Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Grill Ali Baba

Vestergade 6B, 8000 Århus C
14anmeldelser

Grill Ali Baba opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 14Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 marts 2012 21:13

1 1 5
Hos Ali Baba kan man for 45 (10 kr. ekstra ift. alm. størrelse) købe en "stor rullekebab". Smart koncept set i lyset af at man ved sammenligning med en 35 kr.-rulle ikke umiddelbart ser forskel i størrelsen. Man må give dem at de forstår at føre en lukrativ forretning... At det så tenderer svindel er jo bare ærgerligt for kunderne.

02 maj 2010 21:35

1 1 5
Min kone og jeg spiste pizza slice d 1. maj 2010 om natten.. Efter vi havde spist slicet, fik vi begge to en mærkelig medicin/ metal agtig smag i munden.. I skrivende stund, snart et døgn efter er denne smag stadigvæk ikke gået væk, trods mange tandbørstninger og alverdens tyggegummi og andet mad.. Vi skal ALDRIG nogensinde røre nogetsomhelst derindefra igen.. Ved ikke om det er opvaskemiddelrest, rottegift, eller mug der har gjort "tricket" men klamt, det er det ihvertfalde!!!

04 september 2009 12:08

1 5 5
ali baba har ført nyt rulle kabab med nyt brød som er hjemme lavet og det vil jeg anbefal den er ekstra stor og med ekstra ting i den i skal bare bede om en stor rulle kabab.ps. det er den beste pizza slice i helle århus

08 august 2009 19:36

1 5 5
Deres sharwarmer er bare så dårlig brødet er pisse tørt og ikk hjemmelavet deres majs er halvt rådne og deres kød er blevet kørt fra tyskland af en fed trucker fra polen i flere dage før det kommer ud i bazaren og de så sælger deres rester til ali baba. Plus at der går rygter om at de spermer i dressingen og 50 % af pizzaerne er ren skorpe så hvor nederen er det ikk men ellers er det okay deres servietter er ganske udmærket. Vel og mærket giver jeg den 5 stjerner da servietterne er yderst komfortable og praktiske når skal spytte deres mad ud igen

10 januar 2009 22:01

1 4 5
Ali Baba laver byens bedste pizzaslice med byens bedste dressing.

Faktisk er Ali Baba, det spisested, der introducerede for pizza-slicen i Århus. Eftersom Ali Baba's Pizza Slices blev et hit, begyndte mange af de andre shawarma spiseteder at kopiere dette succesfulde koncept, uden SUCCES!

Tilgengæld er jeg ikke den store fan af Ali Baba Shawarmaen, men den kan spises. Bryder mig ikke så meget om kødet, der efter min mening er lavet af hakket oksekød eller lign. Det er ikke nogle rigtige kødstykker. Brødet er kedeligt.

02 juli 2008 21:57

1 5 5
godt centralt sted
gode priser
go betjening
glade og friske medarbejder
majs (nyt godt og anderledes)
masser af kød i rullen
dressingen er super
dejlig stor portion

ej nu må du da styre dig, det kan jo være nogen bare godt kan lide at få dressing på deres pizza det vil ja det hvert selv have om det er ali baba eller noget andet sted og det er lige meget hvor man for et slice i byen så ser man altid at folk vil have dressing på deres stykke pizza.
jeg går altid på ali baba, det er langt bedre end shawarma king eller karls for den sags skyld..
og nu lyder jeg nok lidt FED men ali baba har 100% den bedste dressing i byen

30 juni 2008 01:19

1 5 5
Er det så fandens svært at sige uden majs tak? eller er i bare for ... .... ... til det? :)
Stedet er godt, hyggelig sted, fed musik, deres Pizza slice er billige og STORE, Deres shawarma smager også godt og er jo ikk engang tyrkisk brød til ham der skrev noget meget negativt, kan i ikk lide stedet, så ikk tag derhen

27 juni 2008 13:28

1 5 5
er det her en hjemmeside kun for hater? ali baba er bleven kåret for bedste shawarma i århus af politiken og stiften. hvis i virkelig syntes at maden er dårlig så sku det være at i skulle holde jers holdning for jer selv, for i er altså kun 5 ud af 100 der syntes at ali b. ikke er go!Men det er jo vel smag og behag. ps. at de putter majs i er det bedste der kan ske for en kebab =)

28 februar 2008 12:00

1 1 5
Jeg vil give Ali Baba minus 5 stjerner! Stedet er efter min mening mega overvurderet. Hvem vil have majs i sin shawarma, billigt pakke brød fra bazar vest og usmageligt kød? Tag heller og vælg shawarma king som laver deres eget brød. Ali Baba er grim indretning og dårlig mad- har aldrig nogensinde smagt en så dårlig shawarma, og jeg har prøvet mange i hele dk.

27 juni 2007 19:16

1 1 5
Der er ikke rigtig nogen grund til at købe sin kebabrulle her, når Shawarma King hhv. House ligger så tæt på. Og da slet ikke når de i stedet for velkrydret skært oksekød bruger det der falske skidt, der er lavet af hakket gud-ved-hvad. Egentlig et hyggeligt sted, og jeg ville ønske jeg kunne sige noget positivt, men jeg var simpelthen nødt til at smide min rulle i skraldespanden; den smagte decideret dårligt.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Grill Ali Baba

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×