Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Fidels

Åboulevarden 25, 8000 Århus
6anmeldelser

Fidels opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

26 februar 2009 14:51

1 5 5
Det eneste sted i Århus hvor man kan nyde højkvalitetscocktails i lækreomgivelser og samtidig være omgivet af en afslappet stemning, hvor det føles som om alle taler med hinanden!!!

09 januar 2009 02:39

1 3 5
hyggeligt sted og rigtigt god cocktail,
men ærligt for musikken fordi musik som der bliver spillet passer ikke helt stemning i lokale,
og amatør vagter som glemmer passer deres job stedfor det kigger efter pigerne RØv...,

13 august 2007 23:05

1 5 5
Efter at have besøgt Fidels ved flere lejligheder må jeg sige at det er blevet mit favorit sted at gå i byen. Stemningen er høj, servicen helt i top, musikken er kontroversiel og henvender sig til et bredt publikum, aldersgrænsen på 23 år bliver håndhævet, og ikke at forglemme serverer Fidels de mest fantastiske coctails. En varm anbefaling kan sendes herfra!!

03 august 2007 15:59

1 5 5
Et lækkert sted med plads til hygge og samtale med vennerne og forretningspartnere. Jeg var dernede sammen med 2 venner og jeg må indrømme at jeg fik en særdelses positv oplevelse. Jeg blev belært i opbygningen og hemlighederne bag en god cocktail. Vi ventede under 1 minutter for at blive serviceret. Har været dernede før da de åbnede og det ser ud til at de endelig har fået hyret et kompetent bartender team. Snakkede med en langhåret blond mandlig bartender, der med høj ekspertise guidede mig igennem, hvilken drink der var helt rigtig for mig - STOR SMAGSOPLEVELSE!!!!!
Vil varmt anbefale Fidels, hvis man skal i byen med vennerne og ud og nyde nogle udsøgte cocktails...
Det eneste minus ved dette lækre sted er musikken der til tider godt kan være lidt flad, dog med overraskende gamle klassikere som man ikke har hørt i lang tid. Men der skal efter sigende komme DJ´s.(førnævnte bartender lovede det).
Fidels er kommet for at blive....

02 juli 2007 12:54

1 3 5
Et rigtigt flot sted, men hvad sker der lige med musikken??Gun´s roses og ace of base? skaber ikke den rette cuba-stemning!

02 juli 2007 10:04

1 4 5
Forholdsvis nyt sted i Århus i de gamle Nybolig lokaler med store ruder ud til åen, som giver fin udsigt... Fin plads til at mingle og gode/omhyggelige bartendere, der tager sig god tid til at mixe cocktails (dog nogengange lidt for lang tid)... .o)

Lidt blandet musikoplevelse men helt ok. Minder lidt om Bartels konceptet, dog med mere plads til at være på og ikke så crowded og som Bartels er blevet.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Fidels

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×