Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Hunters Pub Og Café

Frederiks Allé 97, 8000 Århus C
2anmeldelser

Hunters Pub Og Café opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

13 oktober 2008 14:18

1 4 5
Ude fra Fredriks Allé ser det ikke ud af meget, men gå bare derind - der er plads nok, flinke folk og gode priser. Jeg var derinde efter AGF - Brøndby i August - et herligt sted at få en aftermatch-pilsner.

09 juli 2007 13:23

1 5 5
Hunters Pub er underholdning for alle pengene. Var forbi en lørdag aften og mødte bartenderen Eskild, der dog i aftens anledning sad på den anden side af baren sammen med sin henrivende kæreste. Min kammerat og jeg har sjældent haft det så sjovt på en beværtning. Selveste Hr. CV Jørgensen var endda til stede i skikkelse af en syngende Eskild på slap line. Magen til underholdning skal man lede længe efter.

Priserne er uhørte billige. Vi fik bl.a. et tilbud med to shots til den nette sum af 24 kr. pr. sæt. Stedet er flot, hyggeligt og rent. Der forefindes også to spillermaskiner og en fodboldbord bagerst i lokalet.
Der er god plads om aftenen, da de fleste stamgæster er gået hjem på det tidspunkt.

Hunters Pub er en endnu overset perle af god gammeldags værtshusstemning. Og lad det endelige forblive autentisk og originalt.

Soldaten og Jægeren takker Eskild og personalet for en helt fantastisk aften.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Hunters Pub Og Café

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×