Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

El Torito

Nørregade 40, 8000 Århus C
4anmeldelser

El Torito opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

28 januar 2010 15:47

1 1 5
Det er efterhånden et par måneder siden, jeg var inde på El Torito, men oplevelsen sidder stadig printet i min erindring som den absolut ringeste restaurantoplevelse, jeg nogensinde har haft.

Det ser ellers hyggeligt ud udefra, og indretningen er også ganske hyggelig, men så stopper roserne altså også.
Vi kom spontant forbi en lørdag aften og gik ind for at høre, om de havde et bord. Det havde de først efter en time, men vi besluttede, at det var værd at vente på - stedet så jo hyggeligt ud og menukortet ligeså, og jeg elsker mexicansk mad.

Vi kom tilbage en time senere, hvor restauranten var stort set tom bortset fra et fødselsdagselskab, som til gengæld larmede rigeligt til at fylde restauranten ud. Vi fik bestilt - vi bestilte begge en tallerken med to forskellige retter på - jeg bestilte burrito og en taco, kæresten valgte noget andet - og der stod, at de blev serveret med salat og ris. Mmm, fulde af forventning og efterhånden godt sultne ventede vi på vores mad, som vel kom efter knap en halv time - lidt i overkanten i betragtning af restauranten stort set var tom.

Maden. Smagte aldeles rædselsfuldt! Den var afsindigt salt, så den næsten ikke kunne synkes, og så var hele retten overdænget i et kæmpe læs fed, smagløs ost. Salaten lå i et lille hjørne af tallerkenen og var det eneste, der gled ned med nogen form for velbehag, da den kunne bøde lidt for den salte mad. Vi fik hver især kæmpet os gennem knap halvdelen af tallerkenen, men måtte så stoppe, fordi det simpelthen smagte for dårligt.

I mellemtiden havde fødselsdagsselskabet forladt stedet, og det havde tjenerne tilsyneladende også. Jeg tror simpelthen, de havde glemt os, og vi kunne høre, at de sad og spiste ude i køkkenet (jeg håber næsten, at de havde madpakke med for deres egen skyld), så vi sad længe og ventede, indtil en af tjenerne langt om længe dukkede op for at rydde borde af og fik øje på os. Vi fik regningen, som lød på omkring 350 kr for to hovedretter og to sodavand. Vi følte os i den grad snydt, og jeg fortryder, at jeg ikke beklagede mig over maden og servicen, for det var virkelig ringe.

Ad! Den restaurant kan altså ikke på nogen måde anbefales.

01 november 2009 18:33

1 1 5
Gennemsnitlig mad. Ret spartansk indretning.

Vi bestillte kylling og fik oksekød. Tjener spurgte om betaling skulle være på beløbet - og forventede vist drikkepenge.

19 november 2008 20:19

1 4 5
Så kom jeg hjem efter endnu en gang på den mexikanske restaurant på nørregade! Og endnu engang er både min kæreste og jeg glade! 149 kr for 3 retter - det er der ikke mange andre der tilbyder! Det er enkle mexicanske retter man kan vælge imellem - dog er desserten lidt kedelig - men igen, hvad kan man forvente i forhold til prisen? Fik lækre rejer med citron og salat til forret og lækker tacoskal til hovedret. Min kæreste fik nachos og en burrito! Begge med lækker frisk salat til! Noget som jeg synes ofte glemmes på mange restauranter! Et sted som varmt kan anbefales - det er meget lækker mad i forhold til pengene.

21 maj 2008 12:45

1 1 5
hvor ser dette lille sted dog indbydende ud, når man kommer fra gaden.. De fleste har vel en svaghed for mexikansk mad.. Så kæresten og jeg valgte at bruge vores dyrebare sparepenge på en 3 retters.. jeg fik til forret 3 stegte rejer.. med noget vildt kedeligt salat.. hvilket jeg var meget skuffet over. Kæresten fik totilla chips med ost og creme fraise.. hvilket hun heller ikke var tilfreds med.. osten var meget fed og klam.. vi fortrækker begge irsk cheddar til ;) Dertil skal det nævnet at min kæreste fik en voldsom forbrændning på sin tallerken, da da åbenbart havde valgt at stille den ind i ovnen og varme retten på den... allerede der var vi ved at forlade stedet! Til hovederet fik vi begge borrito med oksekød, det jeg forbinder med en borrito med oksekød er friske, sprøde grøntsager, med frisk og sprødt okskød der virkelig smager.. Det her var så langt fra som man overhovedet kunne komme, for mig mindede det mest af alt, en kæmpe friturestegt forårsrulle med gamle grøntsager.. vi spiste knap det halve, men blev alligevel ikke spurgt om det smagte os.. Igen var kærestens tallerken utrolig varm.. Nu tænkte vi, at desserten. den kunne da ikke ende så galt. men suk.. Vi spurgte om Merete ikke godt kunne få 3 kugler chokolade is, da det er det kun bedst kan lide, nej, det kunne der slet ikke blive tale om.. da så vores isdessert med 3 iskugler i glad ankom, kunne vi med det samme konstatere at isen smagte utrolig gammel og var krystaliseret.. vi spise ikke engang det halve, og forlod derefter stedet.. efter over halvanden times skuffelser.. Har sjældent følt 300 kroner var så dårligt givet ud .. :(

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om El Torito

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×