Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Il mercatino - Mejlgade

Mejlgade 18, 8000 Århus C
15anmeldelser

Il mercatino - Mejlgade opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 15Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 februar 2012 14:35

1 5 5
Jeg har nu læst flere anmeldelser om Il Mercatino, men aldrig har jeg læst en så negativ anmeldelse som CSLK har skrevet! Jeg synes det er direkte svineri at skrive så negativt. Det er rigtig ærgerligt at du har haft en dårlig oplevelse. Men din anmeldelse kan ikke bruges til noget som helst. Hvis du har noget negativt at sige, så kom i det mindste med konstruktiv kritik.

Efter jeg har læst CSLK anmeldelse, har jeg utroligt meget lyst til at dele min mening om Il Mercatino:
Første gang jeg besøgte butikken var for godt og vel et år siden. Jeg var derinde da jeg hurtigt skulle have noget mad og tilfældigvis var i Mejlgade. Jeg købte en sandwich med parmaskinke, og jeg var virkelig positivt overrasket. Man kunne nemt smage at alle råvarer var friske! Og så var det ekstra lækkert at sandwichen blev varmet.

Efterfølgende har jeg besøgt Il Mercatino rigtig mange gange, og jeg må være ærlig og sige at jeg aldrig har været utilfreds! Har smagt flere af deres pizzaer og pasta retter, og kvaliteten er altid i top!

Da min mor har fødselsdag d. 23. december og hun ikke havde lyst til at stå og lave mad til 10 mennesker dagen før juleaften, var der slet ingen diskussion hjemme ved mig... Vi skulle selvfølgelig bestille mad fra Il Mercatino. Mange i min familie havde aldrig spist mad fra butikken før, men jeg hørte ikke en eneste negativ kommentar, fra gæsterne (som er mellem 7 og 66 år).

Nytårsaften var jeg sammen med tre veninder og vi var meget i tvivl om hvad vi skulle have og spise. Jeg foreslog at vi kunne bestille en platte fra Il Mercatino, for så var der en mulighed for at alle fik noget de kunne lide. Det stod sådan til at vi den 30. december endnu ikke vidste hvad vi skulle have, så jeg ringede til Il Mercatino og spurgte om det kunne lade sig gøre at bestille dagen inden. De var virkelig hjælpsomme og sagde at det slet ikke var noget problem. Dagen efter, altså nytårs dag, kørte jeg ind og hentede platten samt noget nybagt brød. Vi fik alle sammen noget vi kunne lide, da der var utrolig mange forskellige og lækre råvare (pålæg, oste, pesto, oliventapenade). Alt på platten var simpelthen så lækkert!

Jeg kan klart anbefale Il Mercatino til jer der elsker ægte italiensk mad.

Dette er bestemt ikke en købt og betalt anmeldelse, blot mine egne erfaringer!

05 februar 2012 19:02

1 1 5
Jeg havde fra flere venner hørt, at dette var et af de bedre steder at gå hen, hvis man virkelig craver for noget ægte italiensk mad.

Efter at have spist (dele af) en pizza "Ottaviano", og hørt min kæreste brokke sig gevaldigt over hendes Fettucine al Salmone, (en pastaret med laksesauce), overvejer jeg dog kraftigt at ekskludere disse personer fra min vennekreds.

Jeg kan ikke udtale mig om, hvorvidt pastaen er god eller ej - det eneste jeg kan konstatere er, at den i hvert fald ikke så særlig indbydende ud. Idet min kæreste valgte at smide omtrent halvdelen ud - akkompagneret med en højlydt skuffelse - formoder jeg dog, at heller ikke denne var helt i top.

Hvad min pizza angår derimod, så er det tæt på at være en af de dårligste pizzaer, jeg nogensinde har smagt. Jeg har på flere såkaldte "ægte italienske" restauranter før fået en pizza med salsiccia pølser - og altid været godt tilfreds - men efter denne oplevelse, har jeg næsten mistet lysten til nogensinde at spise en sådan pizza igen.

Pizzaen var næsten flydende, da tomatsaucen var alt, alt for tynd. Det "flød" med tomatsauce i pizzabakken. Bunden var nærmest ikke-eksisterende (og ikke på den gode italienske måde), og sammenholdt med en tilpas irriterende mangel på ost, såvel som en salsiccia pølse, der var langt under, hvad jeg nogensinde før har smagt, tvivler jeg næsten på, at ordet "katastrofe" er tilstrækkelig til at beskrive den oplevelse.

Jeg vil til hver en tid hellere have en eller anden given pizza fra hvilket som helst "pizzeria", der end ikke bryster sig af at være ægte italiensk (og vel heller ikke er det).

Normalt gider jeg ikke bruge tid på at skrive diverse "anmeldelser" på nettet, men hvis blot ovenstående kan holde én person fra at købe en "pizza" fra Il Mercatino, så vil jeg sige, at det har været tiden værd.

At vurdere ud fra de andre anmeldelser, lader det til, at min oplevelse ikke er i overensstemmelse med alle andres opfattelser af denne "restaurant" - dertil kan jeg kun sige, at enten har jeg vundet en af de helt store præmie i det "omvendte" lotteri (for hvis dette vitterligt er en enlig svale, har jeg godt nok været overordentligt uheldig) eller også kan jeg blot konstatere, at:

1) kvaliteten har ændret sig væsentligt siden de andre "anmeldere" har spist der
2) begrebet "god mad" er blevet et mere eller mindre svævende begreb, som man slynger ud efter behag, eller
3) disse anmeldere er købt og betalt

06 maj 2011 09:35

1 5 5
Fantastisk pizza :))))))

28 februar 2011 16:48

1 5 5
Har gået forbi dette sted mange gange og tænkt at det måtte man prøve en dag.
Den dag kom så i dag i frokostpausen - da jeg prøvede en Pizza Bianca med kogt parmaskinke, Ruccola og Mozzarella og jeg må indrømme at det i hvert fald ikke var sidste gang jeg spiser frokost herfra.
Sandwichen havde den helt rigtige smag, samt den helt rigtige mængde af alle ingredienserne.
Prisen synes jeg faktisk også var meget fair, taget i betragtning af hvor meget du får for pengene.

15 august 2010 19:44

1 1 5
Jeg har netop smagt deres pasta med laks - men måtte smide næsten det hele ud, da det var direkte ulækket. Det smagte af pasta med varm ostesovs (og der var alt for meget ostesovs, så det blev klamt at spise). Laksen var næsten ik til at smage... Så køb IKKE deres pasta-retter, det er ikke pengene værd!

07 april 2010 20:17

1 5 5
Sorry for stavfejler (svensker) :). Smagte lige de to bedste pizzaer jeg spiset udenfor Rom. Viva Århus, viva Il Mercatino (Sorry Casa Mia, I er lidt bag...). Før jeg treffede min kæreste der er ifra Rom anade jeg ikke hvor godt rigtig pizza virkelig ku smage, men nu kan I alle få opleve en ækte pizza!

16 marts 2010 15:02

1 5 5
Vi fik leveret buffet til vores datters barnedåb i november og var ovenud tilfredse.
Har jævnligt fået pizza dernede fra, men også deres buffet anbefales til alt og alle.
Fik den mest silkebløde carpaccio, sprøde gratinerede asparges, perfekt laks og en rasende stærk polenta con salsicce. Der salami, brød, tiramisu, syltede auberginer, vitello tonnato, en himmelsk kyllingesalat og ja...mundvandet løber helt ved tanken.
Der var rigeligt med mad og der var ingen problemer med at få leveret søndag formiddag. Alt var friskt, flot anrettet i skåle og på fade.
Super betjening og søde mennesker. Prisen var 199,- pr næse hvilket måske er lidt meget for en buffet. Men der var mad til hele dagen og noget for enhver smag. Levede op til pizza´erne og bestemt ikke sidste gang vi får mad til festlige lejligheder derfra

20 juni 2009 20:07

1 5 5
Skønt sted at kigge ind for en hurtig panino.
man går hjem med dejlig pasta i posen
og sprød sandwich i maven.
Det kan ikke være bedre.

21 maj 2009 19:20

1 5 5
Klokken er mange, det er alt for sent til at handle og lave mad - hvad gør du! - smut på byens bedste Italienske og hent din pizza. - du kan sågar også tage en god flaske vin med hjem derfra.
- det gør vi, flere gange hver måned.

06 april 2009 13:19

1 5 5
Fantastisk dejlige sandwich, og god service!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Il mercatino - Mejlgade

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×