Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Koc Kebab & Pizza

Silkeborgvej 224, 8230 Åbyhøj
4anmeldelser

Koc Kebab & Pizza opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

25 November 2011 12:43

1 5 5
Jeg har været hos Koc Kebab et utal af gange og det er hele familiens sublimt foretrukne take-away-spot! Jeg synes det er svært at klare pizza og shawarma fra andre af byens bikse, fordi de er med afstand langt fra den kvalitet vi er vant til fra Koc Kebab. Husk at få din shawarma eller pizza med chili og hvidløg, uhm!!

02 February 2010 23:10

1 2 5
en mildt sagt ordinær shawarma, der absolut ikke kan retfærdiggøre en pris på 48,-. Ikke engang hjemmelavet brød, tsk tsk

10 January 2009 21:41

1 3 5
Dyrt, men godt.

24 February 2007 16:37

1 4 5
Der er delte meninger om Koc Kebab. Min egen er at de laver byens bedste shawarma. Okay, de er lidt pebrede i prisen, 46 kr. (mindes jeg) for en shawarma, som dog så også er passende meget større end de gængse. Den store forskel er kødet som Koc Kebab må have en hemmelig marinade for, for det er klasser højere end det man ellers får rundt i byen. Eneste minus er brødet, som ikke er hjemmelavet. Der er også mulighed for pizzaer, det virker ikke som den største attraktion, og jeg har heller ikke selv bestilt en sådan. Hvad der ligner ent snusket, useriøst sted leverer de lækreste shawarmaer. Skur ikke hunden på hårene, snyd ikke dig selv for Koc Kebab.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Koc Kebab & Pizza

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×