Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Dengang

Graven 24, 8000 Århus C
6anmeldelser

Dengang opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 august 2009 21:33

1 5 5
"dengang" er den fedeste second hand shop, jeg nogensinde har været i. var på udkig efter noget retro tøj og fandt hele den butik fyldt med det. jeg er vild med "dengang" bestemt et besøg værd. lille og hyggelig og med et stort udvalg, et sødt personale og nogle fuldt ud acceptable priser (:

17 juli 2008 13:51

1 4 5
"Dengang" ligger på gaden Graven, der ligger i latinerkvarteret. "Dengang" er en second hand butik, med en masse tøj, accesories, sko m.m. Ekspedienterne hjælper en med forskellige beklædningsmuligheder fra det samme stykke tøj. Ekspedienterne er altid klar til at hjælpe.
Der er modeblade i butikken, så man kan også finde lidt inspiration der.
Tøjet har en fair pris og der er mange fantastiske fund.
Dengangs tøj er udelukkende second hand.

26 marts 2008 10:10

1 1 5
test

19 februar 2008 12:13

1 5 5
Jeg har desværre først fået øjnene op for Dengang alt, alt for sent. Det er super lækker secondhand-butik, og priserne er helt fair, man får super meget for pengene, selvom det er genbrug. I forhold til priserne i København er det nærmest billigt - uden at kvaliteten daler tilsvarende.
Rigtig dejlig butik, stort udvalg, man finder ALTID noget!!

22 november 2007 21:20

1 5 5
Her må jeg være enig! super hyggelig gade for det første... stemningen kalder på en butik som minder om 'fund' og så er 'dengang' lige det bedre, at det er super billigt i forhold til andre second-hand butikker... man finder som regel hvad man leder efter + lidt ekstra! dejligt personale..jeg er aldrig gået tomhændet der fra, og det er ikke noget, der kan mærkes på budgettet... :)

18 november 2007 09:43

1 5 5
Super genbrugsbutik… Jeg kunne bruge timer derinde! Udvalget er stort, men meget overskueligt. Der er overvejende mest tøj til kvinder, men der er bestemt også mulighed for at hannerne kan finde noget guld! Er de ikke til genbrugsguld kan de med fordel placere sig i sofaen ved siden af prøverummet, hvor det søde personale for resten gerne kommer med deres mening om pasform osv. ”Dengang” ligner lidt en af de mange nye trendy (ad og av i pengepungen!) genbrugsforretninger – men prisen er som den skal være for genbrugstøj…

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Dengang

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×