Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Havnens Perle

Sverigesgade 5, 8000 Århus C
9anmeldelser

Havnens Perle opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 9Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

07 juni 2013 11:55

1 2 5
Efter at have ventet i 45 min på min super burger menu, får jeg den langt om længe serveret .. Tager en bid, og finder et hår i den!!! Klamt! Det er hvad der kan ske, og er sikker på at ingen gør det med vilje -MEN forstår ikke at der ikke er større krav ang. personalets hygiejne og hårbeklædning.. De står og svinger rundt med håret over maden. Selv drengene har langt hår, og hverken sat det op, eller hårnet på! Håndvask er heller ikke noget der sker!!
En skam, for ellers lækkert mad.
En anden ting, man venter altid min. 30min på at bestille maden, og min. 25min på at få maden - så der skal sættes en god time af til et besøg på havnens perle.

12 februar 2013 22:54

1 1 5
Efter at have læst at man fik Danmarks bedste bøfsandwich på Havnens Perle i Århus, så måtte vi da smage den, da vi var nede og besøge vores datter i Århus. Vi ankom ca. kl. 20.30 og der var 5 andre kunder, der sad og spiste. Der var 3 piger på arbejde i grillen denne aften. Vi bestilte 2 bøfsandwich og kylling m/ pommes. Der gik så 25 min. inden vi fik maden (underligt, eftersom der ikke var andre der skulle laves mad til), og til vores store skuffelse var de helt kolde og sovsen helt stiv. Kylling og pommes var ok. Da vi så siger til dem at maden er helt kold siger de bare at det kan de da ikke forstå. Det kan jeg godt, for bollerne blev lagt i risteren med det samme, og blev først lagt på tallerknen næsten 20 min senere da resten var klar til at blive lagt på. Langt om længe tilbød de os 2 nye, og det tog næsten ligeså lang tid inden de kom, og til vores store skuffelse var de ligeså kolde som de første. Det er bare ikke godt nok.
Det skal lige siges, at da vi klagede over vores mad, kom der omgående et ægtepar op til disken og sagde det samme om det de havde fået serveret, og at de ville klage dagen efter. Ydermere stod der tallerkner på flere af bordene og der lå salatrester flere steder på gulvet, og inden vi satte os ved vores bord, måtte vi tage en serviet i holderen til at tørre bordet af med inden vi skulle spise.
Meget skuffende oplevelse vi fik med Danmark bedste bøfsandwich.
Kan bestemt ikke anbefales.

01 september 2012 21:48

1 5 5
Har været på Havnens Perle og spise burgere med min kæreste, har tit været på Perlen og spise, og bliver altid behandlet med et kæmpe smil og super god service!! - deres hjemmelavede burgerdressing og chili smager fantastisk, og der er meget at vælge i mellem. - ventetiden var helt i orden og der er altid så pænt og rent! Stedet kan klart anbefales til folk der kan lide god gammeldags mad.

24 marts 2012 14:19

1 1 5
Aldrig har jeg været udsat for så dårlig en attitude. Betjeningen var virkelig ringe og maden under middel, jeg ankom til restaurationen 6-7min før min mad var aftalt til at være færdig, alle bag disken undgår kunde kontakt, 19min efter at jeg er ankommet til grillen bliver jeg spurgt til mine ønsker, jeg siger at jeg har bestilt, det viser sig at min mad er færdig og været færdig de sidste 20min. mindst, selvom at jeg ankom 6-7min før det aftalte tidspunkt har maden altså ligget færdig hele tiden, for de har ikke pakket noget til ud af huset så længe jeg var der. Ved udleveringen spørger jeg så ind til hvor længe min mad har ligget, hun siger at det har den siden den aftalte tid 12:45, men eftersom at jeg har været der siden 12:38 ved jeg at hun lyver, men det værste af det hele er hendes attitude, jeg har aldrig en så vred lille pige med en så dårlig attitude og kommer selvfølgelig aldrig mere på havnens perle. Nu tænker i måske, at jeg bare er en bitter mand, men som lidt bagrunds info: jeg er 30år og har igennem årene spist en del take-away, men dette er første gang at jeg rent faktisk skriver en anmeldelse som dette, jeg er typen som har rigtig svært ved at sende ting tilbage til køkkenet, jeg har faktisk aldrig gjort det, men kvinden på havnens perle var simpelthen dråben af dårlig attitude

17 juli 2011 21:19

1 1 5
Vi har altid været glade for Havnens Perle, men vi slutter os også til dem, som vælger de andre fast food steder fra nu af...

Ringede i dag ned og bestilte 2 burgere og en gang pommes.. Det ville være færdigt i løbet af en halv time. Jeg tager ned for at hente det til det tidspunkt, som de havde oplyst, men måtte alligevel vente yderligere et kvarter.. Det kan ske og jeg tog det med et smil.

Jeg får maden med i en bærepose og skynder mig hjem. Da jeg kommer hjem pakker jeg det hele ud og må konstatere, at jeg rigtig nok har fået én gang pommes og en burger.. Men den sidste burger er der ikke - i stedet finder jeg en kold slatten pita i den anden burgerkasse.. Den gider jeg ikke spise, så jeg ringer straks til Perlen og siger, at jeg kommer ned efter min burger med det samme..

Jeg kommer ned og de beklager.. de havde opdaget fejlen men kunne ikke nå at indhente mig.. Jeg får min burger og skynder mig hjem. Jeg åbner kassen og finder da også en burger.. men inden i den finder jeg ½ liter dressing - burgeren er uspiselig og bunden på bollen er ikke-eksisterende, da den har suget så meget dressing til sig at den er blevet til en blød træls masse..

Jeg ved der kan ske fejl, men min oplevelse med Perlen i aften betyder, at jeg finder andre steder at finde mine burgere fra nu af..

04 januar 2011 22:36

1 1 5
Nu kommer der altså en anmeldelse af stedet.

Holder til ret tæt på Havnens Perle, så det er blevet til mange gange derovre, men det er slut nu.

Var på Havnens Perle igen i dag 4 Jan 2011, der var 2 kunder og en asiatisk opvasker, en fyr i oplæring og en lyshåret pige.

Jeg bestiller en Big burger menu og snakker lidt løseligt med fyren i oplæring (fin fyr i øvrigt)

Imens burger bøffen er på panden, begynder den lyshårede pige at gøre rent med en rengørings spray/forstøver lige opad min bøf på panden.
Altså sprayer rensemiddel på bordet og tørre af bagefter og det er fint at gøre rent, men altså ikke 20 cm fra kundernes mad.

Man kunne se forstøvningen fra sprayen var lidt over det hele..

Ulækkert at få på sin bøf, men Ok tænker jeg det er vel ikke noget at pylre over, det forsvinder forhåbentligt under opvarmningen af bøffen.

Jeg finder et bord, at sætter min cola på lægger hænderne på bordet og nipper lidt af colaen imens jeg venter på menu'en.

Den lyshårede pige fortsætter rengøringen af de tomme borde med rense sprayen og en klud.

Og rengøring er som sådan fint nok, indtil hun begynder at rense mit bord, jeg sidder ved.

Det virker for mig helt uvirkeligt, at man kommer og sprayer lige akkurat rundt om kunderne, en ca. 5 cm fra hænder og åbne drikkevarer.

Jeg får rengørings middel på hænderne og forstøvningen er utvivlsomt kommet i min cola.
Jeg siger: Det var da Ulækkert til hende og flytter bord.

Hun forstår ikke hvor jeg skiftede bord og spurgte til det, og jeg gentager at det er meget ulækkert at stå og rengøre lige akkurat 5 cm rundt om kunderne så man får rengøring middel på sig og i sin cola.

Hun siger: det var ikke meningen af ramme dig !
(Rimelig umuligt ikke at ramme nogen med en forstøver spray så tæt på, som hun sprayede)

Nå så blev burgeren færdig, den var ligesom de sidste 5 forrige gange på Havnens Perle rød indeni.

Jeg kunne mærke indeni at her kan jeg simpelthen ikke forvente noget som helst, her skal "køerne bare fodres".

Så jeg gav op, gider ikke stedet mere og æder pomfritterne og brødet.

Den nye fyr i oplæring bemærker vist dette og spørger om alt er i orden? Jeg nikker bare, jeg magter ikke at de skal til at tage mere af min tid og evt. til at lave en ny bøf, jeg kommer alligevel ikke igen.

Og bare en hurtig bemærkning, den hånd der tog imod kontant betaling, var den samme hånd der tog salaten op ad skålen og lagt i burgeren.

Tak for mad

23 marts 2010 14:49

1 3 5
Vi var to på Havnens Perle i søndags, efter en lørdag, hvor det var blevet ret sent. Vi bestilte hhv. bøfsandwichen og en cheeseburger menu (Big burger med ost i, pommes frites og et mellem glas cola). Betjeningen var venlig, god og hurtig, men maden var vi ikke oppe at ringe over. Vi forventede selvfølgelig junk food, men med Perlens tidligere meget høje standard i den kategori in mente blev vi altså ikke tilfredse: Bøffen var i begge burgere stegt ret tør og med meget lidt smag. Fritterne var ok - bedre end McD - men serveret med en meget meget sød ketchup; sødere end pølsemandens bør være:-) Den største skuffelse var dog min medspisers: Sovsen rundt om sandwichen var en tyk, lysebrun slags, som ikke smagte af noget, og som mest af alt mindede om gelé.
Stemningen på Havnens Perle er som den skal være - lastbilchauffører, tømmermændsramte unge, ældre kamstegssultne par og plasticblomster på bordene. Hvis jeg skal komme igen tror jeg bare, at jeg vil prøve de retter, som Perlen kalder "hjemmelavede" - hakkedrenge, kamsteg og ribbensteg - det må være dér, de kan noget særligt...

17 marts 2009 16:49

1 1 5
Jeg har ellers altid været glad for havnens perle og det har længe været det foretrukne burger sted. Jeg havde dog en meget uheldig oplevelse for nogle uger siden. Vi havde bestilt et par burgere som take away, men da vi kom hjem og satte tænderne i dem, måtte vi spytte ud igen - bøfferne var kun stegt meget kortvarigt og var derfor fuldstændig rå indeni. Meget ulækkert og uacceptabelt! Direkte sundhedsskadeligt!

Desværre havde vi ikke mulighed for at afhente en ny omgang, så vi måtte gå sultne i seng:(

Rigtig ærgeligt, for oplevelsen har resulteret i, at jeg aldrig sætter mine ben der igen.

09 december 2007 18:18

1 5 5
En super god grillbar hvor maden smager som den skal. Her kan fås de ægte grill-specialiteter som f.eks. en Bøfsandwich som jeg ikke har smagt bedre nogen steder (og jeg har smagt en del).

Betjeningen er venlig og der er ingen problemer med at få maden skræddersyet efter sine egne (underlige) præferencer :-)

De bedste anbefalinger herfra.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Havnens Perle

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×