Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Gastronomica

Østergade 12, 8000 Århus
12anmeldelser

Gastronomica opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 12Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

16 august 2008 17:37

1 4 5
Hej. Jeg var der i foråret med kærsten. Jeg syntes ikke at stedet får de stjerner den fortjener. Jeg vil give den 3½. Vi fik et lille dejligt bord i hjørnet af restauranten. God betjening og mad til en absolut rigmlig pris. Vi valgte ikke buffeten (jeg er generalt modstander af buffet mad), men en 3 retters menu. Dejlig kold forret som var godt anrettet og alt ial en hyggelig aften til billige penge. Ca 500 kr alt incl. for 2 personer.

03 april 2008 15:26

1 4 5
Får lige lyst til at blande mig i debatten for jeg havde en rigtig fin oplevelse på resturanten for nogle ugers tid siden! små portioner er min eneste anke men ellers venlig betjening, godt brød og lækre ala carte retter...( men tre er så nødvendige for at blive mæt selv for mig af hunkøn...) Kan anbefale deres ostetallerken :-) har faktisk besluttet mig til at tage derned igen næste gang jeg får familiebesøg

02 marts 2008 08:50

1 5 5
Gastronomica betyder en sammensætning af god råvarer til maden. Jeg har haft mange gode oplevelser på stedet og har også fået rigtig god betjening af personalet. Jeg kender ikke så mange restauranter i Århus, der tilbyder Dansk Buffet til den pris. Jeg synes, at restauranten har været igennem en stor forandring til danskernes smag.

28 februar 2008 12:09

1 1 5
Gastronomica er den værste restaurant i hele Århus. Deres buffet bliver genbrugt- min ven og jeg kom 2 dage i træk og vi kunne se at det var præcis de samme skåle og mængde mad som dagen før. Man kan tydeligt se at det ikke er byens mest hygiejniske sted, og maden ligger langt under det acceptable niveau- tage hellere en shawarma el. sandwich- for det er spild spild af penge.

04 november 2007 14:04

1 1 5
Sikke et lovende navn, men sikke noget skuffende take away! Havde til forret bestilt tigerrejer, der viste sig at være delvist forkullede og den resterende del smagte ikke af noget. Og hovedretten var bare jævnt kedelig.

24 oktober 2007 00:17

1 5 5
gastronomica har været igennem en stor forandring siden jeg var der sidst. buffen er blevet mere overskulig og meget lækker. men jeg prøvede nu a la carten med 3 retters valgfri menu. utrolig lækkert anrettet.god betjening. jeg kommer helt sikkert igen.

22 august 2007 15:17

1 1 5
Jeg ville ønske man kunne give "nul" stjerner i kareakter, da dette sted absolut var den ringeste madoplevelse, jeg nogensinde har haft. Føtex' færdigretter er klasser over den sølle buffet, der blev serveret her. Jeg synes virkeligt ,det var røveri at tage 99 kr. for denne afskylige oplevelse. En McDonalds-menu er meget mere interessant - Gud bedre det!

29 juli 2007 17:09

1 1 5
Vel, prisen var lille, men alligevel mad, som er ligeså godt, hvis du har købt det som færdigret i Føtex... Jeg var virkelig ikke imponeret. Navnet er flot - men det hjælper jo ikke rigtigt

17 juli 2007 12:49

1 2 5
Gastronomica tilbyder også take-away, som jeg prøvede for et par uger siden. Vi havde bestemt os for, at vi for en gangs skyld skulle prøve noget rigtigt godt take-away. Valget faldt derfor på Gastronomica, da deres retter lyder som alt andet end den klassiske take-away. Vi havde håbet på noget a la CoFoCo i København, men det var det bestemt ikke! Vi bestilte grillede kæmperejer til forret og Scaloppina a la vino bianco (oksefilet med hvidvinssauce) til hovedret. Rejerne var tørre og smagte ikke af noget. Desuden var ca. 25% af den enkelte reje forkullede. Grill ja tak, kul nej tak! Oksefiletten var for så vidt ok. Ikke dårlig men heller ikke noget specielt. De 220 kr / person + udbringning som det kom til at koste kan bruges bedre andre steder.

31 maj 2007 19:04

1 4 5
Restaurant Gastronomica byder på en særdeles god, velsmagende og varieret buffet, som kl. 12 - 17 koster kr. 49. Kl. 17 - 22 er buffetens pris kr. 99 inkl. et glas vin, en øl eller en sodavand. Af andre tilbud kan nævnes 2 retter for kr. 149 eller 3 retter for kr. 189. Personalet er høfligt og venligt. Der er en hyggelig atmosfære. Jeg vil varmt anbefale restauranten.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Gastronomica

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×