Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Diskotek Blender

Telefonsmøgen 6, 8000 Århus C
4anmeldelser

Diskotek Blender opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 marts 2009 09:41

1 5 5
Super sted med fed musik, høj stemning og ikke mindst en MASSE lækre mænd ;o)

09 november 2008 12:37

1 4 5
Jeg besøgte Blender sammen med min kæreste og et vennepar, den aften julesneen faldt. Ingen af os havde været på stedet før, men det virkede oplagt at smutte forbi, da vi allerede var i midtbyen, og da vi alle havde lyst til dans efter at have siddet stille og nydt de dejlige juleøl. Vi kommer ind - indgangen koster 60 kr - helt almindelig pris. Der kommer hurtigt en del mennesker, og vi (der alle er omkring de 30) føler os måske en smule over aldersgennemsnittet... Ikke desto mindre bliver det en hyggelig aften. Der kommer et live-band, der spiller alt over 80´er-musik, blød pop og disko, og der danses alt hvad gulvet kan bære. Mit indtryk af stedet et bestemt godt - dog var betjeningen bag baren en smule sløv... Og lad mig så til slut sige: jeg er fuldstændig ligeglad med hvem der kommer på de steder, hvor jeg går i byen, bare der er plads til mig også ;-) Og på Blender var der plads til alle, og humøret var højt!

16 august 2008 21:11

1 5 5
Hey:)
Jeg var på Blender i fredags for første gang, og syntes at det var rigtig fedt. Der er plads til alle og det er et behageligt sted at være selvom man ikke kender folk. Folk er åbne og venlige og det var derfor klart et af de steder hvor jeg har fået det bedste første håndsindtryk. Hvilket betyder meget for om man kommer der fremover. Og jeg kommer HELT klart på Blender igen igen og igen.

16 marts 2007 22:03

1 5 5
JEG ELSKER BØSSER.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Diskotek Blender

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×