Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Hjorten

Vesterbrogade 2, 8000 Århus C
7anmeldelser

Hjorten opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 7Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 januar 2011 22:01

1 5 5
Mine 2 kammerater og jeg vil gerne give 5 svin op for hjorten.
Vi havnede der kl 0730 om morgen efter en bytur og smuttede først derfra kl 15 hvor vi blevet endnu mere beruset i selskab med "KARL SMART" og "FISSE LENNARD" de er sgu 2 af de sejeste personer vi nogensinde har mødt, alt i alt en fantastisk stemning og vi vil sikkert besøge Hjorten igen næste gang vi rammer Aarhus.

09 maj 2009 11:33

1 5 5
eR TIT PÅ hJORTEN. VASKEÆGTE BODEGASTEMNING PÅ GODT OG ONDT...gOD SERVICE AF KURT & JYTTE.....uBÆRLIGT AT VÆRE PÅ DANSKVAND DER.. FINE PRISER...GRATIS KAFFE...lise

19 marts 2007 08:46

1 4 5
En virkelig god bodega med rimelige priser og søde servetricer og har du først lært stedet at kende vil du med garsnti komme igen gang på gang hvilket du bestemt ikke vil fortryde . PER (c-you)

19 marts 2007 08:22

1 4 5
En virkelig god bodega med rimelige priser og søde servetricer og når du først har lært stedet at kende vil du med garanti komme igen gang på gang . Per .

24 januar 2007 17:07

1 3 5
Sidst jeg var der, oplevede jeg både en kvinde smide en mand ud, fordi han havde berørt hendes endebag uden tilladelse, en stamgæst komme ind i strømpesokker, som sikkert havde hørt "han skulle lade, som om han var hjemme" lidt for mange gange, samt en ældre herre uden tænder der skiftevis drak øl og varm mælk med det samme sugerør.
Alt i alt er Hjorten en hardcore bodega, men bare på oplevelse scorer den højt. Mangler du et billigt grin og en billig øl, så tag derind og lad dig forkæle af begge dele i stride strømme.

24 januar 2007 13:13

1 4 5
Hjorten er den bodega, der bliver hårdest ramt af det kommende rygeforbud! Der er masser af cerut-røg og billige øller i luften, og din sidemand er aldrig bleg for et lille fuldemandsklem. - Faktisk fik jeg en krammer af samtlige gæster på stedet, fordi jeg var ny ved disken. Lad være med at bestille en drink, for det ved bartenderen ikke hvad er! (Så spørger jeg mig selv, hvorfor jeg gjorde det?)

17 december 2006 16:41

1 1 5
Lidt et suttersted...

Det bedste man kan sige om det er vel, at priserne er ok.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Hjorten

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×