Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

KJ MINH

Ny Banegårdsgade 53, 8000 Århus C
59anmeldelser

KJ MINH opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 59Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

23 september 2012 07:05

1 5 5
Jeg synes helt klart, at KJ Minh er det bedste vietnamesisk ejede spisested, jeg har prøvet, når det drejer sig om kvaliteten af råvarerne og tilberedningen af madvarerne, som resulterer i en enestående smagsoplevelser. Jeg spiste for første gang hos KJ Minh i januar 2008, hvorefter jeg blev restaurantens første stamgæst.

Sidste gang, jeg besøgte min familie, fik jeg en særdeles positiv oplevelse, da jeg fandt følgende madsted: Cafe Le Chi, Asian Café & Take Away, Englandsgade 23, 6700 Esbjerg, tlf. 75120238, hjemmeside: www.cafelechi.dk. Her fik jeg en helt fantastisk Phó (berømt og meget fyldig vietnamesisk suppe). Det gode ved retten er, at suppen serveres med chili og soya ved siden af, så gæsten selv har muligheden for at vælge, om han eller hun vil tilsætte chili og/eller soya. Jeg hældte hele tilbehøret af chili og soya i min Phó, som dermed blev den bedste Phó, jeg har prøvet, idet jeg ligesom vietnameserne godt kan lide at have chili i min Phó. Vietnameserne spiser altid fyldstoffet i Phó med spisepinde. FEM MANGOER! Prøv den og sammenlign med den fremragende Phó, som serveres på KJ Minh!

Jeg deltager i de katolske messer på vietnamesisk i den katolske kirke i Aarhus og har spist vietnamesisk mad mange steder i Aarhus-området.

12 juni 2012 17:59

1 5 5
Det er første gang jeg har været på KJ MINH. Og det var noget af det lækreste og bedste asiatisk mad jeg har smagt. Det kan klart anbefales.
- Det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg besøger KJ MINH!

05 juni 2012 23:50

1 2 5
Min kone og jeg valgte at spise på KJ MINH ud fra de fremragende anmeldelser her på sitet.
Vi blev dog skuffede på en del områder. Det virker ikke som om, at restauranten tør "nøjes" med at være vietnamesisk. Fx er det underligt, at de tilbyder sushiruller - lad sushirestauranterne om det... Derudover savnede vi styrke og flere krydderurter. Måske prøver man tilpasse maden danske smagsløg, hvilket er synd.
Min gurkemejepandekage med rejer og svinekød var da ganske velsmagende men også lidt anonym. Min kones hovedret var derimod decideret underlig. Det skulle være sprøde nudler, svinemørbrad, svampe, salat og krydderurter. De sprøde nudler var fint sprøde men overhældt en svampesauce, der smagte præfabrikeret. Ovenpå lå en svinekotelet med barbequesovs, der flød sammen med svampesaucen, der var næsten ingen salat eller krydderurter.
Når det så er sagt var deres miniruller meget delikate og vi jokede efterfølgende med, at vi blot skulle have bestilt 30-40 stk af dem og så havde vi været tilfredse.
Betjeningen var meget høflig, men vi måtte vente minimum 20 minuttet på at afgive bestilling. Til gengæld kom maden flyvende straks efter.

04 december 2011 11:26

1 5 5
Jeg har nu været på KJ Minh 3 gange og jeg er aldrig blevet skuffet. Det er et hyggeligt lille sted med god, venlig betjening på trods af der ofte er kun èn eller to tjener, som tager sig af alle gæster.

Maden er intet mindre end forrygende. Friske, sprøde grøntsager, friske krydderurter, lækkert tilberedt kød og fisk, friske ruller - sågar desserterne er lækre, hvilket normalt ikke er tilfældet på asiatiske restuaranter, hvor desserterne tit er en kedelig affære. Men så skiller sig KJ Minh ud fra byens øvrige asiatiske spisesteder og er flere klasser bedre, både hvad gælder maden og anretningerne på tallerkerne. Alt ser lækkert og appetitvækkende ud ved serveringen.

Og da jeg selv var i det nordlige Vietnam for 6 måneder siden, har jeg i dag den "ægte vare" at sammenligne med, da jeg har spist den vietnamesiske street food adskillige gange - som var noget af det bedste jeg spiste i Vietnam. Og KJ Minh kan sagtens hamle op med de spiseoplevelser - i meget hyggeligere omgivelser end en støjende gade i Hanoi og med meget lækre anretninger.

Så en varm anbefaling herfra. Gå ikke glip af en dejlig spiseoplevelse på KJ Minh, en lille retaurant der er værd et besøg - eller mange. Stedet ligger jo lidt gemt væk på Ny Banegårdsgade, men er som sagt værd at gå efter.

Jeg kan kun anbefale dette her sted

14 oktober 2011 00:21

1 5 5
Torsdag d. 13. oktober var min kæreste og jeg på KJ Minh for at indløse en Sweetdeal vi havde købt på nettet, hvorved vi sparede 50% på 2x3 retters menu.
Prisen lød på 239 kr. for det hele, hvilket i sig selv var et rigtig godt tilbud, men det skulle dog vise sig at være langt mere værd..
Da vi ankom blev vi med det samme anvist til vores reserverede bord (her var der 2 at vælge imellem - god service), og vi fik i samme ombæring udleveret menukortet, som vi fik god tid til at kigge igennem..
Restauranten havde valgt at indsætte valgmulighederen for Sweetdealen forrest (2 forskellige forretter, 2 forskellige hovedretter og 1 dessert) og for at prøve det hele valgte vi hver især noget forskelligt, hvorved vi fik smagt de udbudte retter..
Efter 10 min kom vores forret som bestod af:
'HÉ' - Friske ruller - sushi - tamarinde rejer - sprøde miniruller - krydret røget laks majschips
'BO' - Lunstegt kalvefilet med hvidløg, chili og citrongræs - frisk mynte, rødløg, agurk, blandet grøn salat, risnudler, chilipuré og bønnecrème.
Begge retter var utroligt lækre og veltilberedte og havde en passende størrelse for en forret..
Efter vi havde spist den sidste mundfuld gik der dog ikke mange minutter før vores tallerkener var væk og efter yderligere kun 10 min stod vores valgte hovedretter foran os - noget for hurtigt set med vores øjne..
Hovedretterne smagte dog virkelig skønt og bestod af:
'Bahn Xeo' - Gurkemejepandekage med svinemørbrad og store rejer - grøntsager, urtesalat og hjemmerørt østerssauce
'Bùn Bo' - Grillet kalvefilet med dampede risnudler - sprøde miniruller, urtesalat og hjemmerørt fiskesauce.
Igen en kullinarisk oplevelse ud over det sædvanlige og helt sikkert 2 retter vi sagtens kunne finde på at bestille igen..
Kort efter vores tallerkener var fjernet efter hovedretten stod vores dessert, som bestod af kage med årstidens frugt og is, foran os..
Dette var i sig selv rigtig lækkert, men var en smule malplaceret i forhold til de to foregående retter med det vietnamesiske islæt..
Alt i alt en rigtig hyggelig og lækker kullinarisk oplevelse med mange nye, men også kendte, smagsindtryk i en rigtig god kombination.. Eneste minus var den noget hurtige ekspedition imellem retterne (3 retter på ca. 1 time er noget for hurtigt), og den lidt for fordanskede dessert..
Dette er dog ikke nok til at trække ned til 4 mangoer og vi har derfor givet den topkarakter!
Velbekomme..

07 oktober 2011 09:07

1 5 5
Vi (min kæreste og forældre) fik en meget lækker 3 retters menu, der var ikke noget at sætte en finger på. Det var en lækker kombination af to køkkener og portionsstørrelserne var passende. Eneste lille minus var en lidt lang betjeningstid, men det rokker ikke ved at vi gladeligt kommer igen og giver dem 5 stjerner herfra.

24 september 2011 17:56

1 4 5
Vi var på Kj minh for første gang, men bestemt ikke sidste. Vi var fire personer og delte to snackkurve til forret. De var rigtig gode. Hovedretterne var valgt fra deres ala carte menu, og alle var godt tilfredse med maden. Portionerne var rigeligt store og betjeningen venlig og imødekommende. Stedet er hyggeligt indrettet med dæmpet belysning.
Vi var fire voksne som fik forret og hovedret, en flaske rødvin og to colaer og kom af med ca 800 kr.meget acceptabelt for en god middags oplevelse.

27 august 2011 20:12

1 3 5
Stedet er meget hyggeligt og stemningfuldt.
bestilte vegetar tofu ruller.
der var de lækreste råvarer i, dog var tofuen ikke marineret det skuffede lidt, men ellers var det super lækkert ! betjeningen var helt i top og de var super høflige, kan varmt anbefales

05 august 2011 12:51

1 5 5
Vidunderligt, intet mindre!!!
Var der med en veninde, vi valgte at spise de kolde ruller og smagte/delte fem forskellige slags - alle superlækre og originalt sammensat!!! Skøn dessert stegt ananas med vanilleis og tyk hjemmelavet karamel....skøn te med frisk ingefær...og den sødeste betjening! Måtte simpelthen hente takeaway dagen efter...igen ruller, men også lækre Tamarin-rejer og kylling i vietnamesisk karrysauce, igen lækkert! Anbefales!!!

06 juli 2011 11:31

1 5 5
Har igen været på Restaurant KJ MINH.
Denne gang fik vi en 3 retters menu som var
fantastisk lækker.
Alt, det være sig salter, sushi, ja alt var frisk tillavet og det bliver bestemt ikke sidste gang vi besøger denne lækre Restaurant.
Min kone, søn og jeg selv fik Vin, øl, vand Irish Coffe og regningen var på KUN kr. 1026,-
Sidst men ikke mindst, en dejlig atmosfære, god betjening og jeg giver de bedste anbefalinger.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om KJ MINH

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×