Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Det Grønne Hjørne

Frederiksgade 60, 8000 Århus C
28anmeldelser

Det Grønne Hjørne opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 28Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

08 december 2012 19:42

1 1 5
Hvis man stiller bare en eller anden form for krav til det man putter i munden kan jeg kun fraråde at spise på Det Grønne Hjørne. Min kone tog ,som hun gør andre steder, buffetten og jeg tog marineret lam med græsk tilbehør. Da min kone gik i gang med bufetten inden jeg fik serveret takkede jeg min skaber for at jeg valgte a la carte. Det hun bragte hen til vores bord på sin tallerken lignede noget som havde kogt hele natten i same gryde det hele. Jeg ville aldrig kunne spise sådan noget "mad".
Da jeg fik serveret min a la carte-ret ønskede jeg dog alligevel at jeg havde valgt buffeten: Smattede halvkolde græske kartofler og totalt udkogte og udpinte grøntsager. Kødet var nogenlunde, men absolut ikke som lam skal smage.
Vin kan bruges til at skylle meget ned med. Men for satan da et vinvalg de har taget da de valgte husets vin. Den kan de sgu da kun sælge fordi det er den billigste på kortet eller fordi folk ikke har forstand på vin. Ud af 1000 rigtig gode Chilenske vine har Det Grønne Hjørne valgt en vin som producenten i Chile ikke engang vil lægge navn til. Man kan faktisk ikke finde noget hverken på flasken eller på internettet der siger noget om vinens oprindelse. 5 flasker for 100 kr. Føj for en mangel på kvalitetssans. Det lugter lidt af at det kun er profit der tæller og at ejerne ikke har forstand på hverken mad eller vin. Man kan jo nok heller ikke forvente en bedre og kyndig betjening end den vi oplevede. Uuddannede skoleelever til mindsteløn. Søde nok, men ingen forstand på restaurant.
Mit indtryk af hygiejnen på restauranten var at den heller ikke er noget som ejeren går særlig meget op i. Vi måtte have byttet både tallerkner, glas og bestik.
Og så en sidste ting: Der er pisse koldt og det trækker alle steder fra hvis man sidder langs ydervæggen.
Aldrig mere...........................

12 december 2011 08:03

1 4 5
Jeg har været på det grønne hjørne nogle gange indenfor de sidste par år og det er altid det samme. Dejlig buffet, dejlig betjening, dejligt sted. Jeg tager gerne tilbage og får lidt mere lækker græsk mad. Det er dog ikke overvælende godt, bare alm. godt og hyggeligt.

25 november 2011 23:35

1 4 5
vi fik en menu med både grill stegt kylling, kalkun og oksefilet med græske kartofler champignonsovs og grønsager. Det smagte dejligt og til bare 129 kr.

20 august 2011 19:10

1 2 5
Maden smagte fint, men vi fik serveret en fadøl med ølmider i. Der var tale om en ganske almindelig pilsner så dette er et klart tegn på urengjort fadølsanlæg og/eller råddent øl. Det er ikke OK.

23 juli 2011 19:55

1 3 5
Vi var 3 der slog vejen forbi det grønne hjørne, en dag hvor solen ligefrem var fremme, så vi kunne sidde udenfor og spise. Havde været der en gang før, hvor maden ikke var særlig interessant, men gav det et forsøg igen og det var efter min mening meget bedre denne gang. Der var et udemærket udvalg, især dejligt med masser af salater og tilbehør.. minus er dog at kødretterne ikke virker særlig varme, lidt mere knald på varmepladerne kunne være rart!.. meget venlig og serviceminded personale. ganske fint sted, hvis man er til buffet.

29 juni 2011 13:20

1 1 5
Det Grønne Hjørne eksisterer kun fordi danskernes stort set eneste kvalitetsparameter når de går ud og spiser er om mængden er stor nok til at mætte dem 3 gange.

Mage til sjasket og uinspireret omgang græsk/tyrkisk mad skal man lede længe efter.

Men jeg bebrejder ikke ejerne. De serverer det folk vil have til kr. 99,- all you can eat.

Velbekomme Danmark men jeg kommer altså ikke igen.

05 juni 2011 20:41

1 1 5
Min kæreste og jeg skulle have noget hurtigt mad inden biffen ..
Maden var uinteressant og vores humør endte helt i bunden.. Vi endte med at tage direkte hjem bagefter.. ..
Uinteressant mad, som man sagtens selv kan lave

05 juni 2011 20:40

1 1 5
Min kæreste og jeg skulle have noget hurtigt mad inden biffen ..
Maden var uinteressant og vores humør endte helt i bunden.. Vi endte med at tage direkte hjem bagefter.. ..
Uinteressant mad, som man sagtens selv kan lave

05 juni 2011 20:39

1 1 5
Min kæreste og jeg skulle have noget hurtigt mad inden biffen ..
Maden var uinteressant og vores humør endte helt i bunden.. Vi endte med at tage direkte hjem bagefter.. ..
Uinteressant mad, som man sagtens selv kan lave

17 april 2011 20:46

1 5 5
Super spændende mad!
Vil helt sikker anbefale buffeten hvis man er til mezeretter fra Tyrkiet!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Det Grønne Hjørne

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×