Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Jacobs

Vestergade 3, 8000 Århus C
32anmeldelser

Jacobs opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 32Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 august 2011 00:07

1 2 5
Virkelig ærgerligt at Jacobs er faldet så meget i kvalitet. Deres pita bar er stadig god (men langsom), pianibaren er hyggelig men deres restaurant er ikke hvad den har været.

Jeg gav restauranten topkarakter for nogle år tilbage, men meget har ændret sig på stedet.

Jeg vil ikke sige, at maden er som sådan dårlig, men det virker som om meget er blevet halvfabrika og kvaliteten på kødet er blevet ringere. Saucerne er også blevet tyndere og af dårligere kvalitet.

Betjeningen er sød og venlig, men meget uopmærksomme.

Stedet er stadig hyggelig og har charme, men det er synd at det er blevet så meget ringere. Håber de vil rette op på stedet og så vil jeg med glæde blive stamkunde igen.

28 juni 2011 21:14

1 4 5
Dejligt sted.

Gode bøffer og rigtig hyggeligt atmosfære. Dog lidt dyrt ift at det er et bøfhus. Men er glad for jacobs, og kommer der gerne igen :)

08 maj 2011 20:23

1 2 5
Jacobs pita bar.

Dette sted er blevet overtaget af Hatting, siden den rigtige Jacob solgte det, og er død. Den standard de stillede før er forsvundet. Det er ikke ringe mad, men absolut ikke den virkelig lækre pita jeg husker fra Jacobs tid. Hvorfor prisener ikke rigtig er passende.

Pitaerne vi fik var ikke fyldte, men nærmere halvt fyldte. Til gengæld var der var en spandfuld pommesfriter/kartoffelbåde -stort plus.

Jeg bad om remoulade og ketchup til vores fritter, og tjeneren diskede op med poser a'la Mcdonalds til 1kr stykket, til trods for en regning på 156kr.

Alt i alt vil jeg ikke anbefale dette sted. Du får den samme mad på byens andre pizza barer til den halve pris.

06 maj 2011 09:36

1 2 5
Jeg var på Jacobs café med fire venner - en almindelig torsdag aften, hvor vi bare havde lyst til at være sammen og slippe for indkøb-madlavning-opvask. Alle byens restauranter og cafeer var fyldt til bristepunktet, så vi endte på Jacobs. Umiddelbart var indtrykket rart og personalet imødekommende. Vi bestilte drikkevarer og tog menukortet i øjesyn; der var ingen rød tråd i de retter, der blev udbudt - alt fra sandwiches, salater, tortillas, hot wings, pastaretter, middelhavs-retter, grill mm. Efter at have besluttet os, ventede vi længe...på at kunne afgive vores ordrer - hver gang, vi havde kontakt med tjeneren, lød et undskyldende "beklager, den lange ventetid...". Frustrerende, da man netop går på café, fordi man er sulten og ikke har lyst til at vente i 30-40 minutter på sin mad - hvilket vi gjorde (hvorfor er det man ikke vælger at servere lidt brød/peanuts/snacks - det koster caféen næsten ingenting og vores oplevelse havde været bedre - vi ville også have købt flere drikkevarer). Da maden endelig kom, var den ikke klar til os alle fem på én gang - altså sad vi tre med vores mad (to gange stegt laks samt en pariser-bøf), mens de sidste to måtte vente omkring ti minutter (på en pastaret) og yderligere fem minutter (på en gourmet-burger; ventetiden blev forlænget af at køkkenet først havde lavet en alm. burger - hvorfor bliver man ikke bare spurgt om man vil have den eller om man vil have den lavet om?). Da maden kom, var den udemærket - de råstegte kartofler var godt nok virkelig olierede, men vi var så hamrende sultne, da maden endelig kom, at det gled ned. Tjeneren gjorde sit bedste og vi fik kompensation for ventetiden, men det efterlader mig med et indtryk af at personalet ikke har fået den tilstrækkelige bemyndigelse fra ledelsen - f.eks. til at tilbyde en omgang drikkevarer, når maden er så sen på den. Lunken oplevelse.

10 februar 2011 22:47

1 3 5
Jeg kommer der tit sent om aftenen.
Bøffen er okay, men ikke noget at skrive hjem om.
Det er et kæmpe plus, at de er det bøfhus i århus der har længst åbent.

God og hurtig service, fin mad til pengene dog i den lidt dyrere ende mht bøfpriserne.

Iøvrigt også rigtig god pitabar de har nedenunder, det eneste minus er de fulde afdankede mennesker der kommer i weekenden.

26 januar 2011 16:38

1 5 5
Jeg går ofte på jacobs og det kan varmt anbefales. God mad, dejlig hjemmelig hygge, sødt personale, og i forhold til kvaliteten af kødet så en rimelig pris.

har prøvet mash, men personligt er jeg mere til jacobs og de er også billigere.

23 august 2010 12:35

1 5 5
Som altid en dejlig mør bøf, som nærmest smeltede på tungen.
Sikker vinder hver gang.

Kan varmt anbefales.

21 juni 2010 18:30

1 5 5
Endnu engang på Jacobs, og man får hvad man betaler for, lækker mad lavet af lækre råvarer, med, extra sovs og kartoffler ub. personalet er altid opmærksom på kunderne, hvilket er fantastisk dejligt :O)

30 marts 2010 18:41

1 4 5
Her lige en lille anmeldelse af Jacobs Pita. Rigtig gode pita'er - både som et godt måltid og til at få stillet den lille sult når man er på vej hjem fra en lang nat.
Er helt vild med deres falafel, den er næsten på højde med de frisk gjorte ude i Bazaren. Dog er deres humus ikke noget at råbe hurra for, nok den værste jeg nogensinde har fået. Det kan sgu gøres meget bedre...

11 november 2009 16:06

1 5 5
Kæresten og jeg, tager tit på Jacobs bbq. Vi kan slet ikke få nok. Vi går aldrig hjem uden, at vi har spist os vildt mætte. Og hver gang bliver vi enige om, at det dog er utroligt, at det kan smage så godt.

Vi får somregel kun hovedret, da det er tilstrækkeligt med de lækre råstegte kartofler og sovs ad libitum.

Hun får altid kalkun, og jeg prøver lidt forskelligt.
Men ligemeget hvad vi får, er det altid lavet rigtigt, mørt og lækkert.

Vi kan klart anbefale denne restaurant.
Den får Topkarakter her fra:)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Jacobs

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×