Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

La Estancia

Åboulevarden 51, 8000 Århus C
42anmeldelser

La Estancia opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 42Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 maj 2013 16:42

1 5 5
Et hyggeligt sted med god mad og rimelige priser.
Den bedste bøf af oksefilet jeg nogensinde har smagt. Bøffen var mør og lækker. gode tilbehør og sauce sat det sidste præg på retten. Fantastisk. Kan varmt anbefales.

25 august 2012 09:22

1 5 5
Vi har 3 gang været på La Estancia. vi vælger altid 2 retter menu, der er meget venlig betjening og god service. Maden var fantastisk velsmagende.
Det var en rigtig god oplevelse og vi skal nok besøge stedt igen.

22 august 2012 20:25

1 5 5
Det var en rigtig god oplevelse og vi skal nok besøge stedet igen

06 august 2012 17:21

1 5 5
jeg fandt La estancia her på mangesspot og valgte at prøve stedet sammen med min kærste . Vi bestilte menu- tilbudet,hvor jeg fik nachos steak af koksefilet og frugtsalat og min kærste valgte salat laks og is-dessert maden var fantastist til maden bestilte vi en flenke rødvin wyndhan som er 100% Shiraz-vinnen var en perlfekt led sager til aftenens menu.Betjeningen var også i top niveaue.Det var en rigtig god oplevelse og vi skal nok besøge steolet igen

19 december 2011 17:19

1 1 5
Bøfhus med sejt kød.
Besøgte for 1. gang La Estancia. Havde hørt andre rose hummersuppen - og ja den var bestemt god, men hele oplevelsen blev overskygget af en SEJ "oksefilet". Det er ikke i orden - slet ikke prisen på 275,- taget i betragtning. Vi kommenterede det ved betaling af regningen - men en undskyldning eller kompensation udeblev totalt. Tror iøvrigt betalingen var orange - kvitteringen var håndskrevet og kontant afregning, idet betalingskort-automaten ude af drift.

21 juli 2011 22:39

1 5 5
Hyggelige omgivelser og god service. Maden var fantastisk velsmagende. Der er ikke noget dårligt at sige om La Estancia.

21 juli 2011 22:29

1 5 5
Hyggelige omgivelser og god service. Maden var fantastisk velsmagende. Der er ikke noget dårligt at sige om La Estancia.

02 juli 2011 20:43

1 5 5
Det bedste jeg har prøvet i Århus. Meget venlig betjening med interesse for kunderne. Maden, kan næsten ikke beskrives, så god er den. Vi fik hummersuppen og laks som forret, oksemørbrad og oksefilet som hovedret. Vi har ikke smagt så god en hummersuppe nogensinde. Bøfferne var stegt lige efter vores ønsker. Perfekt. Havde ikke plads til dessert efter de pæne portioner. Kommer helt sikkert igen.

31 maj 2011 16:43

1 5 5
Jeg havde inverteret min familie til middag Vi var 7. Viblev modtaget af en sød og smilende tjener, der viste os til bord . Restauranten er hyggelig og der var en god stemning. Menuen har et velpasset antal retter så det er nem at vælge. Jeg ville meget geme prøve deres hummersuppe forde jeg havde hørt så meget om den. Så vi var nogle stykker, der bestilte hummersuppepn og vi blev absolut positivt overrasket over smagen. En flot og cremet suppe med hummer kødstykker i. Hovedretterne bestod af forskellige steaks både mørbrad og oksefilet. Bøfferne var møre og smagfulde og de var stegt efter vores bestillinger. Som tilbehør fik vi ovnstegte kartofler og rodfrugter og champignon sauce og estragon-sauce. De var nemlig gode ledsager til de velsmagende og velstegte bøffer. Der var kun en ulempe- portionerne var store så vi var mætte og der var ikke plads til dessert.God og hurtig service.Det var absolut ikke sidste gang jeg kom på La Estancia.

30 maj 2011 18:31

1 5 5
Jeg havde inverteret min familie til middag Vi var 7.Vi blev modtaget af en sød og smilende tjener,derviste os til bord . Restauranten er hyggelig og der var engod stemning.Menuen har et velpasset antal retter så det er nem at vælge .Jeg ville meget geme prøve deres hummersuppe fordi jeg havde hørt så meget om den.Så vi var nogle stykker,der bestilte hummersuppe og vi blev absolut positivt overrasket over smagen.En flot og cremet suppe med hummer kødstykker i.Hovedretterne bestod af forskellige steaks både mørbrad og oksefilet.Bøfferne var møre og smagfulde og de var stegt efter vores bestillinger.Som tilbehør fik vi ovnstegte kartofler og rodfrugter og champignon sauce og estragon-sauce.De var nemlig gode ledsager til de velsmagende og velstegte bøffer. Der var kun en ulempe- portionerne var store så vi var mætte og der var ikke plads til dessert.God og hurtig servoce Det var absolut ikke sidste gang jeg kom på La Estancia.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om La Estancia

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×