Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Creperiet

Marselisborg Havnevej 24, 8000 Århus C
15anmeldelser

Creperiet opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 15Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 september 2010 12:00

1 1 5
Har spist på Creperiet to gange (august 2010 og 2009). I 2009 var det en fordærdelig oplevelse hvor vi ventede ca. 1,5 time på at få en dårlig pandekage fyldt med dårlige råvarer, der smagte af dåsemad.

2010 var en lige så dårlig oplevelse. Igen smagte maden som en god gang dåsemad og ingen ved bordet (8 personer) spiste op, selvom alle gik sultne fra bordet.

Konklusion:

Creperiet er spild af penge, medmindre man gider give over kr. 150 for en gang dåsemadslignende alabi af en crepe.

Den ene stjerne (som er minimum) kan tilfalde beliggenheden, der er dejlig.

20 september 2010 11:51

1 1 5
Den eneste grund til at Creperiet får én mango i karakter, er at der ikke kan gives nul.

Det var anden gang jeg har spist der. Første gang var en meget dårlig oplevelse:

Min kæreste og jeg havde bestilt bord en sommeraften i august sidste år. Vi får da også vist et bord, men må så vente ca. 20 min. før vi bliver betjent (får menukort). Ventetiden fortsætter i hver proces og der er til sidst gået ca. 1,5 time før vi får vores mad. Maden er dårlig og bærer tydeligt præg af dårlige råvarer.
Konklusion: Dårlig mad og betjening.

Anden gang var så en sommerdag i år, hvor jeg, mod min frie vilje, havnede på Creperiet endnu en gang. Denne gang gik det hurtigere med betjeningen (nok fordi der kun var 3 andre i restauranten på tidspunktet), MEN maden forfærdelig. For kr. 180 for ret, må man forvente at det smager lidt bedre end dåsemad, men realiteten var at det smagte af dåsemad. Konklusion: Ekstremt dårlig mad med råvarer af meget tvivlsom karakter.

CREPERIET KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALES!

Skal dog tilføjes at beliggenheden er dejlig, men ikke helt nok for at en restaurant kan anbefales.

15 september 2010 21:00

1 1 5
LÆS VENLIGST DENNE ANMELDELSE, SOM JEG EFTER MIT BESØG PÅ CREPERIET SKREV TIL DEM:

"Til creperiet:
Tirsdag d. 10 August 2010, var jeg med min familie på creperiet for at nyde en god middag.
Vi var enige om, at det så ud til at være et hyggeligt sted og gik derfor ind med positivt sind.
Vi besluttede os for at bestille crepes med henholdsvis kylling & karry og to andre med kød (husker ikke præcis hvilke). Prisen heraf lå mellem 139-159 kr. pr. crepe.
Jeg har tit spist crepes, og ved hvordan de skal være (tynde, men ikke knastørre og knækkelige). Pandekagerne vi fik serveret var tørre og knækkede omkring fyldet.
Fyldet var smagløst, kedeligt og med ødelagt konsistens efter genopvarmning i mikroovn (!!!)
Salaten var knasende og tydeligvis ikke blevet skyllet ordentligt, og var udover dette på ingen måder frisk.
Vi sad lige ved baren og kunne se maden blive lavet i jeres åbne køkken, LÆS: genopvarmet i mikroovne, hvoraf ”kokkene” tog en ske og smagte fra det.
Magen til dødt fyld har jeg aldrig før oplevet.
Betjeningen var OK – men drikkevarerne tog lang tid, på trods af få gæster i restauranten.
Vi blev til sidst spurgt hvordan maden smagte, og kunne så her fortælle at salaten hverken var frisk eller skyllet ordentligt. Dette blev modargumenteret
På jeres hjemmeside skriver I ”På Crêperiet anvender vi kun gode og friske råvarer.”, hvis gode og friske råvarer= genopvarmet mad fra mikrobølgeovn samt meget kedelige ”crepes” har jeg misforstået noget.
Vi endte til sidst med en regning på 525 kr. for to sodavand, en vand og tre pandekager, som knap blev spist.
Vi gik sultne derfra, og var i halvdårligt over en mislykket middag.
Øv, øv, jeg håber på forståelse og at vi kan finde en løsning, inden jeg anmelder dette sted.

Mvh. Anita"

...Som svar fik jeg:

"Hejsa

Jeg er ked af hvis du har haft en dårlig oplevelse på Creperiet.
Vores mad crepe har vi valgt og lave sprøde. Vores dessert crepe er bløde som en alm. pandekage.
Vi får leveret friske grøntsager og varer hver dag fra vores leverandør. Det hele bliver skyllet grundigt inden det bliver serveret.
Vi laver alt vores fyld til frysning portionsvis og ja vi genopvarmer meget af det i microovn, hvilket er normalt og bruge i mange køkkener.
At du ikke kan li vores mad beklager jeg, men vi kan ikke tilfredsstille alle.

Med venlig hilsen
Anne
Creperiet"

Jeg kommer der ALDRIG igen! Virkelig skuffende.

30 juli 2010 21:36

1 4 5
Vi kan slet ikke genkende de negative røster.
Vi bestilte en med ost, skinke, ananas, bacon og aioli, en med laks og stuvet spinat samt en med noget champignonstuvning og kylling.

Min med ost, skinke mv. var rigtig god. Nok var skinken ikke en udsøgt skinke - men aiolien er simpelthen suveræn - uden sammenligning.

Hende der fik laks og spinat var også godt tilfreds, og retten med kylling og champignon var bestemt også godkendt.

Vi havde ikke indtryk af, at noget blev lavet i mikroovnen - det hele virkede frisk - omend prisniveauet er i overkanten ift. hvad man får.

07 juli 2010 14:03

1 4 5
Som ejer af Creperiet syntes jeg at folk glemmer og bruge mango spot når tingene er gode. Mht til dig der var nede og spise laks kan jeg oplyse om vi kun bruger friske varer og du aldrig vil finde noget der er på grænsen til og blive fordærvet i mit køkken.
Normalt blander jeg mig ikke i hvad folk skriver om os herinde men den er så grov at jeg er nød til at kommentere på den.

07 juli 2010 11:53

1 1 5
Minus foran min mango
Var på Creperiet tirsdag den 6 Juli 2010, sammen med kæresten.
Bestilte to Crepes med laks og spinat, ventede mere end 45 minutter på maden, da den kom var den fis lunken og spinaten havde bismag af ensilage, hvilket er sikkert tegn på forgærende bakterie vækst.
Creperiet er kommet på min blackliste over restauranter.
Halv dårlig stemning mellem mig og kæresten resten af aftenen, da vi begge var vrede over Creperiets elendige kok, hvis de overhovedet har en sådan ansat - hvilket jeg tvivler på, da en uddannet kok ville skamme sig over den mad vi fik.

30 juni 2010 18:09

1 4 5
Jeg forstår ikke de anmeldelser som jeg har læst om Creperiet. Jeg var der uden med familie og vi fik både god og sød betjening samt en skøn frokost og det skal bemærkes at jeg hører til dem som spiser ude flere gange om ugen. Send personalet et smil og du får et smil igen :-)

30 maj 2010 21:08

1 1 5
Ja, mig og min kæreste var nede på Creperiet her til aften for at fejre min fødselsdag med en god middag osv. Alle de andre gange jeg har været der har været super gode med lækker mad og god service, men fy for satan hvor var denne gang skuffende!
Vi bestilte maden og den kom hurtig, men da vi har spist og får taget tallerkner af bordet så sker der ellers ikke mere. Så sad vi der og ventede på at der ville komme en pige og spørge ind til vores behov om vi ønskede noget dessert osv og der kom aldrig nogen. Vi kunne sidde og hører alle ansatte stå ude i køkkenet og bare snakke løs imens vi bare sad der i restauranten som de sidste og kunne blive mere og mere irriteret over mangle på service! Derudover så var der 3-4 borde der var efterladt af betalende gæster som bare stod tilbage med brugte tallerkner og glas. Hvorfor passer man ikke sit job og får ryddet af og holde øje med kunder i butikken!? Jeg er mega mega irriteret over at min fødselsdags middag, som jeg havde glædet mig til i månedsvis, skulle ødelægges pga en flok tøser der åbenbart fandt det mere vigtigt at stå ude bagved og sladre end at tage sig af kunder.

Vi kunne i realiteten bare være gået uden at betale, for det ville de sku ikke have opdaget! Men ja vores samvittighed var vist bedre end deres og vi betalte og skred så hurtigt, selvom vi sagtens kunne have nydt en dessert.

Virkelig skuffet over den service!

13 februar 2010 17:26

1 4 5
Jeg var på Creperiet fredag sammen med min familie og fik dejlig mad. Jeg Bruger tit mangospot til at tjekke spisesteder ud, men i dette tilfælde var jeg glad for at jeg hørte på konen og tog med alligevel til trods for de dårlige anmeldelser. Jeg og min familie syntes i hvert fald at både mad og betjening var helt i top.

Hilsen Anders

13 februar 2010 14:48

1 1 5
Uduelig betjening, der end ikke kunne finde ud af, at servere 3 glas fadøl.

Vi havde endvidere bestilt 3 crepes, hvor kyllingekødet smagte gammelt og det hele var noget sjasket serveret.

Maden var ligeså kedelig som servitricen var vranten og sløv.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Creperiet

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×