Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Dee Dee's Sandwiches

Banegårdspladsen 8, 8000 Århus C
15anmeldelser

Dee Dee's Sandwiches opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 15Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 oktober 2009 15:44

1 5 5
Har et par gange købt sandwich eller salat hos Dee Dee's og har hver gang været yderst tilfreds. De kunne dog have noget mere interessant brød - især som tilbehør til salaterne, men til prisen er der nu ikke noget at klage over! Lækker saftig kylling, friske grøntsager, mange valgmuligheder. Og husk endelig at prøve deres cookies!! De er bare lækre :-)

15 oktober 2009 16:22

1 5 5
Dee Dee's har verdens bedste pesto pasta-salat. Man ville næsten slå ihjel for den! Somme tider tager jeg hele vejen derned - bor 5 km væk - bare for at få pasta salat til frokost. MUMS!
PS. Har ikke selv smagt dem, men min kæreste er ret vild med deres kylling og bacon-sandwich :)

21 august 2009 09:35

1 3 5
Jeg købte deres sommerspecial med mozzarella, pesto, tomat og salat, som er en udmærket sandwich.
Deres grove brød var super godt; sprødt og saftigt.
Selve indholdet var godt, men ikke noget wow, og bestemt ikke noget man ikke kunne lave lige så godt og billigere derhjemme. Det kræver i hvert fald ikke den store videnskab selv at sætte tingene sammen.
Jeg ved ikke om jeg har en lille mund eller om deres sandwiches er lige 'høje' nok, men jeg havde i hvert fald lidt svært ved at spise den.

Ganske udmærket sted hvor jeg sagtens ville kunne spise igen.

03 januar 2009 22:53

1 5 5
Nå, nu hvor folk har nedgjort Deedee's brød så meget, vil jeg da lige opdatere siden lidt. De har nemlig fået nyt brød! Og det er stort og lækkert. Blev der ikke efterlyst mere grovt brød? så burde man prøve deres nye grove flutes, for forhold til fx Annettes så er det ikke tørt og kedeligt, men dejlig saftig og fyldt med kerner.
Desuden er der jo super betjening; pigerne (og drenge?) gør virkelig hvad de kan og har altid et smil omkring læberne. Og jeg ved selv hvor svært det kan være at stramme smilebåndet efter en 8 timers vagt!

Men det er et dejligt og rent sted, især hvis man vil have et sundt, billigt og let alternativ. Dog kan jeg ikke selv lade være med at købe en kylling/bacon melt sandwich med dejlig meget ost :P

04 juli 2008 21:32

1 4 5
Min søster, min datter og jeg har d.d. købt lækre frisksmurte sandvichs med hjem efter en biotur.
Aldrig har vi smagt så lækre sandvichs - 2 med roastbeef og 1 med kylling.Alle med fine friske råvarer. Lækkert!
Og sikken en betjening - perfekt og meget venlig og meget smilende og servicemindede.
At vi så fik 3 lækre kager med hjem uden beregning - vi var der kl. 19.00. - gør, at jeg vil fortælle om dette i vennekredsen.
Slutteligt skal oplyses, at jeg er en kvinde på 65 år, som meget ofte går ud i byen for at spise.
Med venlig hilsen
Lise Rode Nielsen

15 maj 2008 18:08

1 5 5
Der er mange hårde ord på denne side om Dee Dee's.
Jeg forstår slet ikke den meget nedladende tone i anmeldelserne. Jeg har selv frekventeret et betydeligt udvalg af byens mange sandwichbarer de sidste mange år, og kan ikke finde en vegetarsandwich der slår Dee Dee's ciabatta m artiskokmousse (m grønt efter frit valg), exempelvis.
Jovist kan vi alle blive bedre til det vi gør mindre godt, jeg ser bare absolut ingen grund til den tilsvining de får på siden her.

Superlækre muffins, dejlige enkle sandwich med friskt fyld med grønt efter frit valg. Ligetil. Prisen er også iorden. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse dér.

Har du ikke prøvet ovennævnte, og er du glad for grønt? - og navnlig lækkert mos i sandwich, så ta' i det mindste at prøve en bid eller 2, før du stemmer i det samme (snob)kor..

01 maj 2008 15:24

1 1 5
Dee Dee s sandwich har nogle superlækre muffins. MUMS. Meget bedre end i mange bagerforretninger, og helt sikkert værd at skrive hjem om.

Deres sandwich smager udemærket, du bliver helt sikkert ikke skuffet, men efterhånden som der er kommet så mange nye sandwichbarer frem i byen blegner de lidt. Mest pga. brødet.Hverken det lyse eller det mørke (ikke specielt groft) er efter min mening specielt spændende.

Der er også kun lidt salat, agurk og tomat i- hvilket er ok, men ikke ligefrem ophidsende.

Med butikkens nye indretning kunne de måske overveje lidt nye idéer på sandwichkortet, det ville være forfriskende.

18 april 2008 14:28

1 2 5
Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor Dee Dees er blevet så populær et sted?

Altså ikke at deres mad er dårlig..men deres sandwichs er så kedelige, og især deres trekantede sandwiches, som jo bare er en skive toastbrød klappet sammen med en klat tunsalat! Værsgo, 16kr tak..

Deres muffins er gode..men som regel når man går derind vil man vel gerne have en sandwich eller en salat med ikøbet inden desserten købes til senere.. deres muffins der det eneste der efter min mening er pengene værd i forhold til så mange andre VIRKELIG gode sandwich steder..

19 december 2007 22:59

1 1 5
OK mad, men jeg ville heller spise i Lindas Cookies gode sandwich , kager og salat og altid rent og fint:)

12 august 2007 22:02

1 5 5
Nu må jeg lige swoope ind og forsvare mit favorit-sandwich sted. Der er masser at vælge imellem her, men den grove med kylling og bacon bliver aldrig for gammel! Specielt ikke når nu deres bacon er så enormt godt og sprødt i modsætning til det man får alle andre steder! Min roomie og jeg elsker det sted, og vi er kommet der i 3 år hver gang vi har haft lyst til en godbid til toget. Tsk tsk, nu synes jeg lige at folk skal løsne deres snobseler. Det er billigt, godt, hurtigt og betjeningen er i top. Der ER jo et sandwichsted... ikke en restaurant.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Dee Dee's Sandwiches

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×