Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Den Rustikke

Mejlgade 20, 8000 Århus
29anmeldelser

Den Rustikke opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 29Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

12 marts 2015 17:00

1 2 5
Det var lidt besynderligt, at stedet ikke skiltede med deres frokostmenu, man kunne næsten få det indtryk, at de ikke var interesserede i at få frokostkunder. Men fik et venligt svar, da jeg spurgte.
Ankom til sen frokost og ville prøve deres 3 retters frokostmenu til 135 kr. Den skulle bestå af en chevre chaud til forret, dyrekølle med grøntsager og urtesauce som hovedret og til dessert banankage. Jeg glædede mig til det jeg troede skulle være den klassiske chevre chaud. Istedet fik jeg en rød chevre chaud. Gedeosten var tilsyneladende blevet blandet med soltørrettomat og honning. For min skyld skal man lade være med at ændre på en klassisk ret. Desuden synes jeg, at det er rimeligt at man fortæller kunden, at det er chevre chaud à la den rustikke. Jeg tåler ikke tomat, så jeg var ikke glad for den rustikkes version. Grøntsagerne var gode, men kødet virkede sejt og koldt og der var for lidt urtesauce, hvorfor det var svært at tygge sig igennem. Intentionerne var gode, og havde kødet været mørt og varmt- så havde det været en helt anden oplevelse. Til dessert skulle jeg have banankage og bad om, at få det hurtigt. Men det trak ud af uvisse grunde. Jeg kunne høre, at banankagen skulle i ovnen, for så smagte den bedst. Det undrer mig, da en frisk kage ikke plejer at skulle varmes. Da den ankom var den maskeret med chokoladesovs og en kugle vanille is. Jeg ville gerne have undværet mælkechokoladesovsen. Det var en kvalm oplevelse og kagen var simpelthen så tør. Ikke noget jeg ville servere for gæster. Så alt i alt må man sige venlig tjener, men for lang ventetid på både hovedret og dessert og de 2 sidst nævnte retter fungerede ikke. Kød skal være varmt ikke koldt og en hvis dessert annonceres som kage, så skal kagen være frisk ellers så er det bedre at sige man er løbet tør for dessert og kun kan sælge en 2 retters menu. Jeg håber, at køkkenpersonalet blot havde en øv-dag i dag.

19 januar 2015 15:27

1 5 5
En helt fantastisk oplevelse, der kun kan anbefales!
Var på Den Rustikke med min mor, og det var virkelig en rar oplevelse, der mødte os. Fantastisk flink tjener og tre lækre retter til en rigtig god pris. Vil helt sikkert komme igen!

14 juni 2014 06:34

1 5 5
HURRA! - Gastronomi på højt niveau, men til at betale ...

Min kone og jeg har besøgt "Den Rustikke" to gange.

Fik begge gange en formidabel frokost.
Forretterne og desserterne er virkelig raffinerede. Hovedretterne strutter af saft og kraft.
Det er faktisk gastronomi på højt niveau - og til at betale ... HURRA!
Kokkene i "Den Rustikke" må i øvrigt være noget nær verdensmestre i mørt kød.
Og så præsterer stedet noget, som er ved at være en sjældenhed på danske restauranter: En ordentlig espresso!

Menuen første gang
Forret: Pebertun med mayonnaise og salat. Hovedret: Oksebøf med kartoffel, gulerødder, porrer og sauce, kuvertbrød. Dessert. Gateau Marcel med vanille-is.

Menuen anden gang
Forret: Merguez-pølser med salat. Hovedret: Spoleben (svinekød) med kartoffeltimbale, gulerødder, pastinak og sauce, kuvertbrød. Dessert: Kiksekagelignende chokoladekage med passionsfrugt-/mango-is.

Et uhøjtideligt sted, hvor maden er mere end perfekt, priserne mere end rimelige, betjeningen venlig, opmærksom og effektiv.
Interiøret svarer til navnet og er smadderhyggeligt.
Restauranten har et vanvittigt godt køkken, og der er bare ikke en finger at sætte på noget som helst.
Derfor fuldt fortjente 5 mangoer!

30 januar 2013 13:57

1 5 5
Fantastisk oplevelse både gastronomisk, servicemæssigt og økonomisk!

Lækker lækker mad, vin, øl og kaffe til dessert (min mand valgte endda de fordyrende oste) og for os to kom vi kun af med 500 kr.

Kommer igen så hurtigt som muligt!!!!

06 juni 2012 13:59

1 5 5
Var på den rustikke i går aftes (05/05-2012) ved 18-tiden, sammen med min far og bedstemor.
Stemningen var rigtig god og hyggelig.
Vi valgte alle 3 retter til 165,-!
Vi fik en lækker lille salat (med brød) til forret og en sindssyg lækker ret, med and og kartofler til hovedret. Vi valgte hver én af de tre forskellige desserter som var tilgængelige.

Vi blev betjent fantastisk af både en mandlig tjener ved bestilling og en kvindelig undervejs. Smilende og søde!
Maden var frisk og smagte super.
Vi betalte alt i alt 600,- for 3 mand med 3 retter, vand og kaffe!

KOMMER HELT SIKKERT IGEN!

06 december 2011 18:45

1 5 5
Vi var 23 personer til julefrokost buffet på den Rustikke og vi var alle ovenud begejstret, maden var fremragende, betjeningen var afslappet og meget behagelig og hele atmosfæren yderst behagelig. Det er svært at gøre 23 tilfredse men det skete for os den aften. Absolut et sted vi vil anbefale.

28 november 2011 21:49

1 5 5
Kartoffel-porresuppe med bacon til hovedret, 2 slags okse - tykssteg og bryst med efterårsgrønt og Rosmarin sauce, samt en chokoladekage med en konsistens af mousse til dessert. Maden er af god kvalitet og prisen er selv de studerende overkommelige. Stedet kan stærkt anbefales. Betjeningen er hurtigt og der er en behagelig tone og godt humør blandt de ansatte, og det er tydeligt, at de gør alt for at give kunderne en god oplevelse.

11 oktober 2011 17:59

1 5 5
Den rustikke. Hold da op en skøn billig frokost menu. Enkel, men lækker. 45 kr. for ravioli med kantareller. Det smagte fantastisk og jeg kunne ikke engang spise op, så der var rigeligt med mad. Jeg kan varmt anbefale Den rustikke. Det er et af de absolut bedste steder i århus.

29 april 2011 10:41

1 5 5
Var lige et hurtigt smut på Den Rustikke, egentlig var det ikke meningen af vi skulle ud denne dag, men efter lidt dårlige nyheder, besluttede vi at til de priser kunne vi godt droppe at stå i køkkenet der hjemme.

Jeg har før skrevet at jeg kun giver 5 stjerner til Gourmet klassen, men det er svært at lade være med give top karakter, når man for 420 kr. får 2 retter mad, ½ fl Salice Salentino, en hyldeblomst, super betjening og maden smager, undskyld mit fransk, fucking fantastisk.

Vi fik henholdsvis snegle og Ggatineret gedost til forret og var herefter enige om Lammeculotte til hovedret, da det var en pludselig indskydelse at gå ud og spise, sprang vi desserten over (lidt mådehold på en hverdag skal man jo vise), selvom det kun havde sat os yderligere 15 kroner tilbage.

Man får rigtig meget for sine penge og jeg har kun ros og store anbefalinger til Den Rustikke, og til de priser burde alle i Aarhus forkæle sig selv minimum en gang om ugen og tage ned og besøge dette hyggelige sted midt i Aarhus. Jeg, for mit vedkommende, vil være at finde mellem stamgæsterne fremover!

22 april 2011 18:49

1 5 5
Jeg besøgte Den Rustikke for første gang i dag. Deres frokosttilbud var grillet lam eller kylling med merguezpølse, kartoffelsalat og grøn salat. Vi fik endda en hel kurv med lækkert brød inden vores grillret kom på bordet. For det første var serveringen og betjeningen udsøgt i forhold til prisniveauet! Ja, det mindede nærmest om sydlandsk charme, hvilket ellers kan være svært at finde her i byen. Til sølle 55 kroner kan jeg KUN give topkarakter, for det beløb kan man knap nok få en menu på McDonalds. Vi kommer helt sikkert igen!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Den Rustikke

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×