Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Hos Sofies Forældre

Frederiksgade 74, 8000 Århus C
20anmeldelser

Hos Sofies Forældre opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 20Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 maj 2011 13:14

1 5 5
Som altid er det bare dejligt at komme her. God stemning og god service og rigtige gode kager. De har er ok udvalg til frokost og lækker DANSK morgenmad(2 af slagsen) man kan vælge. Skønt at man stadig kan få en gangske alm. dansk morgenmad incl. morgenkage og drikkevarer. Og jeg høre at de er ved at åbne nr 2 butik. Et Take Away sted med lidt siddepladser, i Mejlgade, Århus C. Den kommer naturligvis til at hedde "Sofie's Madkasse"
Jeg håber det kommer til at gå dem godt med nr.2 for nr. 1 er super.

14 januar 2011 08:59

1 5 5
Hyggeligt, familiært sted med velbemandet betjening. God akustik og en dejligt lokale.

Stedet var velbesøgt (torsdag eftermiddag) af både unge og gamle med en overvægt af kvinder.

Prøv den hjemmelavede hindbærsnitte (19 kr)

Vi fik en stor kande the (60 kr, og der var vel 1+ liter) samt en god stor latte (40 kr).

09 januar 2011 20:39

1 5 5
Jeg har ofte været på cafeen, og betjeningen er altid utrolig venlig og imødekommende. Der er meget hyggeligt og plads til alle, også folk uden børn og i alle aldre og køn. Man føler sig altid velkommen og rigtig godt behandlet og der er en god stemning. Kager og boller/brød er dejlige og hjemmelavede - alt i alt kan jeg kun give mine bedste anbefalinger!! :-)

07 september 2010 22:48

1 4 5
Vi besøgte cafeen i starten af festugen hvor alt er liv og glade dage - men indendøre hos Sofies forældre var der en velsignet fred og ro, hvilket var lige hvad vi trængte til kl 19.00 med et træt barn og en træt mormor.

Vi blev taget meget varmt imod, og mormor udbrød "Nej men se lige den sukkerskål, sådan en havde min tante også stående..."

vi sank ned i det bløde møblement og følte os straks hjemme. Sofies forældre er et dejlig uhøjtideligt sted, og de velkendte giro 413 melodier der strømmede ud af højtalerne, gjorde sit til at skabe en god stemning.

Menukortet er enkelt og så afgjort i den økonomisk overkommelige ende. Når man betaler ca. 50 kr. for en salat forventer man ikke gourmet - men maden var ganske udemærket. Ikke prangende, men et fint lille måltid. Min datter fik kyllngespyd hvortil der bl.a. blev serveret ærter i en lille skål - det vidner om indsigt i børns forkærlighed for at holde mad adskilt for hinanden - super!

Vi hyggede os virkelig i de bløde sofaer, og brugte lang tid på at se på de fine spilledåser der er til salg, og det hjemmestrikkede børnetøj.

Til slut var det tid til dessert. Den italienske is var virkelig lækker, og hvad det pæne udvalg af kager angår er der kun et at sige: Det var alt for svært at vælge!
Men betjeningen var meget tålmodig og jeg fortrød bestemt ikke valget af chokoladekage ( Næste gang skal jeg prøve deres æblekage.)

Vi forlod cafeen opløftet og i godt humør. "Det er ikke sidste gang vi esøger Sofies forældre" sagde vi til hinanden :o)

27 august 2010 09:57

1 5 5
Jeg elsker at komme "Hos Sofies Forældre" med min søn. Maden er børnevenligt, ingen sure miner fra personalet og lækkert udvalg af kaffe og the. Interiøret er hjemmeligt og hyggeligt, og der er legesager til ungerne i kælderen så de voksne kan nyde kaffen mens ungerne leger.
Klart et besøg værd!

15 juli 2010 01:15

1 4 5
Kommer gerne et smut forbi for at nyde den hyggelige og absolut afslappede stemning der her findes. Ikke mange steder kommer i nærheden af den altid høflige, imødekommende betjening. Man føler virkelig, at man er en velkommen gæst - stor som lille. Der er tydeligt lagt vægt på, at man skal føle sig hjemme, og det gør man virkelig i det øjeblik man træder ind ad døren. På Sofies Foældre er der liv og glade dage, om der er mange gæster eller en stille formiddag.

Maden er simpel, til at forstå og til priser man ellers ikke finder i Århus byliv. Jeg elsker dette sted, og kan varmt anbefale det til alle!

11 juli 2010 13:55

1 5 5
Jeg bliver ved med at komme igen og igen. Der er så hyggeligt. Priserne er i den lave ende af hvad man ellers ser i byen. Denne dag var jeg derinde med min kæreste. Selvom der var mødre med deres små børn, var der en afslappet stemning og vi følte os ikke forstyrret i vores snak.
Jeg har også været der med vores datter på 4 år og vi fik hurtigt en fornemmelsen af at hun ikke generede nogen, selvom hun gik rundt og undersøgte de fine ting der er derinde. Vi spiste en dejlig børnevenlig morgenmad med boller, æg og mælk. Der er virkelig ikke mange steder man kan gå ud og spise med sine børn. Det er nemlig det, der er så rart ved stedet, at man både kan være der med børn men også uden. Vi synes alle tre vældigt om stedet. I øvrigt er der gode pusleforhold samt legetøj nede i den underste etage.

16 marts 2010 15:13

1 4 5
Hos Sofies forældre er perfekt for os der enten er på barsel eller har små børn med på slæb. Her er der ikke sure blikke over udbryd fra ungerne, man kan amme uden at blive set på som en blotter og der er "no hard feelings" når man hiver et glas grød til junior op af tasken.
Gode faciliteter til bleskift, masser af højstole, legesager og bløde sofaer.

De har en rimelig billig morgenkomplet til en ok penge, men brødet minder om bake-off og der er ikke det vilde lir over pålæg og ost. Deres boller som kan købes med smør og marmelade er til gengæld dejlige luftige og med et tilpas strejf af kardemomme.

De har et super udvalg af kager og tærter og en masse god te. Kaffen er god og ikke over-dyr.
Ikke et sted jeg ville tage på date eller til forretningsmøde. De har til gengæld hele åen at boltre sig på.

22 januar 2010 20:48

1 1 5
Quaint decor, Hos Sofies Forældre is done up like a cosy tearoom.

Staff friendly and eager to please.

Price about average. Slightly expensive.

Toilets decent and clean.

The drawbacks, #1: We've visited Hos Sofies Foræaldre on several occasions because it's the sort of place you really want to like (because the staff are so eager to please), but unfortunately the food is not of a great standard. Rather bland and overcooked or stale in appearance. Every time. Nothing to write home about. Sadly disappointing and over priced for what you get.

Drawback #2: Hos Sofies Forældre is very popular with parents on 'barselsorlov' (maternity/paternity leave) so this makes for many many babies in a small space. If you don't mind the smell of diapers or the chorus of baby talk or if you are a parent of a very small infant yourself, then Hos Sofies Forældre would be a great place to stop and have a break. This is a very family friendly cafe, but not much fun if you want a break from the demands of parenthood.

In short, Hos Sofies Forældre is one of the places to go if you have small children and want to feel welcome, but probably not suitable if you want a more 'adult' zone.

29 juni 2009 23:26

1 1 5
jeg har før været på Sofies forældre og synes det er et hyggeligt sted. jeg er te-drikker og synes godt om udvalget der.
Sidst jeg var der har dog skræmt mig væk for bestandig.
der var ikke mange mennesker i cafeen den dag og alligevel magtede betjæningen ikke at rydde bordene (incl. der hvor vi sad)
Jeg lavede den fejl at jeg bestilte to stykker af dagens tærte. det undrer mig stadig at de tog penge for det. den var fuldstændig uden smag og hovedfyldet bestod af bagte pastaskruer, hvilket ikke bare lyder sært og ulækkert, men også smagte forfærdeligt.
der var lang ventetid på alt og intet af det vi fik levede op til forventningerne. ikke et besøg værd en anden gang, når der nu er så mange andre gode steder.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Hos Sofies Forældre

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×