Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Kemya

Frederiksgade 39, 8000 Århus C
20anmeldelser

Kemya opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 20Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 august 2010 21:24

1 5 5
Just LOVE Kemya og den venlige betjening :)

- deres pizza og sandwiches er så lækre!!

09 august 2010 10:31

1 4 5
Fik 5 forskellige forkostpizzaer. De var rigtig lækre sprøde og smagte super. Lidt mindre end en almindelig pizza, men prisen matchede meget fint med kun 35 kr. stk. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

02 juni 2010 21:10

1 5 5
Nu har mine venner og jeg spist der op til flere gange. Maden skuffer aldrig, tværtimod, det er som en ny oplevelse hver gang.

Har spist deres pizzaer, sandwich, pastasalt osv. intet har endnu skuffet mig..

Betjeningen er også i tiptop! De elsker at snakked og lave sjov med folk, og det gør smagsoplevelsen endnu bedre!

Kan kun anbefale Kemya!

28 maj 2010 13:45

1 5 5
Jeg ELSKER Kemyas sandwiches.. Min personlige favorit er den med parmaskinke og manchego ost. Jeg bliver skuffet hver gang jeg køber sandwich andre steder, og Kemya er det første sted jeg tænker på når jeg skal have noget hurtigt og lækkert.
Betjeningen dernede er også helt fantastisk. De er meget søde, og er altid klar på en lille small talk hvis man er til det. :)
Vil aldrig spise sandwiches andre steder i Århus igen.

08 maj 2010 11:39

1 2 5
Jeg var i lang tid rigtig begejstret for Kemyas pizzaer, men desværre skete der det, at jeg i efteråret to gange var uheldig med deres pizzaer. Den ene gang fik jeg en pizza med parmaskinke og pesto. Pestoen var så salt, at man skulle tro at pizza havde været dyppet i vesterhavet. Jeg smed pizzaen ud og var ikke tilfreds med, at jeg måtte gå sulten i seng. Den efterfølgende gang jeg kom på stedet, og nævnte problemet til pizzamanden trak han bare på skuldrene og sagde, at det var da træls. Jeg synes, at det mindste man kunne gøre var at tilbyde en ny pizza, hvis man sælger en vare som er uspiselig. Jeg betalte for de to pizza, som jeg havde bestilt den dag, og kommer der ikke igen.

06 april 2010 21:06

1 5 5
kan ikke andet en at anbefale det sted her har spist der utallige gange har aldrig været ud tilfreds kan anbefale alt nede fra dem og betjeningen dernede er i top altid et smil på læben og godt snaksaglige lige som et spise sted skal være 5 mangos fra mig kemya i gør det sku godt

03 februar 2010 11:37

1 3 5
Et par venner og jeg tog forbi Kemya efter at have læst alle de positive anmeldelser herinde. Betjeningen var venlig og engageret. Vi bestilte hhv. 2 x #54 og en #59. Vores sandwiches blev hurtigt samlet og blev spist med stort velbehag. Kødet var dejligt mørt og salaten virkede frisk. Der var dejligt bid i brødet. Vi var alle godt tilfredse.

Pastasalaten var dog lidt kedelig og ikke særligt stor, hvilket er mit eneste kritikpunkt.

01 oktober 2009 08:02

1 1 5
jeg var ned hos kemya i lørdages og få en sandwich på vej hjem fra byen af der var 2 personer på arbejde og 4 kunder incl. mig men det tog dem godt nok 20 min. for dem og lave min sandwich efter at jeg havde betalt. og når jeg få min sandwich er den det forkerte sandwich og når jeg går tilbage og brokker mig at det er den forkerte sandwich jeg har fået så er svaret når men du har taget et bid det er forsent. tak for mad.

10 august 2009 15:57

1 4 5
Igen og igen vælger jeg en pizza nr 21. Kanon bund, ikke for meget fedtstof, en gang rucola salat på toppen og sluttelig en løs hånd med lidt chili. Resultatet er en ualmindelig god pizza. Hvis jeg bliver utro, hvilket er sket nogle gange, har jeg kastet mig over sandwich nr 59 (utro overfor pizza nr 21). En lækker sag der så rigeligt dækker en voksen mands behov.

Erfaringen bygger på køb et par gange om måneden det sidste år.

PS. De giver i øvrigt en meget venlig betjening.

22 juni 2009 09:52

1 5 5
Jeg har efterhånden været på Kemya et par gange eller 10 med min kæreste og hver gang får vi den samme sandwich (de har endda opkaldt den efter min kæreste nu). Det er den med parmaskinke, manchego ost, og så får vi også guacomole i. Den er så fantastisk og har aldrig smagt bedre sandwich end der.
Vil klart anbefale til alle at tage derhen, og så snart jeg skal have take-away igen, så bliver det herfra.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Kemya

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×