Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Gaucho

Åboulevarden 20, 8000 Århus
30anmeldelser

Gaucho opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 30Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

17 december 2011 23:35

1 1 5
Vi spiste frokost på Gaucho i dag. Der var ikke mange gæster i restauranten, så man kunne forvente at få ok tilberedt mad, når der ikke var meget travlt.
Desværre var dette ikke tilfældet!

Jeg har faktisk aldrig fået værre mad på en restaurant i Danmark!

Kyllingesalat: kedeligt salat, tomater i både, agurk, løg, croutoner og præ-skåret feta af dårlig kvalitet. Ovenpå dette kylling som var behandlet frygteligt. Det var skåret i stykker, man kun kan skære kylling i når det er næsten frossen. Kyllingestykkerne var nogle steder lune, andre kolde. Flere endestykker var hårde og grå. Mit gæt er, at kyllingen er taget ud af fryseren og tøet i mikroovn før serveringen. Salaten var toppet med en eddike-dressing, som ikke står sig til kylling. Brødet dertil var af billigste kvalitet fra en 'håndværksbager'. Pris: 89,- kr! Jeg tyggede mig igennem grøntsagerne og et enkelt stykke brød.
Min medspiser fik chili-con-carne med ris til. Også hun måtte efterlade maden. Risene oplevede vi som havde de været serveret en gang før; chilien var stærk, men iøvrigt af meget dårlig oksekød, få bønner og styrken overdøvede et hvert forsøg på at smage andet.
Pris 99,- kr.
Venlig servering - skrækkelig mad!

12 december 2011 08:05

1 3 5
Fint bøfhus med fin mad. Deres kammuslinger er okay, men ikke noget at prale af. Jeg kunne godt finde på at komme igen, jeg synes bare prisen er en smule højere end hvad de kan tillade sig at tage. Men atmosfæren er super og betjeningen er god.

05 november 2011 15:11

1 1 5
Kæresten og jeg kommer nettop fra Gaucho og magen til skuffelse har vi sjældent oplevet.

Grunden til valget var til dels, at jeg havde været der ofte som yngre, hvor maden var god og lækker, og til dels pga. deres halv-pris bøf.

Vi skal som det første selv opsøge en tjener for at få et bord, men dette kan selvfølgelig være af forskellige årsager, dog næppe pga. de har travlt, da der kun er 4 andre i restauranten. Men nok om det, vi overlever nok.

Efterfølgende er betjeningen hurtig og venlig, og vi bestiller henholdsvis en rib-eye og en strip-loin bøf, med bearnaise og fritter/grøntsager.
Vi fik vores mad ufatteligt hurtigt, 10 minutter gik der højest, men der bar maden helt sikkert også karakter af.
Rib-eye'n var tør, smagløs og virkede mest af alt som om det var gårsdagens bøf genvarmet, da den heller ikke var varm. Allerhøjest lunken. Desuden var den bestilt som medium til rød, men var nærmest well-done.

Strip-loin'en, var ca. samme oplevelse, dog havde de fanget at den skulle være rød, hvilket den også var, men ellers, sej, smagløs og på ingen måde varm.

Grøntsagerne var også fesne, og det er næsten en skam at skrive dem i flertal, da der kun var en ussel gulerods-stav, som var tilberedt således at den kun var 5% fra at være helt rå.
Samme tilfælde med brokolien.
Den ene stav asparges var fin nok og tomaten var også ok, men igen, intet af det var særligt varmt og derfor ikke særligt lækkert.

Pommes Fritterne var fine nok, ok sprøde og faktisk det eneste på hele tallerknen der faktisk var varmt. Tilpas saltet.

Saucen var heller ikke noget at råbe hurra for, smagte ikke af specielt meget, og lur mig om ikke det var knorr's plastic-bearnaise.

Sidst men ikke mindst havde vi bestilt en omgang isvand og en lille pepsi.
Der står så i menukortet at isvand koster 15,- med mindre man bestiller noget andet at drikke. Vi får dog alligevel de 15,- på regningen, med den bemærkning at, min kæreste skulle have bestilt noget andet ved siden af vandet - hvilket egentligt ikke fremgår af kortet, og hvordan kan de vide, at det ikke var vand til mig, eftersom jeg også fik et glas til vandet?

Jeg ved godt vi snakker sølle 15,- men i min bog er det stadig bondefangeri, og hvis de laver det trick 10 gange om dagen, så løber det da hurtigt op. Jeg synes det er uærligt, i hvert fald ufatteligt dårligt formuleret.

Jeg vil fraråde alle på min vej, ikke at komme her!

14 maj 2011 07:41

1 1 5
vi var inde og spise der igår for første og i hvert fald sidste gang. Aldrig har vi får noget mad til den pris (198 kr.) som var så dårlig. vi fik Strip-Loin Steak a la Criolla
Saftig bøf af filet med grøntsager, kartoffelbåde og sauce Salsa Criolla. Kødet var bestilt medium, og da vi fik det ind var det stort set well done. kødet var ikke i nærheden af at bare være en smule mørt. vi spiste stort set ikke noget af tallerknen. da tjeneren spurgte om vi var færdige, svarede vi ja, og hun spurgte om det havde været godt, og vi svarede nej. dette eneste vi fik var en regning 482 kr. for de 2 retter og 2 colaer. Magen til dårlig service har vi dog aldrig oplevet.
Pelle

13 maj 2011 17:23

1 4 5
Fik en lækker, BILLIG frokost på Gaucho forleden, da de har halv pris på en del af deres "bøfmenuer" mellem 12 og 18.
Vi fik hver en god størrelse (200 g) ribeye steak med sprødt grønt, bearnaise og hhv fritter og bagt kartoffel.
Tjeneren, en sød dame, er jeg blevet betjent af før, hun er meget professionel, opmærksom og ikke mindst smilende.
Maden var rigtig god, bøfferne stegt præcis som ønsket, og grøntsagerne (dampede asparges og gulerødder og bagt tomat) var perfekt tilberedt.
Eneste minus var at bearnaisen måske var lidt for "standard" i smagen, og den bagte kartoffel havde fået lige vel meget dressing hældt i.
Vi kom af med sølle 297 kr. for to bøfmenuer og to store fadøl, og det var helt sikkert pengene værd - jeg lægger gerne vejen forbi igen til frokost:)

08 maj 2011 18:18

1 5 5
Min kæreste og jeg var for dovne til at lave mad selv, og fik en utrolig lyst til bøf. Valget faldt på Gaucho, som vi har haft gode erfaringer med før, og vi tog sultne afsted. Som det første bed vi mærke i betjeningen, som var usædvanligt venlig og imødekommende. Vi fik, trods manglen på reservation, et godt bord på overetagen (som klart kan anbefales), og kastede os, efter korte overvejelser, over dagens menu.

Forretten, som var "dagens tapas", kom få minutter efter bestillingen. Den bestod af lækre småting såsom indbagt gedeost, marineret mørbrad, grillet chorizo m. gulerods-tzatziki og andre lækre sager. Det hele var veltilberedt og lækkert præsenteret, og både smagsløg og maver var glade.

Hovedretten bestod af en 200g striploin steak med kartoffelbåde, pebersauce (eller "sovs", for der var nok!) og diverse grøntsager. Heller ikke her blev vi skuffede: kødet var mørt og lækkert, og tilbehøret vellavet og i rigelige mængder. Herefter måtte vi give fortabt, selvom menukortet lokkede med pandekager med is, for omend vi normalt er gode til at spise, så var der ikke plads til dessert.

Inklusive en (i øvrigt fremragende) chilensk Carbernet Sauvignon til 260,- og en dobbelt espresso slap vi med under 800,- for det hele, og når man tager den hyggelige stemning og den afslappede, kompetente og bramfri betjening med, så var det mere end bare fair. Vi har prøvet de fleste bøfhuse i byen nu, men modsat flere af disse er helhedsoplevelsen på Gaucho så god, at vi gladeligt kommer igen (igen). Der ER bedre mad at finde i byen, men hvis du medregner pris og stemning også, så er det svært at konkurrere med Gaucho.

31 marts 2010 21:50

1 2 5
Vores menu bestod af:

Forret:
Kartoffel/porresuppe
Dagens Tapas

Hovedret:
Kalkunsteak med tilbehør
Argentinsk bøf med tilbehør

Dessert:
Chokoladetærte
Tag selv is.

Tapassen var en underlig sammensætning af pølse, champignon, rejer og kammuslinger. Pølsen og rejerne smagte ok, men retten manglende en rød tråd.
Kartoffel/porresuppen var lidt for tyk, men smagte ellers ok.

Den argentinske bøf var god, men kedeligt tilbehør.
Kalkunen var tør og smagte brændt, men da vi nævnte det for tjeneren trak hun retten fra regningen. Barbecuesaucen virkede som noget der var blevet varmet fra et glas.

Desserterne var ok, men ikke noget man falder i svimer over.

Alt i alt var maden lidt skuffende bortset fra den argentinske bøf. Stemningen var dog god og betjeningen helt i orden.

22 december 2009 08:47

1 5 5
Ren verdensklasse! Vi fik suppe og rejer til forret. Perfekt smagsoplevelse, hurtig servering og super god stemning. Hovedrettet stod på strip-loin og kalkun, hvilket var helt i top, med en rigtig god barbecue sauce og bearnaise.
Jeg kan på det varmeste anbefale Gaucho. Deres service er suveræn og vi vender snart tilbage!

20 december 2009 20:48

1 5 5
test

02 oktober 2009 21:56

1 2 5
Vi var to afsted. - Den ene fik entre cote, den anden chili con carne. Begge dele var helt ok, dog smagte chili cin carne retten ikke rigtigt af chili. - Og det skal den del.

Hyggeligt sted og god betjening, og god mad til prisen.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Gaucho

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×