Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

GazStation

Åboulevarden 21, 8000 Århus C
18anmeldelser

GazStation opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 18Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 oktober 2010 12:29

1 1 5
Jeg sætter aldrig mine fødder på dette sted igen. Jeg gik ind ad hvad der åbenbart er udgan gen, hvor der oveni købet stod en vagt der lod mig ind. Kort efter hvor jeg har fået købt mig en drink kommer en af vagterne fra indgangen og hiver fat i mig og min venindes arm og beder os om at forlade stedet, da jeg beder om en forklaring siger han at hans kollega som også står i indgangen har bedt ham om at smide os ud og at han ikke kan give mig anden forklaring end dette og da jeg ikke giver op, tager han endnu hårdere fat i min arm og hiver mig ud med vold. Da jeg kommer ud står jeg og taler med nogen venner om hvad der lige er sket og imens jeg gør dette står den her vagt der bad om at få os smidt ud og smiler mens han rækker mellemfingeren til mig og han synes også lige han skulle råbe "luder" efter mig. Da jeg er på vej væk, går jeg hen til den her dybt forstyrrede dørmand og beder om en forklaring, hvad jeg får er en spytklat i hovedet. Jeg har ALDRIG været ude for lignende behandling og havde ALDRIG troet sådan noget kunne ske, og så over for en pige der er det halve af dørmandens alder. Er dybt forarget og jeg vil ihvertfald ikke støtte den her behandling af gæsterne. Kan se jeg ikke er den eneste der er uretfærdigt behandlet af dørmændene på gaz station.

07 april 2009 16:36

1 5 5
Klasse sted ! Afslappet stemning, cool mennesker, og gode dørmænd. Og sidst men ikke mindst, gode damer!

09 januar 2009 02:28

1 1 5
Totalt uhyggeligt og ulækker sted lygter også for meget øl, indsmurt i ølsjatter i pool, og gulv tæpper, og pis tv i toileter come on !!!!!

synes også tid deres vagt lidt for smart og gammel dags efter det siger nej folk som ikke er etnisk Dansker i 2009.......!!!!

22 september 2008 14:08

1 2 5
Mega surt personale. Jeg kom til at gå ind af bagindgangen, døren var åben og ikke noget skilt om forbudet. Efter den episode bliver jeg hentet i baren og får en mega sviner fra en kvidelig gaderobe pige. Jeg siger jo selvfølelig undskyld og forklare at døren var åben og der ikke var noget skilt, men dette faktum er lige meget, jeg skal trues med udelukkelse og udsmidelse... Det er ikke godt nok, det er mig som betaler din løn gaderobepige!!!

20 juli 2008 21:11

1 2 5
Egentlig et meget hyggeligt sted med mange spændende mennesker.

dog er et stort minus deres dørmænd, aldrig har jeg oplevet dørmænd der var mere sure end de er på gaz station, de vælger til syneladende selv hvem de lige vil have ind den dag, havde en veninde med på et tidspunkt som de ikke ville lukke ind, de ville heller ikke give nogen grund til det, og jeg har flere gange set dem afvise folk uden grund dernede, det er ikke helt optimalt.

men ellers et meget hyggeligt sted hvis man ellers kan få lov at komme ind.

21 november 2007 16:59

1 5 5
Totalt hyggeligt sted - møder kun glade mennesker herinde!

Et af de eneste steder i Århus hvor man kan regne med der altid er gang i den!

5 stjerner herfra! Og ligeledes til deres Stand-up arrangementer!!

21 november 2007 16:58

1 5 5
Super sted... Friske bartendere... Dejlige og usnoppede piger... Fed musik... Stedet der har det hele til en sjov aften i byen...

Rune/Billigvoks.dk

21 november 2007 13:59

1 5 5
Gazstation holder weekend efter weekend de fedeste fester. Masser af mennesker med højt humør, og stort set aldrig ballade. Pigerne ser hammergodt ud og er altid friske på en dans eller to:-)
Jeg elsker Gazstation:-) De to barchefer er nok de mest lækre fyre jorden har set nogensinde, så piger, kig forbi! :-)

21 november 2007 13:50

1 5 5
Jeg syntes jo at Gazstation er det mest fantastiske sted i byen, der er den fedeste stemning.
Man kan synge med på samtlige numre, man er altid sikker på at huset er fyldt og så er der jo bare altid mega mange totalt nice ladies...:-)
Betjeningen er hurtig og altid smilende, personalet er i verdensklasse.
Man kan spille pool, bordfodbold, rafle, spille backgammon og danse, hvad mere kan man forlange.

07 juni 2007 13:20

1 1 5
Var på Gaz til fodboldkamp mellem Danmark og Lapland..eller var det Letland..anyway Gaz havde valgt at lade bordene på stedet være indsmurt i ølsjatter fra weekendens fest, hvilket var ret ulækkert! Derudover havde de valgt at lade en forholdsvis lille "stor" fadøl kost 45 kr!! Lyder i højtalerne var overdreven høj, hvilket var ret irriterende. Jeg synes bestemt GAZ burde overveje den måde de kører tingene på...stedet bidrog bestemt ikke til en særlig hyggelig fodboldfest...

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om GazStation

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×