Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Fabriken (LUKKET)

Klostergade 34, 8000 Århus C
11anmeldelser

Fabriken (LUKKET) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 11Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

09 august 2007 23:31

1 5 5
HVORFOR lukker stedet??? det er det værste der nogensinde er sket i klostergade... har kun været der én gang til en privatfest, men det var til gengæld den sjoveste privatfest jeg nogensinde har været til - ØV at de lukker...

06 august 2007 17:36

1 4 5
Jeg har på skrivende tidspunkt kun boet i Århus i under 1½ år, men alligevel må jeg sige, at jeg har besøgt Fabriken flere gange end jeg har tilsammen har besøgt andre steder i Århus. Det er et dejligt tilbagelænet sted, hvor DJ's og de live-optrædende har muligheden for at komme helt tæt på deres publikum. Jeg er enormt ærgerlig over at Fabriken nu skal lukke - for hvor i al Århus skal man så finde smalle elektroniske og urban-koncerter? Jeg må hellere gå på jagt her på Mangospot :)

24 juli 2007 00:23

1 5 5
hvis man læser anmeldelserne her på sitet, for man hurtigt indtrykket af, at Fabriken (tidligere Chokoladefabrken) enten er noget man hader eller elsker. Det viser blot at stedet har en særpræget stil og holder ved den! Fabriken skiller sig derfor ud fra mængden af meningsløst popmusik og strømlignede diskoteker. Fabriken er Århus' eneste klub, med alt hvad det indebærer! Høj musik, lækre cocktails, ferna branca i stride strømme og et pakket dansegulv! derudover tilbyder Fabriken et bredt udvalg af koncerter fra både lokale upcomingbands, til udenlandske legender. Det er det eneste sted jeg tager hen, hvis jeg for alvor skal fyrer den af, og jeg anbefaler alle et smut forbi. Om ikke andet, så for at få en kulturel indsprøjtning!

23 juli 2007 13:21

1 1 5
Jeg har været til en del koncerter på Fabriken nu, og jeg har endnu ikke oplevet god lyd dernede!

Lokalerne er fede, men hvad hjælper det, når personalet behandler deres gæster så skidt, at man har indtrykket af, at Fabriken KUN er interesseret i dine penge??!

Man føler sig ikke altid velkommen på Fabriken. Måske er de blevet ligeglade, eftersom de snart lukker.

Desværre er det ikke muligt at give nul stjerner på mangospot.

23 april 2007 13:58

1 5 5
Fabriken er efterhånden det eneste sted, jeg vil gå hen, når der skal danses og drikkes rom!

Der er en verden til forskel fra Social Club lige ved siden af os så til Fabriken.

Der er tit koncerter nede i Subben. Her er dog lidt lummert på alle måder. Det skal næsten opleves!

Ovenpå er der en bar og et dansegulv, der næsten altid er fyldt. Her ser man mange nye tricks og moves, hvilket er meget forfriskende til forskel fra plukke-æble-dansen inde ved siden af. Stemningen kan dog ændres meget alt efter hvilken DJ/musik der spilles.

Der er en meget afslappet atmosfære, bordfodbold, god rom&cola og mange kringelkroge, hvor man kan komme i snak med nogle herlige typer. Folk her er lidt indiesmarte med vibskov-tørklæder og lidt for meget højskole-hiphed engang imellem. Men alle typer er at finde herinde, hvilket er utrolig rart.

29 marts 2007 10:28

1 3 5
Efter at have været til koncert sammen med en flok venner på Fabrikken, besluttede vi at blive for at se, hvad stedet kunne tilbyde. Omkring kl 24 var der faktisk ikke ret mange mennesker, men som aftenen skred frem, kom der mange flere...eller blev jeg bare meget mere fuld...eller begge dele. I hvertfald må jeg give andre anmeldere ret - stedet er et godt alternativ til andre diskoteker i byen (hvor jeg dog meget sjældent kommer)og musikken varierer, alt efter Dj..tror jeg..De eneste ting, jeg lod mærke til, som trækker lidt ned, er, at folk var temmelig unge(omkring de 21-22)og så var musikken til tider lige lidt for høj. Derimod er atmosfæren rigtig god og publikum af den venlige slags. Priserne på drikkevarer er meget som andre steder. Er der nogen, der ved, om de har studierabat??

25 januar 2007 17:25

1 4 5
Chokolade Fabrikken eller ”Fabrikken”, som den populært kaldes, figurerer som Århus’ alternativ til de traditionelle diskoteker, som f.eks. Social Club. Der oser af undergrundsatmosfære i de mørke lokaler i den gamle chokoladefabrik. Lokalerne er rigtig stemningsfyldte, med baren liggende øverst og gelænderet, hvor man kan stå og kigge ud over et, som regel fyldt, dansegulv. Indretningen med de gamle lænestole og sofaer er prikken og i’et, og et oplagt sted at sidde og snakke. Musikken er dog meget høj, så selv ovenpå skal man råbe en hel del til hinanden. Men netop musikken, der mest er Hip Hop fremført af DJs, er med til at skabe den specielle stemning, og den altid pumpende bas er et godt udgangspunkt for alternative dansetrin. Fadøl koster så vidt jeg husker 40.-. En almindelig falskeøl (Turborg Guld eller Thy Økologisk Pilsner) koster 30,-, mens Corona, Heineken og Kronenbourg Blanc koster 40,-. Shots 20-25,- og almindelige Cocktails 60-70,-.
Chokoladefabrikken har ingen Cult Shaker, men de skulle efter sigende huse en fremragende cider på flaske, som alternativ. Måske et supplement til deres økologiske Thy Pilsner.

20 december 2006 23:24

1 1 5
Bedste diskotek i byen. God musik, bordfodbold og ofte koncerter. Som regel er publikum heller ikke for unge, men man heller ikke støder ind i folk med mimrekort.

20 december 2006 23:24

1 5 5
Bedste diskotek i byen. God musik, bordfodbold og ofte koncerter. Som regel er publikum heller ikke for unge, men man heller ikke støder ind i folk med mimrekort.

20 december 2006 11:01

1 4 5
Jeg var her til et reggae arrangement engang. Det var spas.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Fabriken (LUKKET)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×