Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

La Trattoria

Guldsmedgade 40, 8000 Århus
31anmeldelser

La Trattoria opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 31Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

13 februar 2015 10:35

1 1 5
Vi kom ind kl 21 og bestilte entrecote. Det var en virkelig kedelig ret, det var et overstegt og brusket stykke kød med nogle fedtede kartofler til. Ingen sovs og ingen smag. ????????????

15 juli 2014 12:44

1 5 5
Autentiske italienske pizzaer i verdensklasse, kort ventetid og venlig betjening. Den bedste pizza i Aarhus!

31 januar 2011 17:55

1 4 5
Min kæreste og jeg var på Trattoria en lørdag aften. Vi valgte begge en forret og en hovedret samt månedens vinanbefaling. Til forret fik vi en Carpaccio og en Bresaola med aspageres med tilhørende brød som begge var rigtigt gode. Inden forretten blev serveret blev der stillet en lille skål med gode oliven på bordet, stort + for det. Vi valgte hver vores hovedret som bestod af henholdvis okse og kalvekød. Der blev ikke spurgt til hvordan kødet skulle steges. Sikkert en fejl, men begge dele smagte udmærket. Dog fik min kæreste først en forkert hovedret, hvilket de håndterede proffessionelt ved at tage begge retter retur og 10 min efter fik vi to nye dampende varme rettet på bordet.
Vinen var en Barbera d´Alba Cantine dei Marchesi di Barolo. Glimrende vin til prisen (289,-).
Alt i alt en positiv oplevelse. Hyggeligt sted med venlig betjening. Jeg undlader den sidste stjerne da jeg godt kunne ønske der var gjort en smule mere ud af hovedretterne.

05 januar 2011 11:26

1 4 5
Var på La Trattoria med min kæreste og blev positivt overrasket over oplevelsen.
Vi fik 3 retter hver, en carpaccio og pasta med laks og spinat til forret, pasta med henholdvis italiensk pølse/grøntsager og okseragout til mellemret, derefter oksemørbrad med ostesauce og lammekrone til hovedret. Det hele var dejligt veltillavet og et stykke over middel i forhold til langt de fleste steder vi har været i Århus.
Betjeningen var super god og meget "autentisk" med en lidt ældre italiensk herre, der trods at vi var de sidste gæster i restauranten (kom lidt sent, kl. 20:15) ikke lod sig mærke med det og gav os god tid til at sidde og nyde vores mad og vin. Skønt. Dog kunne vi på et tidspunkt høre at der vist var nogle uoverensstemmelser i køkkenet, men på den anden side hører lidt temperament vel med til en rigtig italiensk stemning ;)
Alt i alt en god aften og et godt køb til pengene - 2 x 3 retter samt en flaske rødvin og vand til 850 kr.
Vi glæder os allerede til at nyde mere god italiensk mad og et koldt glas hvidvin på deres terrasse til sommer.

17 oktober 2010 19:48

1 5 5
I onsdags var min kæreste og jeg på la trattoria og det var en fantastisk dejlig oplevelse! Maden var virkligt lækker fra forret til dessert både på min og min kærestes side af bordet. Jeg selv fik en lækker pasta med ricotta og pesto, oksemørbrad med svampesauce og til sidst en panna cotta med skovbærcoulis. Kæresten fik carpaccio, lammekølle med ameronesauce og tiramisu til dessert. Vi delte en flaske vin, vand og fik begge kaffe for under 1000 kr. Og det var alle pengene værd. Har allerede anbefalet stedet til mine veninder og kolleger og vender hellere end gerne tilbage en anden gang!

04 oktober 2010 12:57

1 4 5
Mere af tilfældighed end fordi vi opsøgte stedet, havnede vi på La Trattoria da min fødselsdag skulle fejres.
Og det var bestemt ikke en fejl!

Der er tale om en helt igennem italiensk restaurant.
Eksempelvis spurgte vi om en kande vand til vinen, hvortil den for øvrigt meget søde og intense tjener svarede, at de da selvfølgelig kun havde vand på flaske fra Italien! - Super med lidt hjemstavns-arrogance! :-)
Og naturligvis slås stemningen an af klassisk, italiensk musik i restauranten!

La Trattoria er nok ikke det store á la carte-sted, men vi endte med menu-tilbudet bestående af valgfri forret, oksemørbrad og tiramisu.

Al mad var vel tilberedt og de anbefalede vine passede storartet til menuen. Eneste anke må være, at der ikke var særlig meget af det ellers fremragende tilbehør til mørbraden.
Dette er dog petitesser...

Da desserten skulle på, måtte tjeneren beklage, at deres tiramisu ikke var færdig, hvorfor vi fik valget mellem tre andre desserter. Som en bonus fik vi den ene tiramisu, de havde færdig, ind til deling. Så kunne vi i det mindste få en lille smag af, hvordan menuen var tænkt... En fin gestus!

Som oplevelse er La Trattoria virkelig god. Beliggenheden taget i betragtning, får de rigtig meget ud af lokalerne, og maden er vel lavet.
Tjeneren er opmærksom og venlig - og har den latente stolthed, man forbinder med italienere...

Menukortet er begrænset, men når maden er så vellavet, spiller dette ingen rolle.

Vinkortet rummer adskillige meget interessante vine fra Toscana og køkkenet må generelt siges at være toscansk inspireret.

En menu på tre gode retter for 299,- anser jeg som billigt - og den anbefalede vin til 320,- /flasken var for mig at se også et fund til de penge.

Dejlig oplevelse!

03 oktober 2010 10:52

1 5 5
Endnu et besøg på en gammel kending. La Trattoria i Guldsmedegade er gået hen og er blevet en af vores favoritrestauranter i det århusianske natteliv.

Det er ikke svært at pege på, hvad det er som forfører en når man træder ind i La Trattoria: Med det samme man træder ind, rammes man af duften af italiensk kogekunst når det er bedst, og man får lyst til at dykke ned i menukortet og lade sin gane henføres til det italienske køkken.

Vi har vel spist 3-4 gange på La Trattoria, og vi er altid blevet mødt med smil og venlige tjenere når vi er trådt ind ad døren. Man vises hen til sit bord, og man lægger straks mærke til den hyggelige og enkle indretning, og den dæmpede italienske operamusik der falder som en blid akustisk regn over hele oplevelsen, og binder det hele sammen på en vidunderlig måde, og blander smagsindtryk, hygge og total afslapning på en perfekt måde.

Nå, men nok af det romantiske ord-væveri. Det vigtigste ved La Trattoria er autenciteten. Kokkene og mindst én af tjenerne er italienere, og det er de bedste råvarer som bruges i maden. Og lad mig slå fast med det samme, at maden er virkelig god!

La Trattoria betyder, så vidt jeg kan google mig frem til, "spisestedet", og det er altså ikke en egentlig restaurant, med fint tøj og fornem betjening. Hyggen er i højsædet, sammen med den gode madoplevelse, og her brillerer La Trattoria som få andre spisesteder i Århus kan prale af.

Har man lyst til italiensk, og har man lyst til at kunne slappe af og nyde sin mad i hyggelige omgivelser, så bør man lægge vejen forbi La Trattoria.

27 august 2010 12:20

1 5 5
Var med kæresten inde på La Trattoria. Vi bestilte begge to en 3retters menu til en meget fornuftig pris; 255....

Begge tjenere var venlige, og gav os god indsigt i hvad maden indeholdte etc.

Til forret fik vi tyndskåret oksemørbrad med parmasan, oliven olie og balsamico - der var ik' meget på tallerken, men det var en forret, så det var passende.

Til hovedret fik vi begge to; Kongereje rullet ind i fisk som var rullet ind i landskinke, alt sammen var det dampet i en hvidvins sauce.. Tilbehør; kartoffler og diverse grønsager - det var HIMMELSK!!

Til dessert fik vi tiramisu og en budding med skovbær..

Det var en hyggelig restaurant med fantastisk mad og venligt personale.. Kan virkelig anbefales...

vi kom af med 595 inkl drikkelse (3retter pr. person) , og man kan spise for ca 400 hvis man vælger en enkelt ret pr. mand..

lækkert lækkert lækkert

05 januar 2010 23:09

1 1 5
Min kæreste og jeg ville give hinanden et lækkert måltid, efter at have sparet hele julen igennem. jeg var herinde på mangospot for at tjekke diverse restaurenter ud og valget faldt på La Trattoria.
Jeg er før gået forbi, og restauranten har altid set indbydende ud og fremfor alt med et lækkert menukort.
Desværre blev vi slemt skuffede.
Forretterne var ok. Men hovedretterne var desværre meget skuffende. Min kæreste fik en pastaret der var ok men heller ikke mere og jeg fik noget kalvefilet med parmaskinke og salvie i hvidvinssauce.
Da tjeneren, der iøvrigt var rigtig sød og venlig, kom ind med min tallerken var der ikke andet end et par blege kartofler, der ikke var helt tilberedte og noget gråligt kalvekød, der virkede "kogt" og en 1/5 af en rød peberfrugt. En ikke særligt indbydende tallerken og desværre heller ikke et velsmagende måltid.
Det var ret skuffende, måske også fordi at der var visse forventninger til stedet.
Jeg vil sige at min ene mango går til betjeningen der var venlig og til den lille bruchetta vi fik som appetizer.
Kvaliteten af maden stemte ikke overens med prisen.

07 november 2009 22:19

1 4 5
Restauranten hadde en fin atmosfere og var meget hyggelig. Servicen var utmerket og maten likeså. Det eneste minus er de små porsjoner og litt høy pris, men ønsker man ekte italiensk mat er La Trattoria stedet å gå :)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om La Trattoria

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×