Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Die Kleine Bierstube

Frederiksgade 75, 8000 Århus
6anmeldelser

Die Kleine Bierstube opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

04 august 2011 07:46

1 5 5
Der burde være flere tyske barer som Die Kleine Bierstube, og hvis du leder efter tysk i Aarhus, SKAL det være her!

Fantastisk atmosfære og super venlig betjening, og ikke mindst et glimrende udvalg af godt øl, herunder også verdens måske bedste Weissbier fra Paulaner.

I forhold til den smagsløse Bier Bar i Klostergade, er Die Kleine Bierstube i Frederiksgade perfektion! Deres Oktoberfest kan anbefales, og jeg kommer i hvert fald forbi i starten af Oktober og drikker mig varm i Dubbelbock og spiser saltkringler og fedtemadder.

01 maj 2008 15:03

1 4 5
Et ølparadis for folk med hang til tysk øl,tyrolermusik og kvindelige bartendere i alpedragter.

Indretningen er også helt i vinkel, med langborde i træ, og selvfølgelig træstubben, hvor der dystes i søm i slåning. Det bliver som regel altid ekstra underholdende på de sene nattetimer.

Jeg synes, at det er meget let at komme i kontakt med barpersonalet (tysk = autentisk), der i øvrigt er meget venligt og ekstremt effektivt.

Jeg har typisk været derinde med nogle af mine drengevenner, der har en forkærlighed for den tyske atmosfære og den gode øl.
De gange har jeg været på stedet, har jeg i øvrigt bemærket, at der er ganske få hunkønsvæsener derinde- altså ud over bartenderne...Så det er et rigtigt mandested!

Prøv det!

18 oktober 2007 23:24

1 4 5
Jeg ka sgu godt li Stubben, de har et rigtigt godt udvalg af øl. Altid go stemning og afslappet atmosfære. Prøv en Erdinger Pikantus, det fortryder du ikke...

14 april 2007 22:59

1 4 5
Hyggelig tysk atmosfære og et imponerende stort udvalg af tysk øl på flaske og på fad.

Selv om Die Kleine Bierstube også har dansk øl, ville jeg aldrig købe dansk øl på stedet, da tysk øl hører med til stemningen på stedet, hvor der desuden spilles tysk musik.

Der kan købes alkohol som for eksempel Jägermeister og forskellige former for snaps.

Når man sidder ved baren, er det nemt at komme i kontakt med et høfligt og venligt personale, der går klædt i tyske folkedragter. Personalet består af både tyskere og danskere.

Da lokalet er stort med mange borde, har der altid været mange ledige siddepladser, når jeg har været der.

Køkkenet lukker kl. 16.

Jeg vil varmt anbefale Die kleine Bierstube.

08 februar 2007 11:34

1 3 5
Hyggeligt sted at drikke øl for alle skabs-tyskere. Der er et godt udvalg af tyske øl, og til tider deler personalet ud af ting der tilsyneladende er delikatesser, når man drikker øl i vort store naboland. Det være sig Pretzel og/eller små stykker fedtemad med stegte løg på. Det lyder gustent, men matcher af en eller anden grund godt med øl, omend det øjensynligt ikke forbedrer ens ånde.
Der er god plads, og det er ikke et længerevarende projekt at købe drikkevarer. Personalet er venlige, og forklarer pædagogisk hvordan man betjener et chip-dankort (hvis man er lidt fuld).
Eneste alvorlige brokpunkt, som til gengæld trækker ned, er at man ikke kan købe de RIGTIGT store 1-liters øl som mange nok kender fra Octoberfest. Det er lidt fesent, og en ordentlig Schnurbarrrrt-bærende tysker ville ikke ses offentligt med en øl på sølle en halv liter.

25 januar 2007 16:33

1 4 5
Faktisk et rigtig sjovt sted, hvis man er til tysk øl, tyrolermusik, træstubbe og piger i alpetøj. Stemningen er i top og der er ret god plads - men pas på: Du kan risikere at få mere skum end øl for pengene, hvis bartenderen hedder Johanne = No value for money

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Die Kleine Bierstube

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×