Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Grappa Piccolo

Åboulevarden 50, 8000 Århus C
15anmeldelser

Grappa Piccolo opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 15Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 december 2011 17:56

1 1 5
jeg var derinde med 3 venner til hva vi troede sku blive en hyggelig fødselsdag.
vi tog grusomt fejl.
vi bestilte 4 pizzaer, det sku vise sig at vi sku vente næsten 2 timer, alle omkring os fik mad før os på trods af de kom senere end os.
efter vi brokkede os kom pizzaerne en minut efter, de var kolde.
anbefales kun til mine fjender

14 juni 2011 11:08

1 4 5
Vi var tre på Grappa Piccolo igår.
Min mand, min steddatter og jeg.

Vi skulle bare have lidt let inden biografen. Vi lagde ud med to linkne kopper cappuchino. Den ene drak jeg men min steddatter vil geren have en varm kop kaffé. Bartenderen lavde velvilligt en ny kop selvom han understregede at Cappuchino laves ved lave varmegrader?!
Vi fik en luftig Frittata (min mand)en Insalata Caprese ( steddatter) og en pizza parma e tomate. Alle reter så flotte og velanrettede ud! Pizzaen var sprød parmaskinken delikat men måske var de friske tomatskiver ovenpå rigeligt tykke.
Vi fik endnu to (varme!)kopper cappuchino og to Tira Mi Su. Min mand fik en øl, jeg en cola. Regningen lød på 550,- kr hvilket er rimeligt efter min mening. Jeg synes prisniveuet er helt OK på Piccolo!!

Hvis jeg skal sige noget så synes jeg betjenening virkede lidt sløv og uoplagt, men der var heller ikke super travlt.

03 maj 2011 14:48

1 2 5
Vi spiste på Grappa 26-04 2011 til frokost. Servitricen var meget sød og smilende, men stank i den grad af gammel sved - meget ucharmerende for en ung pige!
Vi bestilte panino prosciutto, som kom efter næsten 1/2 time, på trods af, at der kun var 10-15 gæster på stedet.
De var varmet for meget og smagte ikke rigtigt af noget.

21 september 2010 16:39

1 1 5
Serveringspersonalet var ubehøvlet og ikke nok med det, glemte de vores bestilling hvilket gav lang ventetid.Det var ikke værd at vente på,mætte blev vi ej.Kan bestemt ikke anbefales.

08 september 2010 21:39

1 1 5
Jeg bestilte Vitello Tonnato og Osteanretning.

Vitello Tonnato blev serveret ekstremt salt og med en komposition som, selvom den så smuk ud, var helt forkert - kalvekødet var ikke friskkogt og der var alt for lidt tunsauce.

Osteanretningen bestod af fem slags Peccorino. Selv for yndere af fåreost, er det en hård mundfuld.

Da jeg klagede over maden, insisterede betjeningen på, at alt var i orden. Det siger sig selv, at jeg ikke kan anbefale stedet, og aldrig vil komme igen.

04 september 2010 00:39

1 1 5
Tjenerne var meget hurtige til at komme med menukort og modtage bestilling, men dette var også det eneste gode ved mit besøg på Grappa Piccolo.
Jeg var der med 3 andre, og vi bestilte forskelligt kaffe og varm chokolade.
Efter ca. 15 minutters ventetid gik jeg ind og spurgte om, hvor vores bestilling blev af. Med arrogant attitude sagde tjeneren at bestillingen sikkert var på vej. 7-10 min. senere fik vi så endeligt vores bestilling - Desværre var 2 stk. cappuccino meget kolde, men på dette tidspunkt havde vi opgivet stedet og personalet, så vi skyndte os at betalte og undlod at kommentere dette yderligere.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse og derfor kun 1 af 5 mangoer fra mig!

19 april 2010 07:48

1 1 5
Jeg var der inde en fredag aften, der var semi travlt og blev taget godt i mod ved døren. MEN at skulle vente 30 MINUTTER på at bestille mad er ALT for lang tid. Desuden blev vi sprunget over fordi hr. og fru Danmark med mange penge sad ved siden af, så selvom de kom ind efter os, så fik de ALT tjenerens opmærksomhed, og fik lov til at bestille før os, selvom vi havde gjort tjeneren opmærksom på at vi ville bestille.. Men tjeneren undskyldte også mange gange da jeg kommenterede det, så han er tilgivet. ( jeg finder mig ikke i sådan nogen ting)Da vi så endelig fik vores mad efter endnu 30 minutter, så var min risotto med tiger rejer mere en suppe end en fast substans. Den sejlede i væske! Min kærestes mad var okay men lunken. Alt i Alt en dårlig oplevelse.

02 april 2010 15:22

1 3 5
Grappa får 5 mangoer for lækker indretning og dejlig mad. De har klart nogle af Århus' bedste pizzaer, lækre pasta retter og andre gode italienske klassikere. Omgivelserne er hyggelige og baren har et godt udvalg af vine.

Men, hvor er det synd, at tjenerne ikke lever op til alt det andet. Vi sad lige ved baren, hvor en af dem havde så travlt med at snakke med sine veninder, at det var meget svært at få kontakt. Man gider ikke lægge ører til personalets privatliv, når man er gæst!!! Vi fik serveret en fantastisk vin, men da vi spurgte om hvad den hed, fik vi det mest opgivende svar - al la: ka' det ikke være skide lige meget. Måske var vi bare uheldige, men at det trækker ned i helhedsindtrykket er svært at løbe fra!

07 december 2009 14:11

1 5 5
Super lækkert mad. Det var svært at vælge, da alt lød lækkert, men vi valgte omelet med parmasanost, skinke og soltørret tomat. Kan varmt anbefales. Rigtige søde tjenere og super betjening. Det er ikke sidste gang vi kommer der, vi skal jo prøve alt det vi syntes lød lækkert.
Omeleten var lækker, men man skal ikke vælge en forret, da den mætter meget. Vi tog kaffe bagefter, som også var tip top i smagen.
Et besøg værd.

03 november 2009 20:12

1 1 5
omelet med svampe, frisk timian og parmabacon ...
Den smagte af intet og parmanbacon var total tørt og smagte af intet...
Vi måtte vente 25 min på at få lov til at betale, ingen kommentar om maden var god eller noget...

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Grappa Piccolo

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×