Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Happy Pizza

Paludan-Müllers Vej 26, 8200 Århus N
8anmeldelser

Happy Pizza opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

17 december 2012 18:49

1 1 5
Jeg har nu købt pizza 3 gange hos happy pizza og alle 3 gange har der været en fejl i bestillingen. Jeg har alle 3 gange bestilt over telefonen og selv afhentet.

Den sidste af gangene bestilte jeg en pizza jeg havde fundet på Just-Eat, og da jeg afhenter pizzaen viser det sig at være en helt anden pizza end den jeg bestilte - og så var det oven i købet en børnepizza. Jeg havde ikke tid til at lave en ny bestilling og måtte derfor leve på en børnepizza. Forklaringen er at menukortet er ændret, men ikke opdateret på internettet?!???

Derudover betalte jeg for dressing, og det var der ikke på pizzaen.

Det er irreterende at man ikke kan stole på at få det man bestiller, så derfor er det slut med happy pizza.

17 december 2012 18:44

1 1 5
Jeg har nu købt pizza 3 gange på happy pizza og alle 3 gange har der været en fejl i bestillingen. Jeg har alle 3 gange bestilt over telefonen og selv afhentet.

Den sidste af gangene bestilte jeg en pizza jeg havde fundet på Just-Eat, og da jeg afhenter pizzaen viser det sig at være en helt anden pizza end den jeg bestilte - og så var det oven i købet en børnepizza. Jeg havde ikke tid til at lave en ny bestilling og måtte derfor leve på en børnepizza. Forklaringen er at menukortet er ændret, men ikke opdateret på internettet?!???..

10 december 2012 22:04

1 1 5
Klokken er lidt over tre om eftermiddagen og jeg sidder med to venner på universitetet, der er ikke mad i kantinen, så vi gik på just-eat for at finde et sted i nærheden at købe mad. Vi bestiller hos happy pizza og der vil gå en time, før vores bestilling vil blive bragt. Fint nok. Kl. 16.15 er maden stadig ikke kommet og min veninde ringer til happy pizza for at høre, hvor maden bliver af. Der er problemer med udbringningsbilen, men de kommer hurtigst muligt. Kl. 17 efter endnu et opkald kommer der 1 kold pizza, 1 kold kebabmix uden dressing eller lignende og noget, der aldrig har været en burger. Det er første gang, vi har benyttet os af Happy Pizza og det er også den sidste. Det er på ingen måde acceptabelt at vi skal spise kold mad, fordi deres udbringningsbil er i stykker. Med den dårlige service vil jeg anbefale andre at finde et andet sted at købe mad.

09 december 2010 09:02

1 1 5
Jeg var hos Happy Pizza sammen med min søn for at nyde deres frokosttilbud.
Da jeg skulle bestille de 2 pizzaer fik jeg sagde ejeren at han var løbet tør for champignon, så det kunne jeg ikke få...
Så bad jeg om peberfrugt i stedet, men det ville koste ekstra.
Så jeg frabad mig peberfrugt.
imens at jeg venter kommer en unge pige ind og vil bestille den samme pizza sommin søn og jeg, og modtager derfor samme svar.
Sjovt nok spørger hun også til peberfrugt, men med hende er det ikke et problem som skal koste ekstra...... ( der sidder jeg og venter og ser til hvordan har forfordeler hende frem for mig ) Nå, men jeg holder min mund og venter på min pizza.
Så kommer han med 2 pizzaer i æske og jeg oplyser at jeg altså havde tænkt mig at spise i hans restaurent og modtager derefter et møgfald, da hans æsker koster 2 kr stykket, jeg meddeler at jeg ikke er blevet spurgt om hvor jeg ville spise, men da gern eville betale de 2x 2 kr det drejer sig om.
Men har er sur og møgfaldet fortsætter, jeg ender med at tage min mad under armen ( uden æske ) og forlade ham for at sidde på en trappe i vangårdscentret og spise med min søn.....

En meget ærgelig oplevelse.

Kan tilføje at det i første omgang var svært at gennemføre en bestilling da han fulgte med i noget i fjernsynet og var tydelig irreteret over at blive forstyret....

08 september 2008 15:50

1 1 5
Ret skuffende. Har nu været der 3 gange, og er blevet skuffet over stedet hver gang. I en tidligere anmeldelse er der skrevet, at pizza'erne ikke var bagt færdig, dette er nu lavet om. Istedet er pizza'erne halvt sorte. Det har været gældende for mine pizzaer, men også for de andre pizza'er som er blevet ført over disken til andre kunder, i det tidsrum jeg har været der.

Derudover skal også nævnes at deres frokost-"tilbud" ikke er et tilbud, men blot en almindelig pizza der bliver lavet i samme størelse som en børne-pizza. Man spare altså ikke noget, man får blot noget mindre at spise.

Der er ikke langt til andre pizzariaer, så dem vil jeg anbefale at besøge istedet..

03 februar 2008 17:54

1 1 5
Happy Pizza er efter min mening byens dårligste "pizza-restaurant". Sjældent har jeg haft lyst til at anmelde et besøg hos et pizzaria, men dog føler jeg, at lige netop denne restaurant fortjener en anmeldelse fra min side.

To gang har jeg været kunde hos Happy Pizza, og to gange har jeg gået derfra med en yderst dårlig oplevelse - både hvad angår produkt, men i særdeleshed også hvad angår kundeservice.

De to gange jeg har besøgt stedet har jeg erfaret, at mine pizzaer ikke har været færdigbagt, og at fyldet på pizzarne har været af utrolig ringe kvalitet. Endvidere bør det nævnes, at jeg ved andet besøg også erfarede, at der var optil flere hår med i maden.....

Nok om produktet - også lidt om serviceen/kundeplejen.

Efter min mening er der flere pizzariaer i byen, der godt kunne gøre lidt mere ud af deres produkt. Dog kan disse oftest prale af at have en god kundebetjening, der efter min mening betyder meget for oplevelsen, når man køber mad udefra.

Netop kundeserviceen kan Happy Pizza i Århus N dog SLET ikke prale af. Aldrig i mit liv har jeg oplevet en så ringe kundebetjening som jeg har fået på netop denne "restaurant". Indehaverne er efter min opfattelse direkte ubehagelige i deres omgangstone med kunderne - hvis de da overhovedet gider at svare. Når de da endelig gør, er det med et særdeles surt og aggresivt toneleje, der gør at man i hvert fald ikke føler sig særligt velkommen.

Af ovenstående grunde kan jeg derfor kun opfordre folk til istedet at købe deres mad andetsteds fra, hvorfor jeg kun kan give den absolut laveste karakter mulig.

01 april 2007 23:38

1 3 5
Det iranskejede Happy Pizza tilbyder en frokostpizza til kr. 30 eller en frokostpizza med en sodavand til kr. 35.

Frokostpizzaerne er mindre end de pizzaer, man finder på menukortet. Kvaliteten er o.k., selv jeg synes, pizzaerne på italienske restauranter er bedre.

Ud over et stort udvalg af pizza kan man for eksempel købe græsk bøf med lidt salat og masser af pommes frites. Man har også et godt udvalg af pastaretter.

Der er derfor mulighed for at variere, såfremt man ønsker at blive stamgæst.

Personalet er høfligt og venligt.

12 marts 2007 23:45

1 2 5
Dette er jo min egen lille pizza-snedker, og så er han praktisk talt min nabo. Og findes der noget bedre end en pizza-mand mindre end 1 min væk, nej vel?

Når det så er sagt, er pizzaerne som man vel ka forvente. Det er den sædvanlige pizzamenu som kan findes hos alle lokale pizzabagere, der er lidt til enhver smag, og er det ikke nok så er der "byg-din-egen-pizza" Pizzaen.
Priserne er de normale 40-70 kr Men lad være med at købe dine drikkevare, gå hellere over gaden, her er der et par kr at spare i kiosken..

Men ja jeg elsker nu min lokale pizza-snedker, på godt og ondt! (udbringning en mulighed med Just-eat)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Happy Pizza

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×