Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Gerner's Grill

Frederiks Allé 129B, 8000 Århus
8anmeldelser

Gerner's Grill opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 maj 2009 21:09

1 5 5
Vi spiser ofte på Gerners, og det er noget vi gjør med glede. Vi har kun opplevet EN gang at maten blev forsinket, men så blev der også lagt noget spesielt med til os.

Vi flytter desverre fra Århus, og det vi kommer til at savne mest er Gerners Grill. De fantastiske cheeseburgerne med hjemmelavet bøf.

Vil varmt anbefale denne grillen til alle som elsker hamburger.

05 november 2008 11:43

1 4 5
Jeg spiser ofte på Gerners Grill. Sammenlignet med andre grillbarer er den ganske fin.

Til alle de klynkere, der brokker sig: Det er ikke de 4 årstider. Det er grillmad. Tag på Latin, hvis du vil have en ordentlig bøf. Til 500 kroner.

05 november 2008 03:27

1 1 5
Bestilte her til aften mad fra Gerner´s og må indrømme at det ALDRIG sker igen. Ventede to timer og et kvarter på maden. Forsøgte at ringe utallige gange for at høre hvor min mad blev af, men enten blev tlfén ikke taget eller også var der optaget. Da den endelig blev taget fik man bare beskeden: Den er ikke på vej endnu men jeg laver den når budet kommer tilbage og så kommer han med den.... På det tidspunkt var maden allerede 3 kvarter forsinket! Da maden kommer er skuffelsen enorm. Aldrig har jeg set så tør en bøf, så overfriterede og alligevel gennemblødte kartoffelbåde, klam og grumset bearnaise sauce og salat med tre sorte hår i!!!! Føj!

28 marts 2008 11:52

1 1 5
Mig og to kammerater tog på gernes gril, for at opleve lidt 80'er stemning på en grilbar. Selve grilbaren og maden var såmænd udemærket af det man forventer efter en tur i byen, dyr, splattet og uden nogen egentligt smad ud over eddike. Men det er sådan set det man lidt forventer, go man er ofte træt of sulten og her smager alt godt.
På vej hjem får min ven afsindig kvalme og kaster op. Jeg får også voldsom kvalme, dog uden at kaste op men det er tæt på. Næste morgen får jeg at vide at min anden ven også har haft opkastninger hele natten, og jeg har dårlig mave.
Ingen af os havde drukket specielt.
Hellere snup en tur i 7-elleven hvis du skal have mad deromkring.

25 marts 2008 13:52

1 1 5
Slatne pomfritter. Dårlig kebab og en cola uden brus.

Det må kunne gøres bedre!

24 marts 2008 20:05

1 1 5
Vi bestilte udbringning fra Gerner´s her til aften via JustEat, og det var simpelthen under al kritik.

Udbringningstiden stod til at være 60 minutter, men vi endte med at skulle vente 140 minutter på at få vores mad - og de tog ikke telefonen derhenne, så vi vidste aldrig helt om maden overhovedet ville komme.

Da den så ankom var den iskold, burgerne var "gennemblødte" og nærmest uspiselige og pommes frites'ene var bløde og der var ikke salt på.

Det er gået MEGET tilbage for Gerners, og vi bestiller ALDRIG derfra igen - kunne jeg fjerne den ene stjerne, gjorde jeg dét. ØV!

27 februar 2008 11:27

1 2 5
Efter at have hørt stolpe op og stolpe ned, af folk der bor på Frederiksbjerg, hvor fantastisk et grillsted Gerners er, prøvede jeg en burger forleden. Og nøj, hvor blev jeg skuffet.

Når man har prøvet de mange gode burgere, byen kan tilbyde, er det noget af en våd klud i hovedet, at få en burger i lunkent påskebrød og kedelig salat der sejler i Thousand Island dressing.

Absolut middelmådigt - men bringer minder til gamle dage, hvor man gik på grillbar, fik bølgefritter og pølsemix, og bare synes det var toppen.

20 april 2007 21:27

1 4 5
også en af Århus bedste tømmermands steder.. De har åbent hver nat så efter en tirsdagstur i byen er det super lækkert at kunne få noget go mad at gå hjem på.. og superlækkert at de bruger kinakål i stedet for iceberg.. giver fylde i din burger og pita :)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Gerner's Grill

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×