Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Essens (LUKKET)

Åboulevarden 30, 8000 Århus C
9anmeldelser

Essens (LUKKET) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 9Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

07 april 2008 10:16

1 4 5
Essens er klart en af de bedste steder ved åen en lørdag aften. Der er mange mennesker, en (for Århus) unik musikoplevelse og generelt en super stemning. I starten (omkring kl. 22) af aftenen sidder de fleste og nyder cocktails. I takt med at aftenen skrider frem, musikkens intensitet øges og antallet af indtagne cocktails øges begynder gæsterne at danse og ender til sidst med at stå på bordene ...

Eneste anke er prisen. 1000 kr. for en flaske alm. spiritus med vand er simpelthen dyrt.

06 december 2007 13:41

1 4 5
Personligt har jeg kun besøgt Essens efter mørkets frembrud, og hovedsageligt for musikkens skyld. Jeg synes stedet er fantastisk! Progressiv, hård house. Er man til denne genre er stedet helt sikkert et hit. Folk er somregel altid oppe at køre og der hersker en fantastisk stemning "på den lille café".
Endvidere er det klart en af de bedste steder i byen at få en drink - hvis man da, som jeg, er træt af den altid samme "rom og cola" eller "Gin og lime".

Eneste minus er indretning. Det hele kommer til at virke lidt rodet og "sammenklæmt"

31 juli 2007 10:44

1 3 5
Vi var inde at få en tapas brunch, hvor man har muligheden for at vælge 4-6 miniretter for cirka 90-125 kroner. Konceptet er egentligt ret godt, så man kan sammensætte hvad man har lyst til, men portionerne er virkeligt små. Maden bliver serveret på en træplatte med de tilvalgte retter anrettet i små bægre eller små firkantede tallerkener. Anretningen er noget kedelig, men det værste er dog manglen på smag.Brødet så egentligt ret godt ud, men der var hverken kraft, tyngde eller smag i, hvad der næsten virkede som toastbrød. Rugbrøddet var hjemmelavet, og smagte ganske fint. Patéen var fin og krydret med peberkorn, æggene udemærkede, men flødeosten og den hjemmelavede hønsesalat smagte kedeligt og manglede lidt friske krydderurter.

Så 300 kroner ialt for fem små retter med Juice og kaffe til to personer, var desværre ikke pengene værd - og man gik sulten derfra.

Har tidligere været inde at spise om aftenen også, her falder vurderingen også på cirka 3 stjerner. Udemærket aftenkort, men igen mangler der nerve og smag i maden!

Stedet virker efterhånden allerede slidt pga. dårlige og billige materialevalg, loftet er decideret klamt med store støvfnug omkring de 3-4 udluftningskanaler. Betjeningen var ganske fin, og stedet har potentiale til at blive rigtigt godt, men der skal sgu strammes lidt op her og der!

23 maj 2007 10:25

1 3 5
Jeg har spist brunch på Essens 4-5 gange. Jeg må konstatere at både madens kvalitet og service niveauet på stedet svinger faretruende fra 1 til max 4 stjerner. De dage hvor det var godt var stedet afgjort anbefalelsesværdigt. På dårlige dage var betjeningen direkte uvenlig og uden sans for god service, og maden manglede både smag og karakter. Jeg ender på et gennemsnit på små 3 stjerner... Fordi det store portræt af Ulrik THomsen over baren er så super fedt - det trækker op!

09 maj 2007 22:55

1 5 5
I min bog serveres byens bedste cafémad på Essens. Deres menukort er ikke verdens største, men man går da aldrig galt med Den Flyvende Bornholmer.

De laver faktisk også nogle særdeles fornuftige drinks, og selvom det ikke er det billigste sted i byen, så er det et sted, hvor man kan mærke, hvad pengene går til.

Eneste kritik - Texasdrengene tilbage på menukortet nu!

03 maj 2007 10:10

1 4 5
Café Essens har en lækker rummelig indretning. Deres tapas er vildt lækre. De minder om en brunch, det smukke er bare, at man selv kan vælge hvilke retter, man vil have på sin tallerken. Derudover er betjeningen god, venlig og opmærksom.

04 april 2007 19:29

1 2 5
Jeg havde aldrig før hørt om Essens eller selv opdaget den på en af utallige byture ved åen, før jeg var der for første gang for nogle uger siden – efter en fredagsbar var der et par stykker, der partout ville derhen. Og hurra for at få udvidet sin horisont, men faktisk har jeg haft lidt svært ved at finde på noget som helst at skrive om Essens, derfor må dette blive temaet for mit indlæg. Hvad skal jeg med et sted, der hverken skiller sig ud ved indretning, særlige drikkevarer, musik eller et bestemt publikum? Det hele er meget pænt, både personalet og møbler (!), men hvis man betaler 60-80 kr. for drinks, så skal der også være noget at komme efter, og det behøver ikke at være alverden.. Jeg fandt overhovedet intet af interesse, så medmindre jeg igen følger med flertallet, som den lemming man nu engang er, når man er fuld, så kommer jeg nok ikke på Essens igen - selv om jeg siden har hørt meget godt om deres køkken. To stjerner får de dog for ikke at have gjort noget galt, betjeningen var venlig og drinksene kolde. Fornemmelsen da jeg kom ud i den kølige luft var bare for ... ’whaaah’ ... for ligegyldig.

22 januar 2007 16:46

1 5 5

17 december 2006 16:41

1 4 5
Café med et rigtigt godt køkken. Både restaurant- og caféretter - kan virkeligt anbefales hvis du vil spendere lidt ekstra.

Hver dag fra 22-00 er der dobbelt-up på cocktails!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Essens (LUKKET)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×