Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Hos Anton

Vestergade 69, 8000 Århus C
6anmeldelser

Hos Anton opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 marts 2010 20:08

1 5 5
Dejligt sted hvor kromutter Lena ikke er bleg for at give et lille show og hvor Anni serverer en forrygende kop kaffe.
Skøn musik fra jukeboxen og hvis du tør kan du som regel udfordre Michael i et spil dart eller en omgang søm.

09 maj 2009 11:48

1 3 5
HVIS MAN LIGE STIKKER EN FINGER I JORDEN OG IKKE FØRER SIG FREM...ELLER ER ALT FOR STIV...ER DET ET HYGGELIGT STED DET MESTE AF TIDEN,,,BILLIGT.GRATIS KAFFE.BETJENINGEN SØD

04 februar 2009 21:37

1 5 5
Anton er et lille sted med en go stemning. kan du li at sidde ved et bord og snakke lidt med vennerne, eller stam kunderne, er der rig mulighed for dette. Gode priser og friske tøser bag baren. Oven i hatten er der stor mulighed for at få super smæk i dart, da stam kunderne er rutinerede. Alt i alt et godt sted at starte festen, holde den i gang og slutte festen af med at blive sat på gaden af kro mutter. (en dejlig dame i sin bedste alder og med humoren på plads).

03 februar 2009 22:43

1 4 5
Hyggeligt sted med behagelig atmosfære, hvor der er gode chancer for at få et spil Dart eller et slag Meier med stamgæsterne. De voksne damer bag disken holder humøret højt og er altid klar med en frisk bemærkning til det brogede klientel. Antons lukker en kende tidligt, men udover det, er det kun toiletforholdende som kan sættes finger på. Du vil dog højst sandsynligt gå derfra med penge på lommen, grundet de fordelagtige priser og en hyggelig oplevelse.

17 september 2007 23:26

1 1 5
Café Anton er et særdeles skummelt, lusket, snusket, ulækkert og grimt sted. Hvis stedet var opkaldt efter dets inventar, ville det hedde 'Café Klapbord og campingstole' - det er et rædsomt sted.

22 marts 2007 17:02

1 2 5
Billig sted. Sød betjening. Dog et ret skummelt værtshus med mange stamgæster.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Hos Anton

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×