Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

L-deseo (LUKKET)

Vestergade 50, 8000 Århus C
5anmeldelser

L-deseo (LUKKET) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 5



Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 februar 2009 17:51

1 1 5
Mig og min kæreste var på L-Deseo de anden aften....og hvor blev vi skuffede, steden er sådan set hyggeligt nok. Men efter at havde boet mange år i Spanien, må jeg nok sige at det ikke engang kommer tæt på at være en god tapas bar. 40 kr for et lille bitte stykke tortilla de patatas ( kartoffel tærte) og firs kroner for en seriøs lille portion jamon ( jeg mener på størrelse med en underkop..-..) Vi bestilte faktisk ikke mere efter dette her kom, da vi nok skulle bruge omkring 600 kr eller mere for at blive mætte og så kan man jo ligeså godt tage på en ordentlig restaurant......uden at inkludere drikkevarer. Kan slet ikke anbefale de her sted, alt for lidt mad for pengene, og har slet ikke den spanske stemning man kunne forvente. Jeg kommer det ihvertfald ikke igen, jeg giver den en mango fordi vinen var godt.

18 januar 2009 11:16

1 5 5
var på L-deseo lige efter jul .... vi prøvede 3 retter hver ...... MUMS-MUMS !!!!! det var super dejlig ... 1 med sardin og hvidløgmayo .. 1 med noget andet fisk i super lækker sovs .. og til sidst skimmelost i cognak- marinerede dadler/figner.....Englene sang ...... hyggelig sted !!!1

18 november 2008 14:56

1 4 5
Endelig har Århus fået en tapas bar, der er i stil med dem du kan finde i Spanien. Her finder du et af byens største udvalg i vine og mousserende vine fra Frankrig, Italien og Spanien i mange prisklasser alt fra 110 kr til over 1000 kr for en flaske vin. Mange af disse vine kan du også købe glasvis til en fornuftig pris. Bliver du rigtig begejstret for nogle af de afprøvede vine- kan du endda købe dem med hjem. bonusinfo: Du kan også købe jomfru oliven olie i baren. Vi prøvede en lækker fransk rødvin fleurie (200kr)- hvis alt det andet vin er lige så godt, så har L-deseo fået en stamkunde i mig.
På L-deseos hjemmeside kan du ikke se, hvilke tapas man kan få, men det hænger formentlig sammen med, at det skifter i løbet af ugen. Derfor vil jeg gerne fortælle lidt om det vi så, den dag vi var der. Ejeren tog sig god tid til at fortælle om de forskellige tapasretter (du finder dem ikke i menukortet), de er kun anvist på tavlen ved siden af disken. Der var ca. 8-10 tapasretter at vælge imellem. En suppe Vichoise (kartoffel/porresuppe med brødcroutoner), fritata (kartofler med hvidløgsmayonaise), kyllinge paella, mole (mexicansk ret med revet kød, søde krydderier og kidneybønner),lammebov, rejer i hvidløg, diverse charcuterie (spansk skinke, chorizo), diverse oste (3 forskellige slags spanske oste f.eks. machego ost. Alle disse tapas serveres med brød og koster mellem 40 og 60 kr. ristede mandler, oliven ca. 10 kr. Desuden tapas desserter kikseisdessert 35 kr og minibrownie 15 kr.
Det var bestemt et spændende udvalg. Vi prøvede suppen, mole, paella, rejer i hvidløgssauce, iskiksekage. Mole, paella og kiksekage var rigtige gode oplevelser. Suppen udemærket. Rejerne fejlede ikke noget, men fire rejer til 40 kr- var måske lige i underkanten. Det mættede ihvertfald ikke særlig meget. Man skal ca. beregne 3 tapas pr. person, hvis man er almindeligt sulten. Dvs. 150 kr til mad pr. person. Maden er serveret i små keramikfade, hvilket gør det meget autentisk. Lokalet ser måske ikke ud af noget særligt ude fra gaden, men der er faktisk rigtig hyggeligt indenfor. Specielt synes jeg, at baglokalet med de mange forskellige vine er super flot. Der er også dejlig musik i en tipas lydstyrke, hvilket ikke er en selvfølge på caféerne i århus!
Endelig er baren - barnevognsvenlig- der er plads til parkering af barnevogn lige ved baren.
Stedet kan varmt anbefales! Olé

12 november 2008 20:21

1 5 5
Jeg vil stærkt anbefale L-deseo. Prøv det. Her har vi en ægte tapas bar drevet med et ægte "tapas-hjerte". Nu skal danskerne bare lære at forstå, hvordan man spiser tapas. Ejeren af stedet har hjertet og kærligheden til Spanien. Det kunne mærkes ved vores første besøg

Kvalitet er i top og priserne i bund. Hvor kan du drikke en god flaske vin (tilpasset tapas)for 110 kr? Tager du 2 flasker med hjem får du dem for 90 kr.Du bliver grundigt introduceret til mulighederne udi dagens tapas og du glæder dig over smagsoplevelserne.

Og kig lige forbi de vine, olier, juice du kan købe og tage med hjem.

Håber der også bliver mulighed for musiske oplevelser med guitar, flamingo osv

Jeg håber Århus er parat til en tapas-restaurant.

L-deseo fortjener succes og kan stærkt anbefales

13 oktober 2008 09:45

1 3 5
Det er lidt fejt at bedømme et sted dagen efter åbningen. Dog vil jeg gerne give et hint til at her er et nyt godt tiltag. En tapasbar, og tæt på hvad en rigtig tapasbar er. Casual dining og drinking. Et godt glas vin og en tapas eller tre. Et fremragende alternativ til cafeernes mainstream frokost til høje priser. Lokalerne er lidt rå og upersonlige men mon ikke det ændre sig i takt med at stedet udvikler sig.
Maden er enkel og ligetil. Vinene er naturligvis spanske og udvalget fint til fornuftige priser. Dere er stadig et stykke vej at gå i forhold til den gode oplevelse, men viljen og glæden er til stede, og det er et godt udgangspunkt. Glæder mig til at se hvordan l desco udvikler sig og forhåbenlig blive et godt alternativ i Århus.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om L-deseo (LUKKET)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×