Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Historisk fredagsbar

Universitetsparken 0, 8000 Århus
4anmeldelser

Historisk fredagsbar opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

23 september 2008 17:49

1 5 5
Tror næsten det er nødvendigt at være historiker for at forstå historisk fredagsbar - det er stedet hvor nørderne mødes! i samlet flok! Det er der, der er fest! Der er altid en god stemning - med mindre man sidder foran højtalerne! Det gode er jo festerne i stakladen, men også de såkaldte lange barer i vandrerhallen - der er altid tema og et eller andet spændende alkohol - sidst var det slush-ice med mange mængder alkohol! følte mig helt teenager igen!
Kan klart anbefales som en hyggelig fredags beskæftigelse!

22 marts 2007 14:33

1 5 5
Historisk Fredagsbar ligger mega fedt i vandrehallen på uni og vandrehallen er et meget stemningsfyldt lokale. Men det fede ved historisk fredagsbar er helt sikkert festerne, der normalt holdes i Stakladen, hvor der altid er mega gang i den med forskellige temaer fra gang til gang og der kommer rigtigt mange fra andre dele af universitetet. Det er mega fedt. Så Historisk fredagsbar kan anbefales til både almindelig bar og til fest.

14 marts 2007 18:14

1 2 5
Var i historisk fredagsbar for nylig og synes ikke der var det store at komme efter. Der er mange mennesker, men ikke rigtig nogen fest. Priserne er ok uden dog at være rigtig billige. Der er ikke ret mange piger i fredagsbaren så er det dem du går efter er der andre meget bedre alternativer.

28 februar 2007 16:20

1 4 5
Folket på historisk er meget broget - men er ofte imødekommende og gode til at feste... Kan anbefales

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Historisk fredagsbar

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×