Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Herr Bartels

Åboulevarden 46, 8000 Århus C
22anmeldelser

Herr Bartels opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 22Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 oktober 2010 15:02

1 5 5
har haft en virkelig god weekend på herr bartels, og været godt igennem drinks kortet og blev glædelig overaskede over deres manhatten med hjemmemarineret kirsebær og det dejlig store udvald af spiritus bag baren. helt sikkert et sted jeg kommer til at tilbringenge mange gode timer på og at der er 2 for 1 pris onsdag og torsdag skader heller ikke en fattig studerende
rediger

Læs mere: http://www.mangospot.dk/aarhus/natteliv/herr-bartels-97.aspx#ixzz12iOqj5PR

18 oktober 2010 15:01

1 5 5
har haft en virkelig god weekend på herr bartels, og været godt igennem drinks kortet og blev glædelig overaskede over deres manhatten med hjemmemarineret kirsebær og det dejlig store udvald af spiritus bag baren. helt sikkert et sted jeg kommer til at tilbringenge mange gode timer på og at der er 2 for 1 pris onsdag og torsdag skader heller ikke en fattig studerende

18 december 2009 14:32

1 4 5
Dette er formodentlig den bedste bar i Århus.
Dog er det som alle andre steder i DK...
Jeg som ikke er dansk, er vant til at vælge mellem drinks med enten 4 eller 6 cl alkohol.
Her i DK er standarden 2 cl. Det er latterligt!
Det smager ikke som en ordentlig drink!
Tag ud i resten af Europa og I får smage hvordan drinks skal smage.

Herr Bartels laver dog lidt mere komplekse drinks, og fantastiske frozen drinks.
Jeg fik en white russian sidst, hvilket er min yndlingsdrink. Men jeg blev skuffet.
En ægte WR laves med fløde og smager af alkohol! Det er fantastisk når der er 3+3 cl vodka/kahlua og en lille tår med fløde.
Der er en bar i Kbh der kan lave dem (MASH), hvis man beder om en dobbelt white russian, men det er kun der jeg fået ordentlige drinks i DK efter at have bestilt en dobbelte omgang med alkohol i glasset.

Hvis nogen kender til en bar i Århus, der laver drinks hvor man kan smage alkoholen, så sig lige til! Priserne er latterlige i DK på drinks... og I kalder drinks i Sverige for dyre? Ikke hvis man sammenligner med hvad man får for pengene! I resten af Europa mister folk hagen når de hører om prisen i forhold til den alkoholmængde man betaler for.

Det er nok derfor det er normalt med forfest i DK, og ikke længere ned i Europa... fordi det er simpelthen for dyrt at drikke sig fuld i byn! Drop priserne, og få folk til at samles i baren, i stedet for en forfest.

28 september 2008 12:15

1 4 5
Der er ikke bare delte meninger om dette sted - der er spredt vande rigtig meget.
for min gruppe af piger er det dog et dejligt sted at stoppe op for at få en drink inden det næste sted på vejen igennem en alt for "jomfruanegade" å i århus.

15 september 2008 10:23

1 3 5
Delte meninger om Herr Bartels.
Kan se at der er forskellige meninger om stedet musik, indretning og det at lave drinks.

Jeg har vel været på Herr Bartels 10 gange i år, så det bliver en samlet anmeldelse.

Normalt spilles der rock musik i "pæn" lydstyrke, men har også været der lige før sommerferien, hvor det var umuligt at kommunikere - Det var så højt at vi gik, ellers normalt er det fed rock. Top

Indretningen er lige mig: råt, enkelt og minimal.

Service er ok, hvis man får en plads i baren og står nogle stykker og snakker/drikker, synes jeg at der god opmærksomhed fra bartenderne.

Og så til det vigtigste: Drinks !
Hmm den er lidt svær, da det er blevet således at alle i dag kan fortolke de fleste drinks på sin egen måde, men de er gode, der fedtes ikke (ej heller overdrives) med spiritussen. Jeg har ikke haft problemer med stilen (dog bortset fra min favorit drink number one i verden: Mai Tai).

Hvis jeg skulle savne noget var det at der blev udskiftet drinkskort noget oftere / eller at bartenderne lavede nogle drinks som ikke stod på kortet - altså at de spurgte om hvad man havde lyst til: surt/sødt - frugt etc..... Ved godt at det er lidt lettere at gæsterne bestiller fra kortet og at det andet tager tid, men det kan lade sig gøre.

Alt i alt et godt, svedigt sted at "holde" ind midt på en bytur igennem nattelivet.

3 Stjerner lyder måske ikke af meget, men i min verden er det godt. Har været på masser af barer rundt om i Europa og Herr Bartels mangler altså en pæn stykke til at kunne matche nogle af disse.

10 juli 2008 13:48

1 4 5
Dejlige drinks, flinkt og smilende personale.
Godt sted at starte hvis man skal i byen:)

16 maj 2008 16:33

1 5 5
Byens bedste cocktailbar, gode priser og drinks, venlige mennesker og super betjening!

04 november 2007 12:33

1 4 5
Mums! Lækre drinks, der virkelig smager af noget - selv, hvis man prøver en alkoholfri :-) Fed stemning i det enkle, sorte lokale med de små røde lamper over disken...

14 oktober 2007 20:57

1 1 5
Den ene stjerne jeg kan give er tiltænkt Herr Bartels musik - hvor er det fedt at der er et sted i århus, hvor man kan høre rock og til tider også hård rock. Godt gået!!! Men så stopper det positive også her. Efter rygelovens tiltrædelse er Bartels endnu et af de steder der lugter af prut og sved. Fik at vide at deres coctails skulle smage godt-fed løgn. Fik serveret en cocktail, hvor shakeren ikke var vasket ordentligt af og der flød rester rundt i drinken, der åbentlyst ikke hørte til deri.
Jeg kan her nævne et bare andre steder i byen hvor cocktailsene smager bedre. Eksempeltvis Fidels der har, efter min mening, byens bedste bartenderteam.
Ventetiden ved baren er lang - alt for lang, men det har vel noget at gøre med at stedet er alt for pakket og at folk står oven i hinanden.
Ville gerne ønske at man kan snakke med de folk man er i byen med, så vil derfor ikke anbefale stedet.
De har nogle import øl, men også her ønsker jeg lidt mere fantasi, det er sgu det samme man ser flere andre steder.....

17 september 2007 23:34

1 3 5
Bartels er barernes Paris-Dakar: Lang, tør og brændende varm. Det er overvurderet og propfyldt.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Herr Bartels

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×