Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Dolce Vita

Tordenskjoldsgade 81, 8200 Århus
10anmeldelser

Dolce Vita opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

17 juli 2009 10:00

1 5 5
Det er jo sæson. Og jeg glæder mig hver gang jeg tager turen til Trøjborg for at få byens bedste is. Min absolutte favorit er amarena - Kirsebær, lavet på youghurt. Frisk, let syrlig med den fede smag af velmarinerede kirsebær med bid i. Det er en fornøjelse når is og sorbet er lavet som de gør på Trøjborg. Det er til hver en tid en tur værd fra midtbyen på en solskinsdag.

17 juli 2009 00:02

1 5 5
Faktisk er jeg ikke den store isspiser, men til Dolce Vita's frugtsorbet'er overgiver jeg mig totalt.

Mix af hyldeblomst, æble og citron er favoritten -og der er slet ikke plads til vaflen ;-)

Og så nyder jeg iøvrigt muligheden for at indtage herlighederne sammen med en god kop kaffe.

Altsammen i eftermiddagssolens fred og ro over Trøjborg -det er max velvære!!

25 maj 2009 16:46

1 5 5
Min bedømelse af Dolce Vita, kan kun være god. Alle de gange jeg har været på den fantastike isbar, har man ikke kunne andet end at løfte tommelfingeren. Deres is er frisk og let, lige som en Italiensk is, skal være. Jeg kan stærkt anbefalde at tage der ind. Også prøv lige deres mango og melon is, dem vælger jeg altid når jeg er der.

01 januar 2009 19:13

1 5 5
Hos Dolce Vita finder man efter min mening byens bedste italienske sorbetis. I forhold til Paradis is er udvalget ikke helt lige så stort indenfor den type is, som jeg ikke finder specielt italiensk. Her tænker jeg på skildbarre is, bounty is og lignende is varianter. Til gengæld har dolce vita efter min mening byens bedste sorbet: æblesorbeten : ummhhh!!! (hindbær og citron også fabelagtige). De har også nogle lidt luftige mousse-agtige is, som jeg ikke har set andre steder. Dem kan jeg desværre ikke beskrive, da jeg altid skal have sorbet is. Men de ser rigtig gode ud og andre personer har jeg set spise dem med velbehag.
En enkelt gang fik jeg også chokolade is lavet på sojamælk der, og den smagte helt fantastisk og slet ikke anderledes end en alm. chokoladeis. Det er helt genialt for mælkeallergikere, der jo normalt ikke kan nyde den lækre mælkeis. Det ville være dejligt, hvis de førte den til deres normale sortiment. Der er i øvrigt mulighed for at nyde isen sammen med en ægte italiensk ekspresso inden for i caféen, eller udenfor om sommeren, men sørg for at have tålmodighed til at få et bord, da der er ofte er trængsel
De bedste anbefalinger herfra.

04 november 2007 13:33

1 4 5
Skal man lige en tur forbi og ha' en enkelt kugle... Dolce Vita frister nemt med deres lækre italienske is!! Betjeningen er supersød og så kan man jo lige nyde isen, mens man går en skovtur (Risskov).

01 august 2007 22:22

1 2 5
Dolce Vita is smager ikke nær så godt som isen hos Italiano på Fredriks Alle - tilgengæld er det nok Trøjborgs bedste is ;)

17 juli 2007 16:35

1 5 5
Dolce Vita er klart den bedste isbar, så ligger den supper hyggeligt på trøjborg fremfor kollegaerne/konkurrenterne på Nr. Alle.
Isen er af god kvalitet, og der er altid et godt udvalg - også selvom man kommer lige inden lukketid!

14 juli 2007 23:20

1 2 5
Må sige at min oplevelse af Dolce Vita ikke er særlig positiv. Har været der et par gange, og tror ikke "bare" jeg har været uheldig. Så leve op til min "paradIS" standard gør den på ingen måde. For at give et eksempel bestilte jeg sidst jeg var der deres "Rom og Rosin" is. Desværre smagte den udelukkende af vanilje - hvilket var ret skuffende. Tror jeg holder mig til "ParadISen"...

11 juli 2007 12:40

1 5 5
Isen er rigtig god, man kan sidde udenfor og man kan blive betjent af italiensktalende personale. Jeg har én gang "investeret" i en hvid mousse, der er helt blød og fin, men i modsætning til isen er den ikke is-kold og var derfor lidt skuffende i munden. Ikke en advarsel, men mere et tip, hvis man elsker is! Jeg vil gladeligt gå i ½-1 time for at finde min Dolce Vita. Udvalget er ikke helt så stort som i fx. Paradis Is, men isen er fuldt på højde med den. Isn't it nice?!

11 juli 2007 10:40

1 5 5
Minder meget om paradis is, kvaliteten er lige så god, beliggenheden lidt bedre (noget mere hyggelig) men prisen er også her lidt høj.
Der er mulighed for at sidde både ude og inde og spise is / drikke shakes og det gør at jeg faktisk foretrækker dette sted frem for paradis is.
Så på trods af den lidt høje pris løber min is-mave af med mig og giver top karakter.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Dolce Vita

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×