Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Globen Flakket

Åboulevarden 18, 8000 Århus C
56anmeldelser

Globen Flakket opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 56Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

15 november 2015 19:34

1 1 5
Brunch buffet i weekenden hold jeg fra den , blødkogt æg , scrambled æg , vafler og bacon var altsammen piv koldt , ikke pengene værd

08 januar 2015 10:39

1 1 5
Vi var en gruppe på 5 personer, der skulle spise frokost på restauranten. Det skal nævnes at der er mange ledige borde, så stedet var slet ikke fyldt på det tidspunkt vi ankom.
Vi fik et bord og menukort. Herefter gik det 45 minutter! før vi endelig fik lov at bestille vores frokost. Vi havde i ventetiden gentagne gange henvendt os til serveringspersonalet, og spurgt om vi ikke snart kunne få noget betjening. Svaret vi fik var noget irriteret at "vi kommer snart ned til jer". Vi bestilte endelig maden og herefter gik det endnu en halv time før maden kom (vi bestiller 3 sandwich og en burger) noget som ikke burde tage lang tid, at lave da det jo er noget der er populært på menukortet.
Maden, da den endelig kom, var okay. Ikke nogen udtalt delikat oplevelse, men ganske middel.
Der kom ingen beklagelse eller undskyldning fra personalet. Det var en ganske irriterende oplevelse og meget beklageligt at serveringspersonalet virkede så "ligeglade" med serviceniveauet. Det er ikke et sted jeg vil komme igen og vil slet ikke anbefale andre at komme der.

19 maj 2012 21:22

1 5 5
Var fire personer som var til all inclusive. Maden var lækker, vinene var rigtig gode (og der var rigeligt) og betjeningen i top . Kan varmt anbefales.

19 maj 2012 21:20

1 5 5
Var fire personer som var tilmeldt all inclusive. Maden var lækker, vinene rigtig gode og betjeningen i top. Vi nød det alle fire, og anbefaler det til alle jer andre.

13 december 2011 23:39

1 5 5
Hyggeligt sted med charme. Sød, opmærksom betjening og dejlig mad. Min kæreste elskede desuden deres Glögg..

Kan anbefales!

12 december 2011 07:56

1 4 5
Deres miss miav brunch er super og det samme med deres sædvanlige brunch. Det er et sted hvor prisen er fantastisk og betjeningen ganske fin. God atmosfære(en smule koldt) og maden er rigtig god. Jeg tager tit derhen og gør det gerne igen - snart.

10 november 2011 13:52

1 5 5
Vi var nede på Globen Flakket forleden. Vi havde meldt os til All INCLUSIVE. Det blev en forrygende aften hvor dejlige retter blev suppleret med gode vine fra Italien. Ialt 4 retter og vin ad libitum. Hele herligheden for kun kr. 400,-. Særdeles rimeligt

Som hovedret blev der serveret et rigtigt lækkert og velstegt stykke kalveflank. Hertil kartokkelkage og vistnok en svampestuvning fint indpakket i filodej. Og en sauce så englene sang. En kraftig Barbera d'Alba satte prikken over "i"et.

Da vi var mætte og glade vil vi udleveret en gratis cocktail-billet til baren. Jeg valgte en mojito - godt valg.

Alle var enige om, at det skulle vi da bare prøve igen.

09 november 2011 19:08

1 5 5
Jeg var med mine 3 veninder nede på Globen Flakket fro at få en kop kaffe. Vi blev spurgt om vi kunne tænke at smage deres kagebuffet.

Da vi havde set den var vi bare klar. Der var alt. Prøv deres æblecrumble. Vi kommer bare igen.

Det var rigtig hyggeligt - og betjeningen var bare super

09 november 2011 18:45

1 5 5
Vi besøgte Globen Flakket den 4. november. Og det skulle vise sig at være et klogt valg. Vi havde meldt os til All Inclusive, Som betyder at man får 4 retter mad og vin ad libitum. Man starter kl 19.00 og så går det ellers bare løs.

Maden var på alle måder rigtig god - rigelig og meget veltillavet.

Jeg spiser glag og gerne kød - og deres kalveflank, som var hovedret, var tilberedt med kyndig og nænsom hånd.

Vinen? Helt helt i top. Den søde og opmærksomme tjener kunne fortælle at Globen Flakket selv importerer vinen fra et godt vinhus: Christine Ascheri, Piemonte, Italien.

Prisen på de 400 kr. er mere end rimelig - Så vi kommer gerne igen for at nyde den gode stemning, maden og de herlige vine.

09 november 2011 18:29

1 5 5
Den aften, vi besøgte Globen Flakket, var bare en ganske særlig aften. Vi havde meldt os til All Inclusive. Det betyder at man fredag eller lørdag skal være klar til at gå i gang med herlighederne kl 19. 4 retter mad og vin ad libitum

Tjeneren var virkelig sød og opmærksom og maden var bare helt i top.

Som hovedret fik vi en kalveflank, hvortil jeg nød en dejlig rødvin - Barbera d'Alba fra vinhuset Ascheri, Piemonte. Flanken var tilberedt med nænsom og kyndig hånd. Hertil kunne man så som sagt drikke alt den vin man havde lyst til.

Tjeneren fortalte at vinen var importeret af stedet selv fra et spændende vinhus i Italien. Det var rigtig gode vine - især vil jeg fremhæve en hvidvin lavet på Viognier-druen, Montalupa hed den vist. Den smagte som englene synger :HIMMELSK, ganske enkelt. Fin fin stemning. Og prisen: meget rimelig, kr. 400,- alt inklusive.

Alt ialt en rigtig fantastisk aften. Jeg havde en anelse tømmermænd - men som Julie siger : Så tag dig dog sammen mand og drik et glas mindre. Jeg kommer meget gerne igen og jeg håber, at vinkælderen stadig er leveringsdygtig i min nye favoritvin Montalupa, Viognier

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Globen Flakket

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×