Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Kupé

Toldbodgade 6, 8000 Århus C
6anmeldelser

Kupé opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

08 juni 2009 14:13

1 2 5
Stedet i sig selv er egentlig ganske udemærket, god musik og flot indrettet men vil give jer ret i at det kan virke noget snobbet men tror egentlig at Kupe selv opfordre til det, hvilke de selvfølgelig skal ha lov til.

Jeg bruger faktisk kun stedet som et lille pusterum når jeg er på Train.

Jeg har dog ikke sat mine ben der i lang tid da jeg føler mig utrolig dårlig behandlet af dem.

Aftenen startede ellers fint med et par fadøl men efter et stykke tid var der ikke længere plads til øl i maven, så vi ville skifte over til drinks.

Der bliver bestilt et par mojitoer men da bartenderen lige vil røre rundt i dem taber hun skeen på gulvet hvorefter hun bare samler den op og rører videre uden at vaske den af.

Jeg siger derfor at hun må lave en ny hvilket hun ikke mener er nødvendig. Jeg vil selvfølgelig hverken ha' eller betale for denne drink hvilket så resultere i, at hun tilkalder udsmideren og får os smidt ud... FLOT!!!

19 september 2008 17:43

1 2 5
Lækkert indrettet.
Dog dyrt og baren lidt langsom.
Bedst midt på natten ellers kan det
være ret tomt og kedeligt.
Men ellers lækre og flinke mennesker.

16 marts 2008 18:43

1 2 5
Update:

Som alle andre natklubber går det op og ned, og jeg må erkende, at det i den grad er gået ned siden sidst.

Bartenderne har alt for travlt og servicen er ikke specielt god.

Den torsdag jeg var der inde var musikken et stort miks af top 10 hits på dancechart. ikke særligt opfindsomt, men helt sikkert i crazy daisys ånd.


16-03-08, ****

Efter min mening Århus pt. bedste natklub (og eneste ærlige klubscene).

Igen i år nomineret til DDJA som årets danske klub - bestemt ikke ufortjent.

Her bliver der spillet op til vuggen af superfedé DJ's og stemningen er altid helt i top.

Prisniveauet er typisk århusiansk - 50 kr. i indgang (som også gælder til train) og ca. 75 kr. for drinks.

Kupé skal også roses for at have et ganske omfangsrigt champagneudvalg. Bl.a. kan nævnes den ganske glimrende Mumm Cordon Rouge i både alm. og magnum.

Til dem, der har lyst til ekstravagance findes Dom Perignon Vintage såmænd også på kortet.

06 oktober 2007 12:18

1 1 5
Hmmmm... Hvor skal jeg starte. Stedets indretning er rigtig flot som skaber en god stemning - lige indtil man begynder at snakke med folk. Her møder man folk, som bruger alle deres penge på tøj for bagefter at prutte om prisen i baren - hvad sker der!!! folk er meget potentiøse, men har ikke rigtigt noget at have det i. Har gået meget på Kupe halvanden års tid siden og må indrømme at kvaliteten på bartenderne er dalet markant. Mig og mine kollegaer fik et par mojitoer der smagte af surt brakvand, for bagefter at få en whisky sour - der ikke indeholdte whisky. Det er fanme ikke rocketscience. Servicen var langsom og dårlig.
Musikken var god og havde man noget lækkert at drikke ville stedet måske få en højere karakter. Men kan desværre ikke give den mere end 1 stjerne....

21 april 2007 12:47

1 4 5
Mange synes måske at stemning på Kupé kan være en smule snobbet, men faktisk så er folk rigtigt søde, hvis bare man selv virker lidt glad og imødekommende. Ja drikkevarene kan godt være ret dyre, men tilgengæld er der pakket med lækre fyre at kigge på.

28 februar 2007 16:25

1 2 5
Fordelen ved Kupé er at der er mange mennesker og man kan mingle med dem fra Train. Der kan dog være lidt snobbet stemning og det er dyrt. Men godt til at kigge på mennesker i...

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Kupé

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×