Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Kowloon

Banegårdsgade 33, 8000 Århus C
30anmeldelser

Kowloon opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 30Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 februar 2014 20:58

1 5 5
Jeg har været på kowloon mange mange gange.
Jeg er så glad for at komme der. Friske råvarer, virkelig velsmagende mad, billige drikkevarer, og god betjening.
Dejligt alternativt til fx pizza, de aftener, hvor det bare skal være nemt.
Og dejligt man for billige penge kan gå ud og spise og få mad på det niveau - med en fornemmelse af friske råvarer.
Jeg har også bestilt derfra til en polterabend til 15 piger. Super god oplevelse - maden var varm, og populær hos pigerne.

Jeg er særligt blevet glad for den nye der ligger i Frederikgade. Den er større og man lugter ikke af mad-os, når man går hjem.

Alt i alt 5 mangoer værd til prisen!!

03 oktober 2012 11:45

1 5 5
altid lækkert og billigt. mange spændende retter, allesammen velsmagende! masser af store tigerrejer i nr. 37, lækker suppe!

18 marts 2012 17:23

1 5 5
Lækkert!

14 januar 2012 12:02

1 3 5
Kvaliteten er ret svingende. Den samme ret kan være rigtig velsmagende og enorm kedelig. Vil gætte at det afhænger af kokken. Så er det altid overraskelse hvad mon man få.

16 september 2011 18:54

1 5 5
Kan kun anbefale Kowloon, har været der mange gange og har anbefalet det til mange og haft mange med der ind og alle som jeg har haft med der ind har været vilde med stedet og har selv taget andre med:) Maden er super lækker, billig og er aldrig gået der fra sulten:) Noget ekstre som man måske ikke lige ved hvis man ikke har været der så sindssygt mange gange som jeg, så prøv deres iskaffe, den er bare lækker, mums!!!

velbekomme;)

11 maj 2011 09:31

1 2 5
Jeg fik vegetarisk stegt ris. Portion var mega stor, men det var meget kedelig og soya sauce var vandet ned.

06 maj 2011 09:49

1 5 5
Jeg køber aldrig take-away - det er ikke sådan en hellig ting, det er mere, at jeg synes, det er rigtig dyrt og jeg bliver altid skuffet - så hellere give lidt mere og spise ude eller spise rugbrødsmadder. Dog holdt min veninde hårdt på, at vi skulle have mad fra Kowloon og nu er jeg solgt - jeg har spist der tre gange indenfor meget kort tid, helt hooked! Prisen, tempoet og SMAGEN! Jeg kan ikke sige andet end prøv det - men shh! I må ikke sige det til nogen!

22 marts 2011 08:49

1 5 5
Jeg elsker at spise mad fra Kowloon. Det er billigt, det går stærkt med at få maden og det smager ALTID godt!
Der er altid proppet og du kan ikke komme fra gaden og få en siddeplads. Men hvad gør det, når det slet ikke er konceptet?
Jeg synes det er fint der er nogen der synes det er for dårligt, at der ikke er et smilende og glad personale, men så bliver de forhåbentlig væk, og kan overlade denne lille perle til os andre, der virkelig sætter pris på de dejlige simple billige retter :)

08 februar 2011 05:43

1 5 5
Min kæreste og jeg spiser ofte på Kowloon, eller køber take-away.
Kowloon har et stort udvalg af forskellige retter, og maden er altid i top.

Det jeg gerne vil kommentere er den gode service.
For ofte laver min kæreste og jeg lidt om på det oprindelige menukort, fx. elsker vi deres stærke suppe, men den er altså lige en tand for stærk til os. Og for meget kylling efter vores smag. Det har aldrig været et problem at få lavet suppen lidt mindre stærk, eller at få mindre kylling men til gengæld flere nudler eller grøntsager i vores retter.
På trods af deres travlhed...

Vi er også et par gange kommet nogle minutter før åbningstid, ikke med vilje selvfølgeligt.
Men det har aldrig været et problem og - som en kommentar til en tidligere anmeldelse herinde - er det også sket at vi har betalt kontant og har manglet to kr.
Da sagde ekspedienten med det samme at vi bare kunne betale næste gang.

Så Kowloon laver fantastisk god mad, har mange forskellige retter at byde på, og yder en god service, til og med til priser hvor alle kan være med.

Hvad mere kan man forlange...

21 december 2010 21:20

1 5 5
Jeg kan ikke andet end anmelde Kowloon positivt! Vi har været der flere gange - som par, med venner, med familie plus (store) børn. Det er simpelthen ufatteligt, at man kan få VIRKELIG lækker thai-mad til bare 40 kr. for en portion (50,- for en stor portion).

På mange måder er det bestemt fast food-agtigt: Serveringen foregår hurtigt, og mange folk sidder kun ned i kort tid. Mange kommer også helt alene, ganske kort, formentlig fordi det simpelthen er så billigt, at man som fx studerende lige så godt kan indtage aftensmåltidet på Kowloon som at spise rugbrødsmadder.

Hvis man er mere end to personer, skal man reservere bord i forvejen, for der er ALTID fyldt (forståeligt nok), og der er kun to borde med plads til mere end to personer. Det er altså primært en par- eller single-restaurant, men vi har dog spist der seks personer, og det gik fint -- fordi vi havde bestilt bord.

Drikkevarer: En lille flaske rødvin (25 cl., dvs. 2 genstande) koster 31 kr. En øl koster 20 kr. Man får næsten dårlig samvittighed, når man betaler.

Tidligere anmeldelser her på Mangospot har efterlyst servitricer, der smiler og charmerer. Efter vores mening er det en lettelse, at personalet ikke ser det som deres vigtigste opgave at charmere og lokke en til at købe mere

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Kowloon

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×