Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Escobar

Skolegade 32, 8000 Århus
7anmeldelser

Escobar opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 7Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 september 2008 11:17

1 4 5
Escobar er tilpas rodet og skrammet - en landhandel af forskellige folk - et pust på din tur i byen hvor du kan få en kold øl og ikke blive belemret med fancy drinks -

29 september 2008 08:58

1 5 5
Escobar i skolegade har jeg prøvet som en af de første og stedet spiller det musik som igennem tiderne er cool for det rockende folk. Stedets ejere har også samme bar concept på Læsø og i SIlkeborg. Førstenævnte har jeg til gode, men det nyeste Escobarsted i Silkeborg centrum har jeg lige prøvet og det var fedt. Stemning og det varierende musik som fyres af er bare det klimaks der skal til en god nattefest. Eneste sted der kan suplere eget fed musik fra hjemmet, så stemningen musikalsk fortsætter på toppen. Blandet aldre af publikum i festhumør, som går efter den fede musiksmag.
Skrevet af Stig

13 juni 2008 17:52

1 5 5
Eneste bar i Århus hvor det er muligt at høre Tool på en almindelig hverdagsaften. Musikken og hyggen er i højsæde på denne lille bar som er en af de få der adskiller sig markant fra de mange næsten ens "Å-cafeer" Århus er blevet overrendt af. Billige studie fad og fee' død'. Er der andet man kan ønske sig? (ja selvfølgelig stenet rock eftermiddag og sen nat)

15 maj 2007 15:17

1 4 5
Egentlig var jeg på vej hjem efter mange timers dag-druk, men da en af mine venner pludselig stod lige op i synet på mig og foreslog, at vi tog på Escobar, blev jeg lokket med alligevel. Og der kommer jeg så afgjort igen! Der er en rar atmosfære på Escobar, men det er ikke et sted, man kommer for at møde andre - her kommer man med sit eget selskab og holder sig for sig selv. Servicen er god, selv om det kan være svært at kæmpe sig hen til baren, fordi der står en kødrand af mennesker, der mener at have patent på netop deres plads ved den ikke fantastisk store bardisk.
MEN som skrevet står, så spiller de rigtig dejlig musik på Escobar - ofte til den rockede side med AC/DC, Rage Against the Machine, QOTSA m.fl. Men de er heller ikke blege for at smide en gammel Dire Straits-vinyl på, og nej, det er hverken særlig avanceret eller nyskabende, men det virker! Med godt selskab og en flaske i hånden må man bare give sig hen og synge "He can play honky tonk like anything, saving it up for friday night. With the sultans.."

09 maj 2007 12:10

1 4 5
Escobar er en cool bar i Skolegade, der tiltrækker et afslappet publikum, der foretrækker fadøl, shots og rockmusik.

Bedste aften er mandag (hvor der er åbent til tre!), hvor Escobar afholder den ugentlige Pink Cheese Quiz.

Her dystes på viden om musik, film osv., og vinderholdet får 250,- i baren og kan deltage i kvartalskonkurrencen, hvor man vinder en fustage øl og en flaske sprut.

Det er altid superhyggeligt og den norske quizmaster er underholdende og opfindsom med spørgsmålene.

30 januar 2007 17:30

1 4 5
Escobar er efter min mening en af de bedre barer i Århus, og klart en af de bedste i Skolegade, hvor der findes flere "tvivlsomme" beværtninger. Baren er lille og hyggelig - musikken varierende og oftest (tiltrængt) alternativ. Kommer man tidligt (før kl 22)kan man med et studiekort i hånden erhverve sig de fineste fadøl til 25 kroner stykket - som regel severet med et smil.
Eneste problem med stedet er, at det hurtigt bliver meget tilrøget..dette problem glemmer man dog hurtigt, når de første par øl er skyllet ned og stemningen stiger. Alt i alt en rigtig hyggelig lille bar!

30 januar 2007 17:24

1 4 5
Ofte tætpakket, men med mere interessant musik end så mange andre steder.
Drinks og øl er, såvidt min brandert tillader mig at huske, ganske billige.
Eneste ulempe, kan være højskolefolk der formaster sig til at tage guitar med, og synge sange fra det Elektriske Barometer.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Escobar

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×