Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Donnerwetter (Lukket)

Åboulevarden 30, 8000 Århus C
1anmeldelser

Donnerwetter (Lukket) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

02 juli 2008 11:50

1 4 5
Jeg var på Donnerwetter i lørdags og havde en rigtig hyggelig aften. Egentlig var jeg først lidt skuffet over at have "mistet" min stamcafé "Essens", men det viste sig, at Donnerwetter faktisk var meget bedre hvad angår stemningen og udfyldte nogle af de mangler som Essens havde. Eksempelvis var betjeningen ikke snobbet og prætentiøs, men derimod nede på jorden og hyggelig. Det kan godt være, at personalet ikke var supergodt inde i drinkskortet, men resulatet blev godt - og jeg vil til enhver tid hellere have min drink shaken, not stirred, som den blev på Essens.

Den nye stil i forhold til musik og betjening gør, at lokalerne ikke længere rummer elektroniske beats og fancy bartendere, men derimod dansable hits og personale med ben i næsen og begge ben på jorden. Det er et sted, som jeg i hvert fald vil bruge til drinks en hyggelig aften, hvor man ikke er for dressed up. Desuden appellerer stedet til en bred skare, hvilket ikke gør det mindre likeable. Jeg skal derned igen!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Donnerwetter (Lukket)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×