Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Forstbotanisk Have

Skovridervej 1, 8000 Århus C
2anmeldelser

Forstbotanisk Have opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

12 marts 2008 22:32

1 4 5
som skrevet kommer man ind i forstbotanisk have via skovriddervej der går mellem carl nielsens vej og kongevejen. Det finder folk nok ikke hvis de kigger på kortet til venstre der viser en beliggenhed i botanisk have ved den gamle by.

Forstbotanisk have er et godt alternativ til mindeparken hvis man ønsker at være i fred for folk der spiller golf og griller. Her kan man læse sin avis i fred og ro. Der er masser af læ og sjove træer med underlige navne.

Botanisk have ved den gamle by er en stor park hvor der ofte er mange folk der løber eller chiller og drikker pilsnere i solen, hvis det skulle ske der var godt vejr. I parken ligger også væksthusene hvor man kan gå rundt i ørken klima og se på kaktusser. Efter ørkenen kommer man ind i troperne hvor der vokser kæmpe bananpalmer og flyver sommerfugle rundt.

20 august 2007 17:16

1 4 5
Denne lille perle ligger ad Kongevejen til - nær Mindeparken - og er egentlig tilknyttet Botanisk Have med henad 900 forskellige træer. Men selv om man - som jeg - ikke er særlig optaget af teknisk botanik, er det på alle måder et dejligt sted. Der hersker sådan en slags sjælens stilhed det sted, som man ikke behøver lup eller gummistøvler for at kunne mærke. I en mere prosaisk stund kunne jeg godt savne et ishus og en sø med en kælen gondolmand, men slige sager ville være en skændsel mod stedet. Hvis jeg taler i tunger, prøver jeg lige igen: Forstbotanisk Have er en blanding af en offentlig have, park og skov, der på den ene side ikke er større end man kan komme rundt på overskuelig tid, på den anden side en oase med mange fredelige pletter, som jeg ikke kender mage til i Århus. Man kan tage bus 1 og 18, eller sin tro cykelsvend, og jeg tror næppe man vil fortryde. Det værste, der kan ske, er muligvis, at man hører sine egne tanker, men det kan jo på sin vis også være slemt nok. Her må gerne smiles, men ikke nødvendigvis.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Forstbotanisk Have

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×