Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Kong Venience

M. P. Bruuns Gade 25, 8000 Århus C
10anmeldelser

Kong Venience opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 marts 2011 13:45

1 1 5
Dette rædselsfulde sted kan ikke få en eneste mango, men da man skal give mellem en og fem giver jeg en 1, og det er for udsigten. Det er det ENESTE pæne jeg kan sige. Det var horribelt! Gulvet var meget (EKSTREMT) klistret. Under vores bord lå der ituslået glas, gamle madrester (fra Gud ved hvornår) og ganske enkelt snavs! Hvad angår maden, var det alt alt alt for dyrt i forhold til kvaliteten. Jeg synes på ingen måde jeg er snobbet, men visse kriterier har jeg dog for hvad man kan tilbude andre mennesker. Venlig betjening var forbeholdt de ansattes venner, som der livligt blev talt med. Alt i alt et skrækkeligt sted. Ingen charme, ingen sjæl og DÅELIGE BAGLES, til at for mange penge.
ØV

24 august 2009 23:56

1 1 5
vi fik brunch på dette forfærdelige spisested - de glemte halvdelen af vores mad. Ikke et undskyld eller det der ligner.

En kedelig omgang, hvor køkkenet ikke havde været på meget arbejde udover at klippe poserne op og tænde for microen.

Jeg har boet i Århus i 30 år, og I de 15 af dem har jeg spist meget på byens spisesteder. Kong Venience er ubetinget den dårligste madoplevelse jeg har fået i Århus. Overpriced halvfabrikata er ikke et koncept jeg holder specielt meget af, og her skinner Kong Venience.

Det er tredje gang jeg spiser på stedet - første gang var en halvkedelig burger - anden gang en sandwich, og tredje gang brunch. Det var absolut også sidste gang....

Prisen er i top og kvaliteten er i bund - det positive er udsigten, som er udemærket specielt hvis man har sin datter på 2 år med.

09 januar 2009 15:59

1 4 5
Kan godt tilslutte mig begejstringen over stedets mad, da jeg fik en glimrende Kong V. burger i dag. Min bedre halvdel nød en varm clubsandwich med rugbolle og kylling, og der var ikke sparet på kyllingen, som ellers ofte ses andre steder.

Det eneste der haltede lidt var brusen i min Pepsi max (eller mangel på samme), samt lidt manglende rengøring - men det er vi mænd ikke så emsige med, så lad gå ;D

29 april 2008 22:19

1 3 5
Der er en fantastisk udsigt ud over baneterrænnet ved Århus Banegård fra Kong Venience, hvilket er super lækkert.Indretningen er meget minimalistisk i sit udtryk,om man synes det er hyggeligt eller ej må afhænge af ens smag. Stedet ligger meget praktisk, hvis man skal i biografen, shoppe i bruuns galleri eller hvis man kommer med banevogn, da der er god plads deroppe til at komme rundt.
Jeg vil også gerne rose deres Nachos, som jeg synes var rigtig lækre. Til gengæld synes jeg, at den burger jeg fik var ret kedelig- bollen var lidt små tør og der var stort set ingen grøn pesto inden i, hvilket også gjorde burgeren tør. Jeg har ikke oplevet lang ventetid i forhold til drikkevarer.
Jeg vil primært anbefale stedet pga. placering, babyvenlighed,udsigt og deres nachos.

21 april 2008 17:54

1 5 5
Caffe Latte i verdens klasse!!!! Virkelig god kaffe, serveret af en sand baristakonge. Det kan jeg varmt anbefale. Flot..

21 april 2008 13:25

1 5 5
Nu her med fantastiske vejr i midten af april, 2008, er terrassen ved Kong Venience og Århus Minigolf et kanon komme-sted for en ung mand med smag for mad og drengehørm. Fik den bedste portion nachos jeg nogensinde har smagt, med bl.a. artiskokhjerter, oliven og soltørr. tomater. Alt dette udover det seædvanlige som jalapeños, salsa og guacamole. Dette til forret.
Til hovedret havde jeg fået anbefalet deres Kong V. burger, som også var helt kanon. Dejlig burgerbolle smurt med grøn pesto-dressing, salat, 2 ok oksekødsbøffer, grillede grøntsager, portsalut ost og bacon. Ved siden af et kartoffelspyd. Klart et sted jeg kan anbefale.

19 februar 2008 12:30

1 4 5
Jeg synes faktisk at stedet her laver de sædvanlige kyllinge/burger-retter, men lige på niveauet over andre steder i Århus. Kyllingesandwichen plejer at ligne sig selv, uanset hvilken cafe man er på, men maden er bare lige lidt bedre og lidt mere smagfuldt her.
Jeg er ikke super vild med indretningen, jeg er i det hele taget ikke så vild med indkøbscentre og den stemning der er sådanne steder, men udover det, så er det nu et fint, lyst sted, når man vil noget helt andet, end de sædvanlige cafeer nede ved åen.
Og så er kyllingen altså i top :)

16 august 2007 13:27

1 4 5
Fantastisk udsigt ud over baneterrænnet ved Århus Banegård. Og så laver de en godt Kong Burger som jeg godt kan anbefale. Jeg har dog kun være der uder for rushhour, men der er i hvert fald ok betjening.

28 februar 2007 16:09

1 2 5
Godt sted at holde pause, hvis man shopper med baby. Maden er ikke noget specielt, men man kan få ro og komme lidt væk

21 december 2006 16:09

1 1 5
Ok sted at få lidt mad hvis man shopper i Bruuns Galleri, men jeg synes indretningen er lidt kold - der er sådan lidt cafeteria agtigt. Udmærket mad, men betjeningen er lidt langsom - har ventet over 20 min på en kop varm cacao.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Kong Venience

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×