Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Den grønne papaya

Nørre Allé 23, 8000 Århus C
8anmeldelser

Den grønne papaya opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

03 december 2011 17:45

1 5 5
datoen er ikke korrekt, har spist der mange mange gange nu, en gang om ugen hvis jeg komme afsted med det. Det er uden tvivl det bedste take away i Århus.. og så tilbyder de lækre tofu retter til vegetarer (tilberedt godt, og marineret) altid høflig betjening.. eneste minus er at de har lukket om lørdagen, hvor jeg ofte har lyst til at tage derhen.. kan helt sikkert anbefales!

09 november 2011 21:30

1 5 5
utrolig lækkert prøv det! har spist der 4 gange nu og det er virkelig lækkert!

16 maj 2010 19:13

1 5 5
Min kæreste og jeg prøvede her til aften for første gang Den Grønne Papaya og det var simpelthen SÅ lækkert!! Vi bestilte og deltes om indbagt kylling med sur-sød sauce og kylling i karry. Den indbagte kylling var sprød og lækker med saftigt kyllingebryst indeni. En helt anden oplevelse end den indbagte kyling der serveres andre steder i byen. Karrysovsen var virkelig skøn med en rig smag af ingefær og citrongræs. Det er uden sammenligning det bedste take away jeg har fået i Århus.
Portionerne var generøse og blev kun spist op fordi det var så lækkert, at vi ikke nænnede at levne:)
Meget anbefalelsesværdigt!

04 september 2009 16:46

1 5 5
Den Grønne Papaya serverer autentisk vietnamesisk mad af meget høj kvalitet. Deres friske ruller er fuldstændig uovertrufne. Sate marineret oksekød er en anden ret, som også kan anbefales og deres grillede kødboller (nem nyong) er endnu et godt bud på virkelig lækker take away.

Jeg henter mad her min. en gang om ugen og har endelig taget mig sammen til at skrive de roser som Den Grønne Papaya virkelig fortjener.

Maden er et sundt bud på take away, rimelig i pris og altid hurtig klar.
Bonus er en altid venlig og smilende betjening.

13 maj 2008 23:15

1 5 5
Det her må bare være mit YNGLINGS sted. Det er sundt, billigt og smager SÅ lækkert. Jeg har intil vidre prøvet pandekagen som var super lækker sammen med de friske forårsruller med fiskesovs+bønnesovs. Jeg er blevet total afhængig af deres mad. Deres nakkefilet med nudler og forskellige krydreurter + salat er altså også bare total FREMRAGENDE. Jeg synes virkelig Nørregade/ århus har manglet et sted som Den Grønne P. Et sted hvor det er billigt og sundt og hvor betjeningen ALTID er ydmyg og god. Men jeg vil give en anden andmelder ret i, at forårsrullerne ikke er anderledes end andre steder, og at man lugter af friture når man kommer hjem. Men det går heldigvis ikke ud over smagsoplevelsen. et andet minus skulle da også lige være deres åbningtider, de kunne godt have åbent til senere end kl otte. Jeg har gået forbi nogen gange, hvor folk har ærget sig over de havde lukket:(

10 april 2008 14:34

1 4 5
vi var igen i går nede og købe mad på den grønne papaya. Dette er stedet man vender tilbage til igen og igen, når man ikke lige har tid til at lave mad og man ikke har lyst til at sætte tænderne i endnu en flad pizza. Vi har nu smagt både vietnamesisk pandekage,traditionelle veitnamesiske forårsruller, kylling i karry,stegt saté-marineret oksekød og stegt marineret nakkefilet. Nakkefileten var en vinder, men de andre retter var også yderst delikate. Hvis man mangler et sundt og let alternativt måltid til alt andet take away mad man kan få rundt omkring så er det her sted et rigtig godt bud :)
Jeg har fundet ud af hvad jeg skal stille op med friturestanken i butikken,som er blevet omtalt af andre på denne side og som også generer mig en smule. Jeg handler simpelhen ind eller går en tur imens min mad bliver færdig :)
For mig er det nu engang vigtigst at maden er super lækker. Det eneste rigtige minus ved det her mad er, at det desværre når at blive halvkoldt på denne årstid inden jeg er nået hjem med det.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

09 april 2008 10:20

1 2 5
Så skulle take away fra den grønne papaya lige prøves.

Fik selv Stegt saté-marineret oksekød og mine medspisende fik vietnamesisk pandekager.

Da de desværre ikke leverer, måtte jeg selv ned at hente maden i butikken. Der er klemt et par enkelte borde ind på stedet, men da friturestanken er overhængende i det lille lokale, vil jeg fraråde spisning på stedet.

Min ret var pænt anrettet med kød, ris, salat og frisk basilikum.
På positivsiden havde kødet en god smag og den friske basilikum lagde en god kontrast til kødet.

Desværre var kødet lige sejt nok i forhold til min smag. Salaten lignede og smagte af noget der var selvdødt - jeg ville have været mere tilfreds, hvis det ikke var lagt med.

Portionerne var ikke stor nok til at gøre hverken mig eller mine medspisende mætte.

Pris for et måltid 50 kr. ikke dyrt - til gengæld var friturestanken i jakken helt uden regning.

I alt gives to stjerner for et ok, men noget uinspirerende måltid. Hvis portionerne blev lidt større ville jeg give tre stjerner.

06 november 2007 18:03

1 4 5
Det er her sted er godt - og hvis man ser ifht priser er det rigtigt godt.
Her har vi en et af de lidt sundere steder - med gode og friske råvarer - for os ikke er til burger med fedt drybbende pommes frits og fede ostepizza.
De får ikke top karakter - for jeg fik forårs rulle til sidste omgang - og den var ikke dårlig - den var bare ikke meget anderledes fra andre steder - jeg tror i morgen vil jeg prøve nogle af deres lune retter.
Fik en potion grønsager til - det var godt - men der var ikke meget for 10 kr - men lækkert (æble, pære, ananas, røde og grønne vindruer og mango)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Den grønne papaya

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×