Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Karl's Sandwichbar

Klostergade 32, 8000 Århus
7anmeldelser

Karl's Sandwichbar opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 7Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

20 april 2011 00:54

1 4 5
Absolut en af Århus' bedste burgerbarer - til prisen i hvert fald.

Kan klart anbefales som en perfekt afslutning på en tur i byen.

Noget jeg ikke forstår: Karls har indtil videre på fem anmeldelser fået hhv. 4, 4, 3, 2 og 3 mangoer. Hvordan kan det i alverden give dem en samlet karakter på én??

20 april 2011 00:53

1 4 5
Absolut en af Århus' bedste burgerbarer - til prisen i hvert fald.

Kan klart anbefales som en perfekt afslutning på en tur i byen.

Noget jeg ikke forstår: Karls har indtil videre på fem anmeldelser fået hhv. 4, 4, 3, 2 og 3 mangoer. Hvordan kan det i alverden give dem en samlet karakter på én??

31 marts 2008 18:44

1 4 5
Absolut byens bedste burgere!
Længtes man efter en klassisk cheesburger - men vil gerne undværer sesambollen og den færdiglavede bøf - så er Karls stedet af besøge. 4 stjerner fra mig!

09 januar 2008 16:17

1 4 5
Har aldrig fået andet end burgere fra Karls, men de er indtil videre de bedste, jeg har fået i Århus.

Brødene er hjemmebagt og bøfferne er lavet af 'rigtig' oksekød, med en fin mængde af frisk salat og tilpas mængde dressing.

Har du tømmermænd, så overvej menuen med pommes frites og Cola (on ice with sugar). Det er min favorit kur nr. 1 og i synergi med reparationsbajeren, klarer det selv de værste tømmermænd.

Overvej dog at tage menuen med hjem eller spis den på en nærliggende bænk, for stanken af friture er ret overhængende i det lille lokale.

30 april 2007 16:52

1 3 5
Det aller aller største plus ved Karls Sandwichbar (eller Karls Burger) er deres dejlige åbningstider. Man kommer dinglende ud fra Fabriken (eller for nogens vedkomne Sam's eller Social Club) og er fantastisk sulten, hva gør man? Man drejer da indenfor hos Karls.
Personligt er jeg til burger og vælger derfor altid en af disse (af samme grund kan jeg ikke lige fortælle om hvorvidt deres dressing i Shawamaen er for sød). Burgeren kommer altid i en dejlig bolle lidt ala Byens Burger (så her er alt som det skal være) ikke helt så stor, men det gør det nemmere at spise den mens man går..
Det værste ved Karls er at jeg altid bliver forvirret af deres menukort pga. følgende: De har to burgere der står lige over hinanden og som for en fuld Peter ligner hinanden så meget at jeg tit forveksler dem, det er Burgeren med ost ELLER bacon og så burgenen med ost OG Bacon, jaa det er det lille og/eller der forvirre så pas på derude..

De er i øvrigt ved at bygge lidt om for tiden men det skulle være færdigt til den kommende weekend!

Overvej ALDRIG Burger King eller McD hvis du er fuld og ude efter Burger, smut ned til Karls (det er meget meget bedre)

21 februar 2007 20:17

1 2 5
Jeg har efterhånden spist mig igennem en hel del forskellige shawarmaer, og faktisk spist shawarma i både Odder og Perpignan (det sydlige Frankrig). Men den ringeste var uden tvivl den på Karls Sandwichbar. Jeg husker stadig skuffelsen, da jeg med tømmermænd en søndag formiddag tog ned i klostergade og satte tænderne i en af deres shawarmaer. Kødet var som fint nok, brødet var acceptabelt om end lidt kedeligt, salaten var slatten som sædvanligt, men dressingen var forfærdelig. Den var ekstrem sød, ja virkede nærmest sukkerholdig, og det ødelagde fuldstændig smagsoplevelsen. Ja, jeg havde aldrig troet jeg ville gøre sådan noget, men jeg smed simpelthen størstedelen af shawarmaen ud.
Bevares, det er dog et stykke tid siden, måske har det forandret sig? Men denne smagsoplevelse er ikke sådan at ryste af sig.
Senere har jeg dog fået en burger med fritter og cola dernede, ganske billigt var det. Brødet var en positiv smagsoplevelse, men bøffen, salaten og dressingen var ikke noget særligt. Prisen taget i betragtning var det dog et okay måltid.
Det rækker dog ikke til mere end 2 stjerner.

07 februar 2007 16:03

1 3 5

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Karl's Sandwichbar

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×