Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Lajmi Restaurant & Lounge

Jægergårdsgade 9, 8000 Århus C
43anmeldelser

Lajmi Restaurant & Lounge opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 43Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

13 april 2014 09:57

1 5 5
Et virkelig godt sted med lækker mad og god betjening. Prisen er absolut rimelig for den kvalitet.
5 mangoer er helt fortjent.

24 november 2013 10:53

1 1 5
Uden passion.
Forretten som var fisk i butterdej, var vandet og smagte ikke godt. Hovedretten bestod af fisk i en bund af citron sauce. Tror de havde tabt citronen i sovsen - fisken var rå i midten, og da vi gjorde tjeneren opmærksom på dette grinede hun bare og så hørte vi ikke mere til det? Vi fik ost til dessert, skåret i så tynde stykker at det var næste ikke til at smage hvad der var hvad, men tjeneren læste op fra hånden da hun gjorde opmærksom på at hun ikke kunne huske det, og at det virkede lidt uprofessionelt...ja ja da. Endvidere åbnede tjeneren døren så vi frøs og selv måtte lukke døren igen. Vi havde endvidere udsigt til en skøn gårdhave hvor køkkenpersonalet røg og gulvet flød med affaldssætte - foreslår i sætter en persienne i døren? Alt i alt en stor skuffelse uden passion for mad eller personlig betjening - eneste positive vare en fantastik vin...

04 august 2013 04:16

1 5 5
Vi var 5 personer nede og spise.

Skidegod betjening - lækker service - dejlig mad og helt igennem en dejlig oplevelse.

Som sagt 5 personer der fik 3 retter hver og to flakser vin for under 2000.

Vi kommer helt sikkert igen.

08 marts 2013 13:43

1 4 5
Min mand og jeg har været på denne restaurant flere gange. Og vi synes, der er en rigtig dejlig atmosfære og rigtig god betjening. Maden er også kanon god - og vi er tilhængere af, at udvalget ikke er overvældende og skifter ;-)

28 marts 2012 09:45

1 2 5
god mad og betjenning til penegene. Meen lidt skandaløst, at når man sidder og spiser og drikker, så er der store fedt finge på glasene og kalk på bestikket. Så langtid tager det heller ikke og pudse bestik eller glas.

synes os at kokkene skulle ære begrænsningens kunst og lade råvarene tale for sig selv, 10 ting på en tallerken gør det ikke bedre.

28 marts 2012 09:41

1 3 5
God mad til pengene og oky betjenning. Men lidt skandløst at på alle glas og bestik på bordet, der var der store fedt fingre og kalk. Så langtid tager det heller ikke og pudse bestik eller glas.

Lidt synd at kokkene ude i køkkenet gør alt for og vise sig på tallerknen, de sku måske hellere tænke på begrænsningens kunst og lde råvarene tale for sig selv. 10 ting på en hovedrets tallerken er ikk altd godt.

28 marts 2012 09:37

1 2 5
God mad til pengene og betjenning. Meen lidt skandaløst at når man sidder og spiser og drikker sin vin, så er vin glasene fyldt med fedt fingre og kalk, det er lidt for meget dovnskab. savner os lidt mere finesse i anretningen plus at jeg synes kokken ska gå lidt mere op i begrænsniingens kunst. Der behøves ikk være 10 forskellige ting på en hovedret

30 november 2011 10:10

1 5 5
I anledning af min fødselsdag inviterede min kæreste mig ud og spise.
Det minut vi trådte ind af døren blev vi ramt af en fantastisk duft og en hyggelig stemning.
Menukortet er meget simpelt og har et lille men meget lækkert udvalg som de skifter ca hver måned... super godt koncept. Betjeningen var meget kompetent og hjælpsom.
Jeg fik carpaccio, der smagte fantastisk, og kæresten fik hvidvins dampet blåmuslinger, hvad der smagte ham.
Vi fik begge Kalvefilet med kartoffel fondant, blancheret springløg, ovnbagt selleripure & timianglace, og det var en mundfuld af himlen.
Til slut fik vi Creme Brûlèe med frisk frugt, også en utrolig lækker veltilberedt ret, der bare satte prikken over i'et.
Dertil fik vi vinmenu med 2 glas hver og det var bare SÅ GODT!!!
Alt i alt var aftenen bare perfekt og vi kommer meget gerne igen.
SUPER GODT GÅET TIL LAJMI!!!

26 november 2011 12:28

1 5 5
Fremragende 3 rettersmenu. Min kone valgte okse capaccio, vagtel med div tilbehør og æblesymfoni til dessert, helt igennem fremragende, Jeg fik Fois gras, kalvefilet med div tilbehør, og chokolade fondant, samt en vinmenu, 3 glas som hver passer til sin ret. Desuden fik man en lille appetiser, kokkens kalkunsalat inden vi startede, en lille skovbær is mellem forret og hovedret til at rense ganen med. Helt igennem et dejligt sted. Prisen var helt ok, 765kr for ovennævnte. Kun 1 vinmenu pga. graviditet. (-:

25 november 2011 23:47

1 5 5
Venlig og imødekommende betjening, super mad til en fornuftig pris. Kommer gerne igen.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Lajmi Restaurant & Lounge

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×