Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

English Pub

Silkeborgvej 249, 8230 Åbyhøj
2anmeldelser

English Pub opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 august 2008 01:05

1 3 5
Kære alle. "Autentisk" er vist ordet der beskriver English Pub på Silkeborgvej bedst. Et gæstfrit stamklientel, høflig og snakkesagelig betjening og dejlige kolde pilsnere til en bilig penge... konceptet er skudsikkert - jeg kan kun være enig i, at det er Århus' måske mest originale bodega!! 3 store mangoer herfra. (er simpelthen SÅ vild med at der er gulvtæppe på i hele serveringslokalet)

15 juni 2007 17:29

1 5 5
Den mest originale bodega af alle - "English Pub" på Silkeborgvej i Åbyhøj. Stedet er befolket af blånæser, men dermed ikke sagt at stemningen er bøvet og træls. De er uhyre gæstfrie og synes kun det er fedt når der kommer noget nyt blod. Øllene er krudt ugler, men ISKOLDE og meget billige (10 kr!). Iøvrigt er den 150 cm høje ejer Allis musik konservatorieuddannet(sjældent af en bodegaejer)og giver gerne et nummer af R.wagner el. W.A.Mozart på et efterhåndenden medtaget piano forte.
Klart et besøg værd!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om English Pub

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×