Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Great Wall

Banegårdspladsen 2, 8000 Århus C
8anmeldelser

Great Wall opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 december 2013 22:50

1 1 5
Absolut uacceptabelt!! hele familien var på Greate wall i århus og spise, vi fik buffet og det var SÅ skuffende! supperne var lunken (langt under den temperatur varm mad bør holdes af sundheds mæssige grunde), salaten brun, vi fik serveret kaffe i beskidte kopper og der var langt flere tomme fade end fulde i en iforvejen sparsom buffet dette var kl 19.15. bad man om at få fyldt op fik man den besked af tjeneren at hun ikk stod i køkkenet så det ku hun ikke gøre noget ved....ingen blev mætte, alle var skuffede og restauranten nægtede at slå lidt af prisen. foruden os stod der 3 andre par der følte sig lige så snydt! magen til elendig service skal man lede længe efter! kommer der aldrig igen og vil kraftigt fraråde andre at spise der!!

21 februar 2013 18:45

1 1 5
Var på Great Wall sammen med min kæreste efter en pludselig indskydelse. Kiggede på MangoSpot og så de overvejende gode anmeldelser og vi besluttede os for at prøve. Vi fik begge buffet, hvilket vi kom til at fortryde. Maden var seriøs ulækker: Indbagte rejer og kylling var kendetegnet ved enorme klumper friturestegte dejstykker og minimale stykker reje/kylling og værst af alt var at det hele smagte af gammelt fritureolie som fra en klam grillbar. Den stegte and var store klumper fedt og næsten ingen kød. Miniforårsrullerne var tørre som om de havde stået hele dagen og den smule grønt som var i buffeen var for størstedelens vedkommende hældt direkte op fra dåse. Vi kunne knap spise den første tallerken med mad, og havde ikke en gang lyst til at spise os mætte fordi frituresmagen var så ulækker.
Eneste lyspunkt var deres rischips og sushien var også ok, omend ikke lækker. Betjeningen var der heller ikke noget at klage over - hurtig og effektiv.

Jeg vil IKKE råde nogen til at gå på Great Wall og tro IKKE på anmeldelserne her inde - restauranten lever slet ikke op til fire ud af fem mangoer.

06 februar 2011 09:53

1 4 5
Udsøgt betjening og mad. Rigtig hyggelig atmosfære.
Vi fik af buffeten og dem var vældig. Frisk, varm og smagfuld. UG+ fra mig

Kan varmt anbefales.

19 januar 2011 19:31

1 5 5
Har været på den restaurant ca. 20 gange inden for de sidste 2 år. HVER gang SUPER betjening, LÆKKERT mad og HYGGELIGE omgivelser. Kæresten og jeg plejer at vælge en 5 retters menu med et godt glas rødvin. Huset vin kan vamt anbefales. Vi giver top stjerne herfra.

Bemærk. Hvis du gerne vil bruge mange penge på mad, så skal du ikke vælge denne restaurant, da den er særdeles billig.
mvh Flemmiing

09 juli 2010 16:11

1 4 5
Jeg bestilte buffeen på denne charmerende kinesiske restaurant. Man er helt lukket af fra resten af verden i de hyggelige lokaler, og maden er fortrindelig - og ikke mindst billig.

Udvalget er stort og mere velsmagende end lignende buffetrestauranter - omend kinarullerne var lidt tørre.

Betjeningen var overordentlig imødekommende og stedet er helt bestemt et besøg værd.

13 maj 2010 13:55

1 4 5
Nu har vi været på Great Wall et par gange, og hver gang har det været en rigtig god oplevelse. De ansatte er utroligt søde og servicemindede og lokalerne er meget stemningsfulde. Maden rigtig god, selvom den sandsynligvis er blevet tilpasset de danske smagsløg. Man kan smage, at råvarerne er i orden og at de har været omhyggelige med tilberedningen. Ventetiden fra bestilling til servering er kort, og der holdes øje med, om man er klar til næste ret, eller om man mangler service. Der bliver heller ikke set skævt til, at man har lyst til at sidde længe over maden, selv ikke når det nærmer sig lukketid.
I tilgift er det hele rørende billigt. Vi har fået en femretters menu med en kinesisk øl til 196 kr, og vi var ude af stand til at proppe mere i os.
I det hele taget en rigtig god restaurant, som varmt kan anbefales.

11 maj 2010 15:25

1 3 5
Great Wall byder på en god buffet, der før kl. 16 koster kr. 49. Der er en udmærket salatbar og flere velsmagende retter. Der er kylling, oksekød, svinekød og vegatarpot.

Jeg kan godt lide den sure-stærke suppe.

Desuden er det rart, at jeg selv kan vælge, om jeg vil spise med pinde eller kniv og gaffel. Det er jo en del af det kinesiske miljø at forsøge sig med spisepinde.

08 marts 2009 20:19

1 5 5
Den ældste kinesiske restaurant uden for KBH - vi kommer der et par gange i måneden og beder altid om "mad som det I selv spiser" og får den ene lækre, autentiske oplevelse efter den anden. Et kæmpehit er at at lave en aftale nogle dage i forvejen og komme en større gruppe, så man kan smage mange forskellige retter. Man kan også bestille ægte Pekingand (tre dage i forvejen, det er ikke altid de kan skaffe råvaren, men det er et forsøg værd!) og det smager fantastisk....
Altid god betjening, de bedste anbefalinger herfra!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Great Wall

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×