Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Emmerys

Guldsmedegade 24, 8000 Århus
13anmeldelser

Emmerys opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 13Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

25 maj 2014 16:15

1 1 5
Rigtig dårllig oplevelse med familien på Emmerys i M.P. Bruunsgade. En uspiselig laksesandwich blev returneret og ubehøvlet optræden af en meget ung, mandlig tjener, der ikke havde styr på sine ting. Øv og atter øv...

25 maj 2014 16:14

1 1 5
Rigtig dårllig oplevelse med familien på Emmerys i M.P. Bruunsgade. En uspiselig laksesandwich blev returneret og ubehøvlet optræden af en meget ung, mandlig tjener, der ikke havde styr på sine ting. Øv og atter øv...

31 juli 2010 17:18

1 4 5
Forleden besøgte jeg Emmerys for at spise brunch, og det var en rigtig god oplevelse.

Menukortet var stort og varieret. De valgmuligheder som hed "hverdagsbrunch" og "weekendbrunch" synes jeg dog var en anelse dyre, idet de kostede omkring 110 og 130 kroner. De lød dog også til at være lækre: Brød, pålæg, æg, yoghurt m. müsli, morgenkage etc..

Men! Man kan få en masse andre lækre og spændende ting som f.eks. "brødbuffet", hvor man må tage alt det brød, man ønsker, og der er mellem 4 og 6 forskellige slags. Derudover kan man frit tage, hvad man ønsker af de 8-10 forskellige slags pålæg. Der er bl.a. hummus, ost, smør, tre marmelader (deres jordbær-basilikum marmelade kan virkelig anbefales), chokoladepålæg (hjemmelavet nutella af mørk chokolade, hasselnødder og honning) og tapenader. Dette valgte jeg, og det var virkelig godt! Og så til 60 kroner!

Menukortet bød på meget andet, f.eks. lækre sandwiches med chorizo, vegetar eller laks. Det er faktisk en skam, at menukortet ikke er at finde på deres hjemmeside.

Stemningen er altid god derinde, stedet er flot og behageligt, personalet er utrolig venligt og imødekommende - og til sidst er maden simpelthen så lækker.

Jeg kommer uden tvivl igen!

19 april 2010 07:34

1 3 5
Jeg fik Emmerys brunch i går. Jeg har aldrig været vild med cafernes brunch nede ved åen ( masser af olie, fedtede finger over alt, rodet, og kø) Men med Emmerys brunch blev jeg dejlig overrasket. Det er lækkert og simpelt, og så er der fri tapas og forskellige brød til. Det er også en hyggelig stemning der er der inde, men dog er betjeningen lidt kold, men det gør ikke så meget da maden er god. Jeg fik den menu der hedder weekend brunch til 130.- og den kan varmt anbefales.

19 november 2009 00:56

1 1 5
....

19 november 2009 00:37

1 1 5
Emmerys NEDTUR....

Når man tænker på, at Emmery´s før i tiden var et et historisk dejligt, hyggeligt konditori med fantastiske kager - bedre end La Glace i København,så er det med RÆDSEL, at jeg siden har betrådt dette iskolde minimalistiske "badeværelse" med stenhårdt, sejt brød til tårnhøje priser. Det er lykkedes de nuværende ejere at skabe en kæde, hvor man burde udlevere et 10-turskort til tandlægen, samt en spand syre til at opløse det seje brød i. Brødet bliver knastørt, inden man når hjem med det....

25 marts 2009 20:50

1 1 5
Og så blev Emmery's ødelagt. Den 21.03.09 spise jeg brunch i Guldsmedgade, Århus. Helvede på jord!!! Der var indført selvbetjening, så man skulle zik-zakke mellem bordene og disken for at få maden. Meget ringere service, men prisen på brunchen var sjovt nok den samme!Det absolut værste var dog at bordene nu står ud i ét, som var det kantinen i et fængsel eller en kaserne. Emmery's er nu værre end McDonald's.

16 august 2008 08:49

1 3 5
Emmerys er for folk med tegnebogen i orden- eller folk der helsemæssigt primært søger brød uden gær- og hvad mener jeg lige præcis med det!
Rundstykker koster fra 8 kr og op
kanelsnegle, focacia og lignende fra 15 kr og op
øvrige brød - pris bestemt pris pr. 100 gr - så kan du selv regne det ud.
Som Nordjyde stiller man sig naturligvis spørgsmålet er det pengene værd og smager de lidt anderledes brød( der ofte ikke indeholder gær og som er langtidshævede)overhovedet godt ? Jeg har præsteret at få nogle boller (uden gær), der var så gummiagtige at jeg var i tvivl om, jeg ville have mit gebis intakt efter forsøgt indtagelse af dem. Endelig fik jeg engang et flûtes der var så hårdt, at det kunne bruges som spanskrør.
Men når det er sagt, så er der også noget af brødet og kagerne, der virkelig smager eminent og hvor man kan mærke, at der er blevet brugt rigtig gode råvarer (særligt bollerne med chokostykkerne,sneglene og birkes). En anden kvalitet ved de boller/brød, der er bagt uden gær er, at de ofte er ret bastante, så når du har spist sådan en bolle- så er man mæt resten af dagen- hvilket sjældent er tilfældet med de rundstrykker man får hos andre bagere, der bare bruger brødblandinger med "bombegær", der får bollerne til at hæve op på lyntid.
Er man allergiker overfor lactose/mælkeprodukter-så har Emmerys brød uden lactose- hvilket sjældent er tilfældet hos andre bagere, der automatisk har mælkesukker i de færdige brødblandinger de bruger.Så det er også et plus.
Min mening er, at der sammenhæng mellem pris og kvalitet på en stor del af deres brød, men ikke alt- og bageriet kan derfor kun få 3 stjerner

03 juli 2008 12:47

1 4 5
De fleste århusianere har vel efterhånden stiftet bekendtskab med de lækre kreationer fra Emmerys bageri - brød, småkager, chokoladeboller og en sand mangfoldighed af andre lækkerier. Undertegnede havde flere gange svælget i butikkens store udvalg, og derfor var mine forventninger store, da jeg med min kæreste en lørdag formiddag satte kursen mod Emmerys for at få brunch.
Indenfor i bageriet/cafeen/butikken var der varmt -MEGET varmt. Og der var proppet med mennesker, så der var også en del larm. Ikke den bedste start. Men vi bestilte, og efter en lille ventetid fik vi hver sin brunch. Brød, kage med chokolade, røræg med purløg, ost, pølse, hjemmelavet smørechokolade... wauw. Der var ikke en finger at sætte på noget af det, overhovedet. Emmerys har det med at gøre alting "to the max", og deres brunch er ingen undtagelse! Der fulgte ikke frugt med, som der ellers gør de fleste steder, og vi måtte købe drikkevarer ved siden af, men det, der blev serveret var lækkert! God betjening, ingen lange ventetider, overkommelige priser. Eneste minus: larmen og varmen. Derfor 4 mangoer, og ikke 5.

04 november 2007 13:57

1 3 5
Man er lidt forventningsfuld, når brødet eller kagen kommer fra Emmerys, og det er da ikke uden grund, for det kan virkelig smage himmelsk, når man er kommet sig over prisen... Men selv Emmerys kan levere knastørre, møgkedelige birkes og andet morgenbrød. Det er bare ikke i orden til den pris!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Emmerys

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×