Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Deli de Luxe

M.P. Bruuns Gade 42, 8000 Århus C
56anmeldelser

Deli de Luxe opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 56Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

25 februar 2011 12:15

1 5 5
Jeg var igår aftes på Deli de Luxe hvor min kone og jeg fik hovedretten til 2x139,-kr. Det var dejlig mad og betjening, samt meget god kvalitet for pengene. Vi fik god rådgivning til vores vinvalg og vinen levede fuldt ud op til vores forventninger. Der er en god afslappet stemning i restauranten, hvor man føler sig godt velkommen og har lyst til efter maden og sidde og dele et ekstra glas. Jeg vil anbefale Deli de Luxe hvis man ønsker en hyggelig aften hvor man får meget for pengene. Mvh Niels-Jørgen

14 januar 2011 21:59

1 5 5
Havde i aften lyst til noget aftensmad, der ikke skulle være i den helt slemme junk ende, men heller ikke behøvede være stor gastronomisk kunst. Deli de Luxe ligger tæt på hvor jeg bor, så efter at have scannet deres menukort, ringede jeg og bestilte en Luksus Burger. Fik at vide, at den ville være klar efter et kvarter, og det passede. Den lå klar, da jeg kom.

Betjeningen var sød og hurtig.

Vel hjemme igen, kunne jeg åbne op for herlighederne. Og sikke en dejlig burger! Lækkert, lun bolle, der var var sprød uden at flå ganen i stykker, og som rent faktisk kunne bides over. Stor fordel. Bøffen var perfekt stegt. Intet mindre! Fint rosa hele vejen igennem og med en dejlig stegeskorpe. Burgeren var smurt med en velsmagenede mayo med masser af purløg, og var gavmildt fyldt op med frisk salat, tomat, bacon, agurk og ost.

Der var ovnstegte kartofler, der var fint krydrede og nogle rimeligt almindelige nachos, samt en mayo og en ret rolig salsa på siden. Helt ok tilbehør, men burgeren var rigeligt til at mætte i sig selv.

Behøver jeg at sige, at både burgeren og kartoflerne selvfølgeligt var dejlig varme?

Prisen var 79,- og det vil jeg gerne give, for et så på alle måder fint måltid. Der er nogle, der mener at sådan en burger ikke kan kaldes "luksus", men hvis mad er veltillavet, smagt til og serveret varmt, så føles det altså lidt luksuriøst.

Så hvis du længes efter en god burger til at tage med hjem i sofaen, så sving forbi den lille Deli på MP Bruunsgade. Jeg giver gerne mine allerbedste anbefalinger.

08 december 2010 15:52

1 1 5
Jeg har før været glad for at spise på Deli de Luxe.
men efter at have fået serveret en slatten luxus burger igår, er det sidste gang jeg har været der.
det tog + 30 minutter, skønt der ikke var ret mange kunder ( tirsdag aften) Der var ikke noget luxus over den 1/2 skive tomat, en bunke salat, tørstegt bacon. Det var ikke varmt, men lunkent, det gjaldt også kartoflerne.
Kokken stod og hang ind over disken og lignede en der dybest set hellere ville være derhjemme, hvilket også kunne ses og smages på maden.

15 november 2010 20:49

1 5 5
Jeg var på Deli deluxe og spise med min kæreste for nylig.
Maden var super god, især risotto kan anbefales!! Deres chokoladekage er også virkelig lækker, ikke en finger at sætte der.

Super god og hurtig service, og venlige tjenere.
Jeg har endnu ikke prøvet take away, men jeg har hørt fra venner at deres salater skulle være ret gode - også som take away!

Jeg havde i hvert fald en meget hyggelig aften, og vil helt klart anbefale stedet. Jeg vil helt sikkert vende tilbage!

07 november 2010 14:16

1 1 5
Er lige kommet hjem fra Deli de Luxe. Min mand og jeg var på jagt efter en burger - ikke de vilde forventninger, blot noget der skulle stille sulten (og min mands tømmermænd ;)).

Vi bestilte begge en burger - en chili version til ham og en luksus til mig selv. Sød betjening, der tog imod ordren.

Køkkenet er åbent så man kan se kokken arbejde hvilket jeg umiddelbart tog som et positivt træk. Men min bekymring starter allerede under ventetiden da jeg ikke hører (eller dufter) en grill, pande eller lignende der bliver tændt og kan se kokken skovle billige nachos chips op på vores tallerken.

Så får vi maden serveret - 4 kartoffelbåde - fuldstændigt kønsløse og ikke helt færdigstegte. Et ordentligt bjerg af nachos (ikke lune, blot hældt direkte ud fra posen), En klat billig usmagelig salsa og en gang mayo - ikke chilimayo, som annonceret, men bare en klat mayo, som smagte dårligt - ADR!

Det eneste gode var burgerbollen, som var varm - baconen overstegt og bøffen havde en 2-3 mm's sort stegeskorpe og havde ikke set skyggen af en grillpande den dag. Kedelig slatten salat, der havde mistet den grønne farve og lå grå og kedelig slasket ned i burgeren.

Jeg synes ikke jeg plejer at være pernitten, men tog i alt to bidder og besluttede mig for at lade resten stå!

Det er mig et mysterie hvordan man som kok kan få sig selv til at servere den slags og hvordan i al verden den cafe/restaurant kan blive ved med at løbe rundt for det er tydeligvis i hvert fald ikke stamkunder som de satser på!

Kan IKKE anbefale at besøge stedet.

06 november 2010 14:55

1 3 5
Vi var to afsted på Deli De Luxe med gode forventninger, da vi har været der før uden nogle klagepunkter.
Men denne aften gik det ikke helt glat. Et meget uprøvet/uerfaren personale. Maden var helt i orden, det var desværre betjeningen der haltede.
Der var kun fire borde besat i restauranten/caféen, men alligevel nåede vi at hilse på hele tjenerstaben(3 forskellige personer). Imponerende.
Vores hovedret, som i øvrigt var rigtig lækker blev taget fra os førend vi var færdige. Dårlig stil.
Midt i desserten gik strømmen/lyset i den ende af restauranten, hvor gæsterne sad. Uheldigt, sikkert bare en sikring der var gået, men det noget ringe forsøg på at pynte på situationen af den unge tjener/ansatte var for slesk og desperat.

Jeg giver en mærkelig middel karakter, for det var rigtig god mad, men under middel betjening.
Vi har været der før, hvor vi ikke i samme grad har været ramt af uheldige omstændigheder, så vi afskriver dem ikke helt. Måske man ikke skal vælge Deli De Luxe en lørdag aften, hvor afløserstaben er sat ind for at betjene.

03 oktober 2010 01:14

1 5 5
En god ven og jeg endte tilfældigvis på Deli de Luxe til frokost fredag, og vi var ubetinget glade for oplevelsen.

Frokostkortet er varieret og bød faktisk ikke på en eneste ret, vi ikke havde lyst til, så vi bad værten om at bestemme, hvad vi skulle have.
Det blev så til en kongeburger med oksemørbrad. Mmhhh! Velsmagende og med sprødt brød, lækre dip (bl.a. hjemmerørt ketchup) og en helt fantastisk sovs til de lidt for få ristede kartofler.
Til dessert valgte personalet en Marcel Gateau, der garanteret kan måle sig med de bedste i byen. Især med den vanilleis vi selvfølgelig blev bevilget som tilbehør. :o)

Restauranten ligger desværre gemt i en kælder og fremtræder lige lovligt mørkt. Et lyst trægulv i f.eks. egefinér eller noget lignende ville simpelthen gøre underværker. Men det er egentlig også den eneste skønhedsplet på en dejlig frokost.

Deli de Luxe er et besøg værd. Vores oplevelse var i hvert fald på toppen.

04 september 2010 16:18

1 5 5
Vi fik take away fest-uge menuen, som var rigtig lækker og virkelig fint anrettet, på trods af, at det var take-away. Meget fin indpakning og god service!

14 august 2010 14:46

1 2 5
Vi havde en skuffende oplevelse på Deli de Luxe. Dyre, små sandwiches, der ikke holder hvad de lover på menukortet, med gennemsnitlig konsum-fyld. Havde været OK, hvis de havde kostet en 30-40 kroner, men til 69 kroner (og 15 kroner for et glas vand!) har man lov til at forvente lidt mere.

08 juni 2010 16:55

1 1 5
Min kæreste og jeg bestilte take away; to burgere, på en fredag med kun et par spisende gæster.

Ventetiden var lang - og bøffen i burgeren som en skosål, og kanten på bøfferne nærmest sorte. Har før fået OK mad derfra - men det er ikke noget, jeg vil bruge penge på igen. Øv! Så hellere lave mad hjemme.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Deli de Luxe

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×