Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

De fire istider

Frederiks Allé 120, 8000 Århus C
6anmeldelser

De fire istider opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

15 juni 2010 21:49

1 5 5
Første gang jeg var på De Fire Istider var nok den bedste café oplevelse jeg nogensinde har haft. Har simpelthen aldrig fået så god service noget andet sted. Min veninde og jeg fik begge to en helt vildt lækker pastasalat med lækkert groft brød til. Alt var friskt, god kvalitet og tilpas doseret og krydret. Betjeningen var utrolig sød og imødekommende og det alene er grund nok til at komme igen. Vi sluttede af med en vildt lækker cappucino, som smagte perfekt. Alt er til overordentlig gode priser og hvis jeg ikke var studerende ville jeg komme der hele tiden. Bliver aldrig træt af hverken byens bedste service, mad, kaffe eller is.

14 januar 2010 23:06

1 5 5
De Fire Istider fører den mest eksklusive og delikate italienske gelato - altså ægte, fedtfattig is - der findes i Århus. Kvaliteten fås ikke højere i byen.

I forhold til Paradis, Dolce Vita og Italiano samt de øvrige små isbutikker, der forsøger sig med gelato, er det svært at nå op i den samme liga som De Fire Istider.

Isen og deres sorbeter skal smages - alt fra deres Stracciatella, som er fuldendt, over den ÆGTE pistacienødde- eller hasselnødde-is, til de fantastiske frugt-is med kirsebær, blåbær eller skovbær samt yoghurt. Sorbeterne har kraftfuld og intens smag - særligt solbærsorbeten er eksklusiv og tåler høje anbefalinger.

De Fire Istiders sideprodukter er en hel historie for sig - at have byens bedste sandwiches, supper og pastasalat er noget af en bedrift. Og når de tilmed har en kaffe, der lavet af ejeren Michel, kommer på højde med Sigfreds Kaffebar - men til en væsentlig anden pris - så er der ikke ret mange argumenter tilbage for IKKE at nyde sine café-oplevelser hos de Fire Istider. :o)

Stemningen i caféen er også en af de særligt positive træk ved De Fire Istider. Når Michels hustru Pia står bag disken går alle et smil rigere fra is-butikken i hjertet af Frederiksbjerg. Jeg kan derfor ikke anbefale denne særlige oplevelse nok til alle jer, der sætter kvalitet og livsnydelse i højsædet. :o)

03 august 2009 16:13

1 5 5
De fire istider laver uden tvivl den bedste vanilieis overhovedet. Og de er rigtig søde til at lade ubeslutsomme is-vælgere som mig smage isen før man vælger :D

06 december 2008 18:19

1 4 5
Det er en rigitg fin lille isbar, med helf fantastisk is. specielt kirsebærisen kan jeg varmt anbefale! Det er økologisk og man en rigitg god konsistens.

30 august 2008 18:18

1 4 5
Hov, jeg har da nærmest overset denne lille skønne isbutik på Frederiks Allé! Heldigvis fik jeg da et lækkert lille scoop blåbæris i dag... Og mums - sikke en positiv overraskelse. Hjemmelavet, italiensk og endda økologisk is - så bliver det vist ikke mere fornemt!

Jeg kan klart anbefale at smutte forbi De Fire Istider når der skal råhygges med is.

08 august 2007 13:09

1 5 5
I sidste uge havde jeg min familie på besøg og ville byde dem på lækkerdejlig is. Jeg ville finde Italiano, som jeg havde læst omtalt her. Jeg troede at vi var i mål, men jeg havde glemt navnet, så vi havnede på 'De fire istider', hvad vi sent vil fortryde. Jeg vil gerne give stedet 5+, om det var. Isen er økologisk og lavet af Michel Jespersen, som har grøntsalg og isbod på torvet på Ingerslev Boulevard, og har åbnet De Fire Istider - det tidligere 'Cups' - sommeren 2007. Så vidt jeg forstår, er holdet bag dette "Peace, Love and Have An Icecream", som der står over indgangsdøren på den citrongult-malede kælder-isbar, fra 'Andelssamfundet Hjortshøj'. Jeg synes, at jeg kan fornemme denne ånd på stedet. Både udfra at der bruges økologiske råvarer, men i endnu højere grad den imødekommende attitude, afslappede stemning og bare varme. Jeg kan selvfølgelig ikke vide, om det har noget med hinanden at gøre, men man kan vel ikke udelukke det:-) Isen er virkelig god, og er af den italienske mælkede type eller sorbetis. Herfra går anbefalinger af appelsinsorbet, solbærsorbet, hyldeblomstsorbet, lakridsis og hvad vi ellers fik. Vi fik tilbudt smagsprøver på flere forskellige slags is, og det var en fornøjelse at lægge vores penge her. En is med 1 kugle koster 15 kr, 2 kugler 20 kr og 3 kugler 25 - og så kan man også få lækre kaffer og købe isen med hjem. Gå kold i kælderen med ikkefrelst øko-is af bedste karat - og tilmed varm betjening!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om De fire istider

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×