Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Gourmetchefen

Mejlgade 46, 8000 Århus C
14anmeldelser

Gourmetchefen opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 14Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 september 2010 12:46

1 1 5
Vi har haft Gourmetchefen som frokostordning gennem noget tid.

Maden har været langt under par, kedeligt præsenteret, kedeligt brød, kedeligt salat, kedeligt pålæg.

Af de dage jeg har valgt at spise af frokosten, fremfor at spise i byen, er jeg gået derfra med en følelse af at det var noget en halv-slatten kantine kunne lave lige så godt.

Jeg føler på ingen måde at Gourmetchefen lever op til sit navn. Og jeg kan bestemt ikke anbefale at bruge dem som frokostleverandør.

23 marts 2010 20:50

1 2 5
Vi fik buffet fra Gourmetchefen til en større fest. Desværre levede de på flere punkter ikke op til vores forventninger. For det første serverede de en forkert ret. Der blev dog købt ind til den rigtige i al hast, men da den endelig kom på bordet, havde alle spist sig mere eller mindre mætte i de andre retter.

Ole tog afsted under festen i et privat ærinde - vi fik aldrig nogen forklaring på hvorfor - og efterlod den anden kok til at skære kød samt anrette en masse retter. Dette magtede kokken - forståeligt nok ikke - og serveringen blev betydeligt forsinket. Derudover kommunikerede kokkene meget sparsomt med serveringspersonalet, hvilket heller ikke gjorde festens forløb bedre.

Sidst men ikke mindst, tog begge kokke afsted uden at tage kontakt til værtsparret.

Alt i alt var der altså flere eksempler på rigtig dårlig stil, og vi føler ikke, at vi fik valuta for pengene

14 juni 2009 19:33

1 5 5
Jeg fik mad til min fødselsdag, hvor kokken kom og lavede + anrettede maden, samt fortalte hvad vi fik og spise.
Alt var SUPER lækkert og kokken var rigtig dygtig..
Alt i alt en super oplevelse, kan kun anbefales

14 juni 2009 18:10

1 5 5
Vi fik mad til et grill arrangement, det var rigtig lækkert vi skulle stå for det hele selv. Dette var vi lidt nervøse for da vi var mange og der var en del spørgsmål. Men Gourmetchefen mente ikke det var nødvendigt med kokke i denne omgang da de ville gøre alt klar så vi ikke skulle andet end tænde grill og hygge.

Maden kom og det så rigtig lækkert ud. derudover havde de forstegt alt kød så vi bare skulle vende det på grillen..

Alt i alt super dejlig mad og let at gå til.

Vi var omkring 800 personer og det gik supergodt. dejligt når rammerne er sat fra startet og det hele bare glider. Vi vil helt sikkert bruge Gourmetchefen igen.

En stor tak for rammerne ved vores sommerfest. Vi har jo allerede bestilt julemenuen så det ser vi frem til..

02 juni 2009 09:19

1 5 5
Så er det vidst på tide at vi får fortalt alle om hvor glade vi er for Gourmetchefens frokostordning.
På et ½ år har vi fået frokost 3 forskellige steder fra. Ingen af stederne har kunnet leve op til det de lovede os, da vi indgik aftalen med dem... Gourmetchefen har tilgengæld 100% levet op til det lovede. Vi er fuldt ud tilfredse med maden og ikke to dage er ens. Servicen er altid i top og vi er glade for den gode dialog vi altid har med Gourmetchefen...

Endvidere skal Niels have ros for altid at være i godt humør...

31 maj 2009 14:43

1 5 5
Vi synes lige vi ville give vores mening til kende her også. vi har fået frokostordning fra GOURMETCHEFEN CATERING i snart 5 mdr. vi skiftede før hver 2 til 3 måned da det ofte var det samme der kom igen og igen. det er det ikke her, vi overraskes ofte af spændene retter fra alle verdens hjørner. og som noget nyt har vi fået en suppedag og en fiskedag. derudover levere de nogle gange sushi og selvfølgelig kage. i bund og grund vil vi bare fra ollytechnic sige tusind for dejlig varieret og spændende mad. vi glæder os til ferien er ovre og vi skal tilbage til jeres lækre mad igen.

mange hilsner
trine.

ps tusind tak for jeres hurtige reaktion når det brænder på med møder eller ekstra folk i huset. :-)

17 maj 2009 17:45

1 5 5
Vi fik mad til barnedåb i denne weekend. det var super lækkert. vi havde ikke bestilt personale da vi ikke mente det var nødvendigt. kokkene ankom ca 15 før de skulle være der. vi var blevet forsinket med velkomstdrinks og tapas som vi selv havde købt ind. de to kokke sagde dog roligt at det skulle de nok lige fikse og anrettede det hele, skænkede velkomst. herudover arrangerede de buffet og alt til os selvom dette ikke var en del af aftallen. maden slmagte himmelsk og så lækkertt mørt kød. det er dejligt når man får noget hvor man rent faktisk kan smage at der er gjort umage i køkkenet.

Da vi efterfølgene kontaktede chefen for firmaet for at høre hvad vi skulle afregne for de 2 kokke som havde brugt næste 1½ time ekstra hos os var svaret" det tager vi ikke noget for denne gang - betragt det som en del af den gode service fra Gourmetchefen" Jeg var overrasket med også meget glad. har efterfølgene sendt blomster til firmaet og chokolade. det er da det mindste vi kan gøre. endnu engang tak til Gourmetchefen Catering for en uforglemmelig dejlig oplevelse..

Tina

16 maj 2009 18:50

1 5 5
vi fik mad til konfirmation fra dette firma. det var gourmetmad, masser af tjenere, kokke og lækker mad.. klart anbefales..

02 februar 2009 23:45

1 5 5
hejsa vi er begyndt at få frokostordning fra dette firma, hold op hvor er det bare lækkert, alt lige fra suppe, dejlig fisk og oksefilet med hjemmelavet bearnaise sauce.

håber andre får glæde af dem..

23 december 2008 20:38

1 5 5
Fik julemad fra dette firma igennem mf broen. tak for rigtig lækker mad. Havde ikke forventet denne kvalitet og hjemmelavet mad fra et diskotek. godt valg af leverandør - vælger helt sikker gourmetchefen næste gang jeg skal have mad privat..

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Gourmetchefen

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×